neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Ασκήσεις Ετοιμότητας

13.11.15

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 10:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην περιοχή της Μαλακάσας θα υπάρξει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαρκοπούλου, ενώ παράλληλα θα ισχύει απαγόρευση της εισόδου των οχημάτων από το παράπλευρο οδικό δίκτυο στο ως άνω τμήμα του αυτοκινητοδρόμου. Τέλος στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία και από το 39,5ο έως το 40,5ο χλμ. θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ. Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

24.09.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από τις 07:30 έως τις 15:00 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς τον κόμβο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς Ριτσώνα, θα πραγματοποιείται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου) όπου με τη χρήσης κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, οι οδηγοί θα οδηγούνται στον κόμβο Ριτσώνας. Σημειώνεται τέλος πως σχετικές πινακίδες που θα ενημερώνουν για τον αποκλεισμό του Α/Κ Ριτσώνας θα τοποθετηθούν και πριν τον Α/Κ Σχηματαρίου, προκειμένου οι οδηγοί να ενημερώνονται έγκαιρα για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από τον Α/Κ Σχηματαρίου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

22.09.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, και πιο συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας από την Τρίτη 22 έως και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από τις 07:30 έως τις 20:00 κάθε ημέρας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Κατά το ανωτέρω διάστημα, το πλάτος του διαθέσιμου οδοστρώματος, τόσο επί του καταστρώματος του κόμβου, όσο και των συνδετήριων οδών αυτού, θα μεταβάλλεται βάσει των αναγκών εκτέλεσης των εργασιών με την κυκλοφορία να διενεργείται κατά διαστήματα εναλλάξ ανά ρεύμα κυκλοφορίας με τη βοήθεια σημαιοφόρων. Σημειώνεται πως σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών οι ως άνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

08.09.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ το διήμερο 9 & 10 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 19:00, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λόγγου στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον ημικόμβο Καμένων Βούρλων από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά. Tέλος, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 19:00, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λόγγου, από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η κυκλοφορία προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

31.08.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής και πιο συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αγωγού όμβριων υδάτων. Ειδικότερα, από την Τρίτη 1 έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου θα ισχύει καθημερινά, πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ισόπεδο κλάδο εισόδου του κόμβου με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο κατευθυνόμενοι από Μεταμόρφωση προς Λαμία, θα οδηγούνται με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης στον Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνσης προς Λαμία. Σημειώνεται πως μόνιμη σήμανση θα τοποθετηθεί και στη λωρίδα επιτάχυνσης της ανισόπεδης εισόδου του εν λόγω κόμβου με κατεύθυνση προς Λαμία, με αποτέλεσμα όσοι οδηγοί κινούνται από Πάρνηθα μέσω της Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή προς τον αυτοκινητόδρομο, να πρέπει να εισέρχονται προσεκτικά, τηρώντας τα όσα ορίζει η σχετική σήμανση. Τέλος η κίνηση όλων των οχημάτων που επιθυμούν μέσω του Α/Κ Τατοΐου να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 203 204 205 206 207 215

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα από Σάββατο 22 /01 έως και Δευτέρα 24/1

20.01.22

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης ΚαιρούτηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απόΣάββατο 22/1 έως και Δευτέρα 24/1, προβλέπεται σφοδρή επιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, καθώς και τους βόρειους ανέμους εντάσεως 8 με 9 μποφόρ. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων που αναλύονται στο Δελτίο της ΕΜΥ, συνιστούμε στους οδηγούςνα αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστάτιςοδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το1075 Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Τέλος, πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας και της Τραγάνας

17.01.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας και της Τραγάνας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 07:00 έως την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 18:00, στην περιοχή της Αρκίτσας (από 159οχλμ έως 162οχλμ), και της Τραγάνας (από 138οχλμ έως 141οχλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Επιπρόσθετα, κατά τω ανωτέρω διάστημα και ειδικότερα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 18:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00 θα ισχύσει αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

10.01.22

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης ΚαιρούτηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απόΔευτέρα 10/1 και έως την Παρασκευή 14/1 προβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους πολύ θυελλώδεις ανέμους και τις πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά, την ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, και την Εύβοια. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ.   ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούςνα αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσειςκατά τη διάρκεια εκδήλωσης των εντόνων φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν:   Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστάτιςοδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το1075   Σχετικά με την οδήγηση υπό βροχήυπενθυμίζουμε ότι: Ελέγχουμε συχνά τους καθρέφτες και χρησιμοποιούμε πάντα τα προειδοποιητικά φωτεινά σήματα του αυτοκινήτου μας για αλλαγή πορείας ή στάση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάβουμε τα μικρά φώτα πορείας του αυτοκινήτου για να μπορούν όλοι οι οδηγοί να μας βλέπουν στις κακές συνθήκες ορατότητας. Αποφεύγουμε τους γρήγορους και απότομους χειρισμούς στο τιμόνι, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί υποστροφή ή υπερστροφή ανάλογα με την περίσταση. Αποφεύγουμε να ακολουθούμε μεγάλα αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία κλπ. καθώς το νερό που πετάγεται από τα ελαστικά τους μας μειώνει την ορατότητα.   Επισημαίνουμεότι η οδήγηση και η στάση στηΛωρίδα Έκτακτης Ανάγκης(ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.   Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και εδώ. Aναλυτικές πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών μπορείτε να βρείτεεδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Αφίδνες

07.01.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και των Αφιδνών, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 3 Μαρτίου, εκτός Κυριακής, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, στο τμήμα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Αφιδνών (από 15,2οχλμ έως 32,2οχλμ), θα ισχύσει ταυτόχρονος αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για μέγιστο μήκος 2,5 χιλιομέτρων, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες (μεσαία και δεξιά) λωρίδες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Customer Distinction Award στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

04.01.22

  Μια νέα σημαντική διάκριση απέσπασε η Νέα Οδός στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2021, ενός κορυφαίου θεσμού, που διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), με σκοπό την επιβράβευση εταιρειών, οργανισμών και στελεχών του κλάδου που θέτουν στον πυρήνα της λειτουργίας τους την ποιοτική Εξυπηρέτηση του πελάτη, αναδεικνύοντας βέλτιστες πρακτικές. Ειδικότερα, η Νέα Οδός διακρίθηκε με το Customer Distinction Award στην κατηγορία Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς (Customer Call Center of the Year) για τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και ειδικής εξατομικευμένης υποστήριξης που προσφέρει σε όλους τους οδηγούς των αυτοκινητοδρόμων μας. Σε απόλυτη συνέπεια με τον στρατηγικό στόχο της εταιρείας για τα πλέον ποιοτικά επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών, οι άνθρωποί μας στην Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών είναι στη διάθεση κάθε οδηγού, 365 ημέρες τον χρόνο, για κάθε πληροφορία ή ερώτημα που αφορά στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, στη διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει, στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass Νέα Οδός , καθώς και στην επιλογή μεταξύ των νέων Συνδρομητικών Προγραμμάτων μας. Στη Νέα Οδό από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας θέσαμε ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του κάθε οδηγού άμεσα και αποτελεσματικά. Η παραπάνω διάκριση αποτελεί μία ακόμα σημαντική αναγνώριση της προσπάθειάς μας, αλλά και μία δέσμευση στο να αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους ώστε να αποτελούμε τον καλύτερο δυνατό συνοδηγό.  
redirect arrow

Νέα οδός: Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών

22.12.21

Η «Νέα Οδός Α.Ε.», ανακοινώνει ότι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 00:01), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών. Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις από 0.05€ έως 0.30€ και με μαύρο χρώμα, παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2021.   Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2021 2022 2021 2022 2021 2022 2021 2022 Μετωπικός Αφιδνών 2.25€ 2.30€ 3.25€ 3.30€ 8.15€ 8.30€ 11.40€ 11.65€ Πλευρικός Καπανδριτίου 1.35€ 1.40€ 1.95€ 2.00€ 4.95€ 5.05€ 6.90€ 7.05€ Πλευρικός Μαλακάσας 0.95€ 1.00€ 1.40€ 1.40€ 3.50€ 3.60€ 4.90€ 5.05€ Πλευρικών Οινοφύτων 0.45 € 0.45€ 0.65€ 0.65€ 1.65€ 1.70€ 2.30€ 2.40€ Μετωπικός Θήβας 2.65€ 2.70€ 3.80€ 3.90€ 9.50€ 9.75€ 13.35€ 13.65€ Πλευρικός Θήβας 1.05 € 1.05€ 1.50€ 1.50€ 3.75€ 3.85€ 5.30€ 5.40€ Μετωπικός Τραγάνας 2.65€ 2.70€ 3.80€ 3.85€ 9.50€ 9.70€ 13.30€ 13.60€ Πλευρικός Τραγάνας 2.10€ 2.15€ 3.05€ 3.10€ 7.60€ 7.80€ 10.65€ 10.90€     Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός (Αντίρριο – Ιωάννινα) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2021 2022 2021 2022 2021 2022 2021 2022 Μετωπικός Κλόκοβας 2.05€ 2.10€ 2.95€ 3.00€ 7.45€ 7.60€ 10.40€ 10.65€ Πλευρικός Γαβρολίμνης 1.45€ 1.50€ 2.10€ 2.15€ 5.25€ 5.35€ 7.35€ 7.55€ Πλευρικός Μεσολογγίου 0.85€ 0.90€ 1.25 € 1.25€ 3.10€ 3.20€ 4.40€ 4.50€ Μετωπικός Αγγελοκάστρου 2.45€ 2.50€ 3.50€ 3.55€ 8.75€ 8.95€ 12.25€ 12.50€ Πλευρικός Κουβαρά 1.10€ 1.15€ 1.60€ 1.65€ 4.05€ 4.15€ 5.65€ 5.80€ Μετωπικός Μενιδίου 2.05€ 2.10€ 2.95€ 3.05€ 7.45€ 7.60€ 10.45€ 10.65€ Πλευρικός Άρτας 0.50€ 0.50€ 0.75€ 0.75€ 1.90 € 1.95€ 2.65€ 2.70€ Πλευρικός Γοργόμυλου 0.70€ 0.70€ 1.00€ 1.00€ 2.50€ 2.55€ 3.50€ 3.60€ Μετωπικός Τερόβου 2.15€ 2.20€ 3.05€ 3.15€ 7.70€ 7.85€ 10.80€ 11.00€ Κατηγορία 1: Δίκυκλα, τρίκυκλα - Κατηγορία 2: Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20μ. - Κατηγορία 3: Οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ. – Κατηγορία 4: Οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τον πομποδέκτη Fast Pass Νέα Οδός και να επιλέξουν ανάμεσα στα δύο νέα εκπτωτικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα από τις 26 Νοεμβρίου 2021: α) Το Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 2 με το οποίο όλοι οι οδηγοί οχημάτων κατηγορίας 2 (Ι.Χ επιβατικό), κερδίζουν έκπτωση έως και 50%, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα των διελεύσεών τους και β) Το Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 3 & 4 που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών (οχήματα κατηγορίας 3 και 4 όπως πχ λεωφορεία και φορτηγά), προσφέροντας εκπτώσεις έως και 30%, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα διελεύσεων. Η απόκτηση του πομποδέκτη Fast Pass Νέα Οδός μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας www.fastpass.gr, της εφαρμογής MyOdos και του τμήματος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλέφωνα: (α) 22950 26900 (για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας) και (β) 2641 306 306 (για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα), από Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00.
redirect arrow
1 32 33 34 35 36 97