neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σ.Ε.Α. «Σείριος» για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης

24.09.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) «Σείριος», με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τις 23:00 της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου και έως τις 06:00 της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Αθήνα (για συνολική απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων). Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της βοηθητικής οδού του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Ε.Α. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Λυκόβρυσης (12,6 χλμ.) του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ

20.07.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στον κλάδο εξόδου προς Λαμία, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Λυκόβρυσης (Πύρνας), με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων. Ειδικότερα, από το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε μέγιστο πλάτος τριών (3) μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος στον κλάδο εξόδου από Αθήνα προς Λαμία στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Λυκόβρυσης (Πύρνας), στο 12,6 χλμ. και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων. Η κυκλοφορία κατά το ανωτέρω διάστημα θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος και το ανώτατο όριο ταχύτητας στην περιοχή των έργων ορίζεται στα σαράντα (40) χλμ/ώρα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

17.06.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σηράγγων. Ειδικότερα: Από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Λογγού στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά. Από την Τρίτη 02 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 04 Ιουλίου, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά. Όλες οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύουν για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από τις 08:00 έως τις 19:00. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Άσκηση Ετοιμότητας 16/12/2012

14.12.12

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός στις 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Το αναλυτικό πρόγραμμα των ασκήσεων είναι το ακόλουθο: Ημερομηνία Ώρες Κατεύθυνση Τόπος 16/12/2012 07:00 – 09:00 Αθήνα προς Λαμία Ολιγόλεπτη ανάσχεση Κυκλοφορίας και εν συνεχεία αποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στο 37ο χλμ. 16/12/2012 07:00 – 09:00 Λαμία προς Αθήνα Ολιγόλεπτη ανάσχεση Κυκλοφορίας και εν συνεχεία αποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στο 37ο χλμ. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, καθώς και οι τοπικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες - Κλιμάκια. Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σ.Ε.Α. «Σείριος» για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης

25.09.12

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) «Σείριος», με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τις 23:00 της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου και έως τις 06:00 της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Αθήνα (για συνολική απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων). Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της βοηθητικής οδού του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Ε.Α. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 203 204 205 206

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: Διάκριση στα Responsible Business Awards 2018

20.02.18

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2018, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επενδύσεις που προάγουν την αριστεία, την αειφορία, την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη κοινωνική ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός έλαβε το μοναδικό βραβείο (Bronze Award) που απονεμήθηκε στην κατηγορία «Βραχυπρόθεσμη Επένδυση Τοπικής / Περιφερειακής Εμβέλειας», για τo πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», σε καταστήματα κράτησης ανηλίκων της χώρας. Απόλυτα συμβατό με τη στρατηγική προτεραιότητα της Νέας Οδού για προαγωγή της οδικής ασφάλειας, το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» αποτελεί μια καινοτόμο -σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- πρωτοβουλία, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο πλαίσιο Προγραμματικής Συμφωνίας Συνεργασίας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Μέσα από εισηγήσεις ειδικών σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και δυνατές μαρτυρίες από Παραολυμπιονίκες, οι συμμετέχοντες – ανήλικοι και νέοι κρατούμενοι όπου μεταξύ άλλων παραβάσεων έχουν καταγεγραμμένες στο ποινικό τους μητρώο και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, έχουν την ευκαιρία να «ζήσουν» την εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης, με τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας (Mobile NEST) του Ινστιτούτου. Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι η κοινωνική υπευθυνότητα και η προαγωγή της αειφορίας κατέχουν κεντρικό ρόλο στη στρατηγική και στην καθημερινή λειτουργία της Νέας Οδού. Στόχος μας είναι να είμαστε ενεργοί, κοινωνικά υπεύθυνοι πολίτες και να συμβάλλουμε τα μέγιστα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Περισσότερες πληροφορίες για τη στρατηγική και τις δράσεις μας σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορείτε να βρείτε εδώ.   Το «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς”» συστάθηκε στις 12 Μαΐου 2005. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με ιδρυτικά μέλη του Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Επιχειρηματικούς φορείς, Ελεγκτική Εταιρεία και φυσικά πρόσωπα. Κύριος σκοπός του Ινστιτούτου είναι η υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας κατ’ εξοχήν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμόδιων φορέων σε θέματα ενημέρωσης και προάσπισης της οδικής ασφάλειας αλλά και η παραπέρα ενίσχυση, ενδυνάμωση και στήριξη της πολιτείας στην ανάληψη και τήρηση ουσιαστικών μέτρων και πολιτικών στη χώρα μας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής ασφάλειας και μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, αποτελούν βασικούς στόχους του Ινστιτούτου.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Μαλακάσα και Καπανδρίτι

05.02.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τρίτη 6 και μεθαύριο Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου αντίστοιχα, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης επαγωγικών βρόχων. Ειδικότερα, από τις 10:00 έως τις 15:00 κάθε ημέρας, θα ισχύουν τα ακόλουθα: - Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου από το 49,5ο έως το 50,5ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της μεσαίας, της δεξιάς, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης (Λ.Ε.Α) με την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. - Την Τετάρτη 7 ή την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας από το 35,5ο έως το 37ο χλμ. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Αντιρρίου

16.01.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αντιρρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης γέφυρας σήμανσης. Ειδικότερα, από τις 00:00 έως τις 02:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας από το σημείο ένωσης με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» έως τον Ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ Αντιρρίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου αμέσως μετά τη διέλευσή τους από τη Γέφυρα σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου. Ακολούθως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Αντιρρίου και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου συνεχίζοντας το ταξίδι του προς τη Γέφυρα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα οδός: Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών 2018

05.01.18

Η «Νέα Οδός Α.Ε.», ανακοινώνει ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου (ώρα 00:01), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών.   Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις από 0.05€ έως 0.10€ και με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2017.     Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2017 2018 2017 2018 2017 2018 2017 2018 Μετωπικός Αφιδνών 2.25 € 2.30 € 3.25 € 3.25 € 8.15 € 8.20 € 11.40 € 11.50 € Πλευρικός Καπανδριτίου 1.35 € 1.40 € 1.95 € 2.00 € 4.95 € 5.00 € 6.90 € 7.00 € Πλευρικός Μαλακάσας 0.95 € 0.95 € 1.40 € 1.40 € 3.50 € 3.55 € 4.90 € 4.95 € Πλευρικών Οινοφύτων 0.45 € 0.45 € 0.65 € 0.65 € 1.65 € 1.65 € 2.30 € 2.35 € Μετωπικός Θήβας 2.65 € 2.65 € 3.80 € 3.85 € 9.50 € 9.60 € 13.35 € 13.45 € Πλευρικός Θήβας 1.05 € 1.05 € 1.50 € 1.50 € 3.75 € 3.80 € 5.30 € 5.35 € Μετωπικός Τραγάνας 2.65 € 2.65 € 3.80 € 3.80 € 9.50 € 9.60 € 13.30 € 13.40 € Πλευρικός Τραγάνας 2.10 € 2.15 € 3.05 € 3.05 € 7.60 € 7.70 € 10.65 € 10.75 €     Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός(Αντίρριο – Ιωάννινα) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2017 2018 2017 2018 2017 2018 2017 2018 Μετωπικός Κλόκοβας 2.05 € 2.10 € 2.95 € 3.00 € 7.45 € 7.50 € 10.40 € 10.50 € Πλευρικός Μεσολογγίου 0.85 € 0.85 € 1.25 € 1.25 € 3.10 € 3.15 € 4.40 € 4.40 € Μετωπικός Αγγελοκάστρου 2.45 € 2.45 € 3.50 € 3.50 € 8.75 € 8.85 € 12.25 € 12.35 € Πλευρικός Κουβαρά 1.10 € 1.15 € 1.60 € 1.60 € 4.05 € 4.10 € 5.65 € 5.75 € Μετωπικός Μενιδίου 2.05 € 2.10 € 2.95 € 3.00 € 7.45 € 7.50 € 10.45 € 10.55 € Πλευρικός Άρτας 0.50 € 0.50 € 0.75 € 0.75 € 1.90 € 1.90 € 2.65 € 2.70 € Πλευρικός Γοργόμυλου 0.70 € 0.70 € 1.00 € 1.00 € 2.50 € 2.55 € 3.50 € 3.55 € Μετωπικός Τερόβου 2.15 € 2.15 € 3.05 € 3.10 € 7.70 € 7.75 € 10.80 € 10.90 €   Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:   Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων Γαβρολίμνης 1.45 € 2.10 € 5.30 € 7.45 € Υπενθυμίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτη Fast Pass για γρήγορες και άνετες ηλεκτρονικές διελεύσεις. Το Fast Pass στο πλαίσιο συνεργασίας με την Κεντρική Οδό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους σταθμούς διοδίων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε από Σκάρφεια Φθιώτιδας έως και Ράχες Φθιώτιδας.
redirect arrow

Νέα Οδός – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

03.01.18

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από Τρίτη 2 έως και Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, αναμένονται ισχυρές βροχές & καταιγίδες, καθώς και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της χώρας ανάμεσα στις οποίες η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω: Να ενημερωθούν για τον καιρό πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, ώστε να μεταβάλλον το πρόγραμμά τους για να αποφύγουν τυχόν αιχμή των καιρικών φαινομένων. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075. Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα μας εδώ, ενώ στη διάθεσή κάθε οδηγού βρίσκεται η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Ιόνιας Οδού στο 2641 306306 και του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε στο 22950 26900. (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00).  
redirect arrow

Νέα Οδός – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

28.12.17

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από Τετάρτη 27-12-2017 έως και Παρασκευή 29-12-2017, αναμένονται ισχυρές βροχές & καταιγίδες, καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας ανάμεσα στις οποίες και η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω: Να ενημερωθούν για τον καιρό πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, ώστε να μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους για να αποφύγουν τυχόν αιχμή των καιρικών φαινομένων. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075. Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα μας εδώ, ενώ στη διάθεσή κάθε οδηγού βρίσκεται η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Ιόνιας Οδού στο 2641 306306 και του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε στο 22950 26900. (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00).
redirect arrow
1 86 87 88 89 90 97