neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Καπανδριτίου

28.02.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη 1 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καπανδριτίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, από τις 10:00 έως και τις 15:00 και από το 36ο έως το 38ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Ταυτόχρονα για λόγους ασφαλείας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από τη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Διάκριση στα Responsible Business Awards 2018

20.02.18

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2018, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επενδύσεις που προάγουν την αριστεία, την αειφορία, την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη κοινωνική ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός έλαβε το μοναδικό βραβείο (Bronze Award) που απονεμήθηκε στην κατηγορία «Βραχυπρόθεσμη Επένδυση Τοπικής / Περιφερειακής Εμβέλειας», για τo πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», σε καταστήματα κράτησης ανηλίκων της χώρας. Απόλυτα συμβατό με τη στρατηγική προτεραιότητα της Νέας Οδού για προαγωγή της οδικής ασφάλειας, το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» αποτελεί μια καινοτόμο -σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- πρωτοβουλία, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο πλαίσιο Προγραμματικής Συμφωνίας Συνεργασίας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Μέσα από εισηγήσεις ειδικών σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και δυνατές μαρτυρίες από Παραολυμπιονίκες, οι συμμετέχοντες – ανήλικοι και νέοι κρατούμενοι όπου μεταξύ άλλων παραβάσεων έχουν καταγεγραμμένες στο ποινικό τους μητρώο και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, έχουν την ευκαιρία να «ζήσουν» την εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης, με τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας (Mobile NEST) του Ινστιτούτου. Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι η κοινωνική υπευθυνότητα και η προαγωγή της αειφορίας κατέχουν κεντρικό ρόλο στη στρατηγική και στην καθημερινή λειτουργία της Νέας Οδού. Στόχος μας είναι να είμαστε ενεργοί, κοινωνικά υπεύθυνοι πολίτες και να συμβάλλουμε τα μέγιστα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Περισσότερες πληροφορίες για τη στρατηγική και τις δράσεις μας σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορείτε να βρείτε εδώ.   Το «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς”» συστάθηκε στις 12 Μαΐου 2005. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με ιδρυτικά μέλη του Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Επιχειρηματικούς φορείς, Ελεγκτική Εταιρεία και φυσικά πρόσωπα. Κύριος σκοπός του Ινστιτούτου είναι η υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας κατ’ εξοχήν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμόδιων φορέων σε θέματα ενημέρωσης και προάσπισης της οδικής ασφάλειας αλλά και η παραπέρα ενίσχυση, ενδυνάμωση και στήριξη της πολιτείας στην ανάληψη και τήρηση ουσιαστικών μέτρων και πολιτικών στη χώρα μας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής ασφάλειας και μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, αποτελούν βασικούς στόχους του Ινστιτούτου.
redirect arrow

Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων μακράς διάρκειας στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

16.02.18

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας που βρίσκονται σε ισχύ από από τις 5 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των συστημάτων διαχείρισης κυκλοφορίας των τοπικών σηράγγων, έως το τέλος Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε, πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων, θα σημειώνεται εναλλάξ και εκ περιτροπής αποκλεισμός, είτε της αριστερής, είτε της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα ανά κατεύθυνση. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

14.02.18

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απότην Τετάρτη 14έως καιτην Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, αναμένονται ισχυρές βροχές & καταιγίδες, καθώς και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της χώρας ανάμεσα στις οποίες η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ.   Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.   Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω:   Να ενημερωθούν για τον καιρό πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, ώστε να μεταβάλλον το πρόγραμμά τους για να αποφύγουν τυχόν αιχμή των καιρικών φαινομένων. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075.   Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες.   Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα μαςεδώ, ενώ στη διάθεσή κάθε οδηγού βρίσκεται η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Ιόνιας Οδού στο 2641 306306 και του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε στο 22950 26900. (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00).
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Μαλακάσα και Καπανδρίτι

05.02.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τρίτη 6 και μεθαύριο Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου αντίστοιχα, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης επαγωγικών βρόχων. Ειδικότερα, από τις 10:00 έως τις 15:00 κάθε ημέρας, θα ισχύουν τα ακόλουθα: - Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου από το 49,5ο έως το 50,5ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της μεσαίας, της δεξιάς, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης (Λ.Ε.Α) με την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. - Την Τετάρτη 7 ή την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας από το 35,5ο έως το 37ο χλμ. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Αντιρρίου

16.01.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αντιρρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης γέφυρας σήμανσης. Ειδικότερα, από τις 00:00 έως τις 02:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας από το σημείο ένωσης με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» έως τον Ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ Αντιρρίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου αμέσως μετά τη διέλευσή τους από τη Γέφυρα σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου. Ακολούθως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Αντιρρίου και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου συνεχίζοντας το ταξίδι του προς τη Γέφυρα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 180 181 182 183 184 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων

31.03.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ Οινοφύτων) από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως και την Κυριακή 24 Απριλίου, με στόχο την εκτέλεση διαφόρων βελτιωτικών και ανακατασκευαστικών εργασιών. Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Μαλακάσας και διά του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου, οι χρήστες θα οδηγούνται στον Α/Κ Οινοφύτων μέσω κατευθυντηρίων πινακίδων. Τέλος, κατάλληλες πληροφοριακές πινακίδες θα τοποθετηθούν πριν τον Α/Κ Μαλακάσας, προκειμένου οι χρήστες να ενημερώνονται για τις ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ασκήσεις Ετοιμότητας

13.11.15

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 10:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην περιοχή της Μαλακάσας θα υπάρξει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαρκοπούλου, ενώ παράλληλα θα ισχύει απαγόρευση της εισόδου των οχημάτων από το παράπλευρο οδικό δίκτυο στο ως άνω τμήμα του αυτοκινητοδρόμου. Τέλος στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία και από το 39,5ο έως το 40,5ο χλμ. θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ. Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
redirect arrow

Λειτουργία Σταθμών Διοδίων 4 και 5 Ιουλίου

02.07.15

Η Νέα Οδός, ανακοινώνει ότι έπειτα από σχετική οδηγία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3 Ιουλίου προς Σάββατο 4 Ιουλίου έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Ιουλίου, οι διελεύσεις των οχημάτων κατηγορίας 1 και κατηγορίας 2 (δίκυκλα και ΙΧ*), από το σύνολο των σταθμών διοδίων που διαχειρίζεται η εταιρία, θα πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ καταβολή διοδίων τελών. H διαδικασία που καλούνται να ακολουθήσουν οι οδηγοί οχημάτων κατ. 1 και κατ. 2, είναι η συνήθης. Απλά, με την προσέγγιση τους στο θαλαμίσκο διοδίων, η μπάρα θα ανοίγει και θα πραγματοποιείται η διέλευση. Καθώς η μπάρα θα κατεβαίνει μετά από κάθε διέλευση, η Νέα Οδός επισημαίνει στους οδηγούς, να ανακόπτουν ταχύτητα και να αναμένουν την ολοκλήρωση της διέλευσης του προπορευόμενου οχήματος, προτού προχωρήσουν. Οι κάτοχοι πομποδεκτών Fast Pass, με οχήματα κατηγορίας 2, ανεξαρτήτως συνδρομητικού προγράμματος, θα μπορούν να πραγματοποιούν τις διελεύσεις τους από τις λωρίδες με την ειδική σήμανση, χωρίς να χρεώνεται ο λογαριασμός τους. Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ρύθμιση δεν αφορά σε οχήματα κατ. 3 και κατ. 4 (φορτηγά και λεωφορεία), τα οποία και θα έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο των μεθόδων πληρωμής διοδίων τελών. *Περιγραφή οχημάτων κατηγορίας 1 και 2 Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Νέας Οδού 22950 – 26900 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 – 20:00 και Κυριακή 10:00 – 18:00)
redirect arrow

Πρόσκληση των μετόχων σε επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση

23.06.15

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 23.06.2015 απόφασή του, καλεί τους μετόχους της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 6 Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30 πμ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους αρ. 87 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 8 εταιρικής χρήσης από 01.01.2014 έως 31.12.2014 και της έκθεσης διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 8 εταιρικής χρήσης (01.01.2014 – 31.12.2014). 3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών λογιστών για την 9 εταιρική χρήση (01.01.2015- 31.12.2015). 4. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 8 εταιρική χρήση (01.01.2014- 31.12.2014). 5. Έγκριση συμβάσεων αρ. 23 παρ. 2 ΚΝ 2190/1920. 6. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Στη συνεδρίαση έχουν δικαίωμα να παραστούν, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, καθώς επίσης και το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να συμμετάσχει στην ως άνω επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τράπεζα στην Ελλάδα τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση. Τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης των μετοχών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα πληρεξουσιότητας, πρέπει να κατατεθούν στο Ταμείο της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την ως άνω επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.
redirect arrow

Πρόσκληση των μετόχων σε τακτική γενική συνέλευση

26.05.15

Πρόσκληση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» ΑΡΜΑΕ: 62001/001/Β/06/0631 Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» με την από 26.03.2015 απόφασή του καλεί τους μετόχους της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 16 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους αρ. 87 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 8 εταιρικής χρήσης από 01.01.2014 έως 31.12.2014 και της έκθεσης διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 8 εταιρικής χρήσης (01.01.2014 – 31.12.2014). 3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών λογιστών για την 9 εταιρική χρήση (01.01.2015- 31.12.2015). 4. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 8 εταιρική χρήση (01.01.2014- 31.12.2014). 5. Έγκριση συμβάσεων αρ. 23 παρ. 2 ΚΝ 2190/1920. 6. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Στη συνεδρίαση έχουν δικαίωμα να παραστούν, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, καθώς επίσης και το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να συμμετάσχει στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τράπεζα στην Ελλάδα τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την τακτική Γενική Συνέλευση. Τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης των μετοχών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα πληρεξουσιότητας, πρέπει να κατατεθούν στο Ταμείο της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την τακτική Γενική Συνέλευση.
redirect arrow

Εργασίες διάνοιξης σήραγγας Κλόκοβας (ελεγχόμενες ανατινάξεις)

14.05.15

Η Νέα Οδός ανακοινώνει ότι οι εργασίες διάνοιξης της σήραγγας Κλόκοβας του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός» ξεκινούν την Τρίτη 19 Μαΐου από το μέτωπο εισόδου (περιοχή Ρίζας). Για τις ανάγκες της διάνοιξης θα πραγματοποιούνται ελεγχόμενες ανατινάξεις εντός της σήραγγας, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, για τις οποίες οι κάτοικοι θα ενημερώνονται μέσω ηχητικής ειδοποίησης ως εξής: - Προετοιμασία ανατίναξης: 3 σύντομοι ήχοι σειρήνας, διάρκειας 5 δευτερολέπτων, ανά 5 δευτερόλεπτα θα ηχούν 15 λεπτά πριν από κάθε ελεγχόμενη ανατίναξη. - Έναρξη ανατίναξης: ένας παρατεταμένος ήχος σειρήνας, διάρκειας 10 δευτερολέπτων θα ηχεί πριν από κάθε ελεγχόμενη ανατίναξη. Οι ηχητικές ειδοποιήσεις θα λάβουν τέλος όταν η διάνοιξη αποκτήσει ικανό μήκος, ούτως ώστε οι όποιες ελεγχόμενες ανατινάξεις να μη δημιουργούν ηχητική όχληση στις πλησιέστερες περιοχές. Κύριος στόχος μας είναι πάντα, οι κατασκευαστικές εργασίες να δημιουργούν την ελάχιστη δυνατή όχληση στους μόνιμους κατοίκους. Με αίσθημα ευθύνης προς τις τοπικές κοινωνίες, έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται οι παρακάτω επιπλέον δράσεις: Τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων σχετικά με τις ηχητικές ειδοποιήσεις πλησίον του έργου και σε πλήθος επιπλέον σημείων. Διανομή επεξηγηματικών φυλλαδίων σχετικά με τις ηχητικές ειδοποιήσεις στους πλησιέστερους οικισμούς Ρίζας και Μακύνειας. Εγκατάσταση ηχοπετασμάτων στα μέτωπα των κλάδων της σήραγγας για μείωση της ηχητικής όχλησης. Τοποθέτηση δονησιογράφων και ολοήμερη καταγραφή των φυσικών θορύβων και των θορύβων κυκλοφορίας της Ε.Ο. στις πλησιέστερες κατοικίες. Η Νέα Οδός, ευχαριστεί θερμά τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής για την κατανόηση.
redirect arrow
1 93 94 95 96 97