neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης συστημάτων σηράγγων

15.06.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης των Συστημάτων Σηράγγων. Ειδικότερα, από την Τρίτη 16 έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου και από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία στο τμήμα από Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) έως Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου). Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος, από την Τρίτη 23 έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα στο τμήμα από τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου), καθώς και του Ανατολικού Ημικόμβου Κ. Βουρλων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύς των εν λόγω ρυθμίσεων, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών του μετωπικού σταθμού Τραγάνας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγ. Στεφάνου (Μπογιατίου)

11.06.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Στεφάνου, από τις 12 έως τις την 27 Ιουνίου με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από Δεύτερα έως Σάββατο και από τις 21:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, θα ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, της λωρίδας επιβράδυνσης και του κλάδου εξόδου, καθώς και της λωρίδας επιτάχυνσης και του κλάδου εισόδου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγ. Στεφάνου. Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο κόμβος, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αντιρρίου

10.06.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού του εν λόγω κόμβου. Ειδικότερα, την Τετάρτη 10 Ιουνίου από τις 22:00 το βράδυ, έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Αντιρρίου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με προορισμό το Αντίρριο, μέσω κατάλληλων, προσωρινών, προειδοποιητικών σημάνσεων, θα ενημερώνονται έγκαιρα, προκειμένου να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Γαβρολίμνης) και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, να οδηγούνται στην περιοχή του Αντιρρίου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Λειτουργία Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών

01.06.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας της πολιτείας, αναφορικά με την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας του νέου Κορωνοϊού. Μέχρι στιγμής τα ωράρια λειτουργίας των Σ.Ε.Α σε ότι αφορά στις υπηρεσίες εστίασης καθώς οι υπηρεσίες ανεφοδιασμού καυσίμου λειτουργούν σε 24ωρη βάση, έχουν τροποποιηθεί ως ακολούθως: Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός Σ.Ε.Α Επισκοπικού (και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας): Λειτουργούν από Σάββατο 23 Μαΐου οι υπηρεσίες εστίασης με ωράριο06:00 – 22:00. Σ.Ε.Α Ευηνοχωρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα): Λειτουργούν από 25 Μαΐου οι υπηρεσίες εστίασης με ωράριο 06:00- 24:00. Σ.Ε.Α Ευηνοχωρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο): Από Δευτέρα 15 Ιουνίου θα βρίσκονται σε 24ωρη λειτουργία Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε (Τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια) Σ.Ε.Α Μαλακάσας (Σείριος): Λειτουργούν από τις 18 Μαΐου οι υπηρεσίες εστίασης με ωράριο06:00- 22:00. Σ.Ε.Α Σχηματαρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα): Λειτουργούν από 18 Μαΐου οι υπηρεσίες εστίασης με ωράριο 06:00 – 22:00 Σ.Ε.Α Σχηματαρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία):Από Δευτέρα 15 Ιουνίου θα βρίσκονται σε 24ωρη λειτουργία. Σ.Ε.Α Αταλάντης(και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας): Από Δευτέρα 15 Ιουνίου θα βρίσκονται σε 24ωρη λειτουργία.
redirect arrow

UPDATED | Νέα Οδός: Λειτουργία Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών

29.05.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και θα προσφέρουν, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα για λίγα λεπτά, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα και να κάνουν χρήση του συνόλου των υπηρεσιών, μην έχοντας τη δυνατότητα παραμονής σε τραπεζοκαθίσματα τα οποία και έχουν απομακρυνθεί. Παράλληλα οι ακόλουθοι Σ.Ε.Α έχουν τροποποιήσει το ωράριο λειτουργίας τους - αντί εικοσιτετράωρης - στον τομέα της εστίασης ως ακολούθως: Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός 1. Σ.Ε.Α Επισκοπικού (και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας): Λειτουργούν οι χώροιεστίασηςμε ωράριο06:00 – 22:00. 2. Σ.Ε.Α Ευηνοχωρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα): Λειτουργούν οι υπερεσίες εστίασης του Flocafe06:00- 24:00*, ενώ οι χώροι εστίασης παραμένουν κλειστοί. 3.Σ.Ε.Α Ευηνοχωρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο): Κλειστές μέχρι νεωτέρας οι επιχειρήσεις εστίασης*. Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε (Τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια) 1. Σ.Ε.Α Μαλακάσας (Σείριος): Κλειστές μέχρι νεωτέρας οι επιχειρήσεις εστίασης*. 2. Σ.Ε.Α Σχηματαρίου (ρεύμα προς Αθήνα): Κλειστές από 25/3/2020 και μέχρι νεωτέρας οι επιχειρήσεις εστίασης*. 3. Σ.Ε.Α Σχηματαρίου (ρεύμα προς Λαμία): Κλειστές από 01/04/2020 και μέχρι νεωτέρας οι επιχειρήσεις εστίασης*. 4.Σ.Ε.ΑΑταλάντης(και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας): Κλειστές από 01/05/2020 μέχρι και 03/05/2020 οι επιχειρήσεις εστίασης. Από Δευτέρα04/05/2020 και μέχρι νεωτέρας θα λειτουργούν 06:00 – 22:00*. *(Δυνατότητα αγοράς τυποποιημένων – συσκευασμένων τροφίμων από τη μικρή λιανική του παρακείμενου πρατηρίου υγρών καυσίμων) Στη Νέα Οδό, υποστηρίζουμε εξαρχής την προσπάθεια της Πολιτείας για ενημέρωση του κοινού και περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι της υγείας και ασφάλειας του συνόλου των εργαζομένων μας και των διερχόμενων οδηγών, ακολουθούμε υιοθετούμε άμεσα όλα τα μέτρα που εξαγγέλλονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ενώ υλοποιούμε και πλήθος επιπλέον προληπτικών ενεργειών. Εδώ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους οδηγούς ότι σε όλους τους σταθμούς διοδίων που διαχειρίζεται η εταιρία μας στη διάθεση τους, πέραν των λωρίδων με εισπράκτορα για πληρωμή με μετρητά η και χρεωστική / πιστωτική κάρτα, βρίσκονται: Α) Μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής, τα οποία δέχονται κέρματα (εκτός του 1 και 2 λεπτών) & χαρτονομίσματα των 5€, 10€ και 20€ και δίνουν ρέστα. Β) Ηλεκτρονικές λωρίδες για τους κατόχους πομποδέκτη Fast Pass ή και Kentriki Pass. Η εγγραφή στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass μπορεί να πραγματοποιηθεί και τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.fastpass.gr ή καλέστε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας μας στο 22950 26900 για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας), καθώς και στο2641 306 306για τηνΙόνια Οδό(Αντίρριο – Ιωάννινα). Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας παρακαλούμε όπως ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
redirect arrow
1 162 163 164 165 166 215

Δελτία Τύπου

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

03.11.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από το πρωί του Σαββάτου 5 έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής 06 Νοεμβρίου 2022,προβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τοπικά τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλη σχεδόν τη χώρα. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού», μπορείτε να δείτε και εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Λιβανατών

02.11.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λιβανατών, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από το απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας σε τμήμα του Α/Κ Λιβανατών (149ο χλμ. έως 152ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου στον Α/Κ Λιβανατών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το εν λόγω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Λιβανατών με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων έως τον πλησιέστερο Ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ Αταλάντης) από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο με προορισμό τους Λιβανάτες, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης, θα ειδοποιούνται έγκαιρα προκειμένου να εξέρχονται από τον γειτονικό κόμβο (Α/Κ Αρκίτσας) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να μεταβαίνουν στον προορισμό τους. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α/Κ Καλυφτάκη

01.11.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο πλαίσιο Άσκησης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Αποχιονισμού. Ειδικότερα την Τρίτη 1 Νοεμβρίου από τις 23.59 έως τις 03:00 της επομένης θα ισχύσει έκτακτος αποκλεισμός του δεξιού κλάδου του Α/Κ Καλυφτάκη με επανείσοδο των οχημάτων από τον ίδιο κόμβο. Επιπλεόν θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στον Α/Κ Καλυφτάκη (από 18οχλμ έως 20οχλμ), με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες λωρίδες. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Αντίρριο-Γαβρολίμνη για την εκτέλεση Άσκησης Ετοιμότητας «Κλόκοβα 2022»

31.10.22

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι την Τρίτη 1η Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός και συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κλόκοβας, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 19:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Γαβρολίμνης. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντιρρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και της χρήσης κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας (30,4 χλμ. – 31,3χλμ. προς Ιωάννινα)

27.10.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, μετά την έξοδο της σήραγγας Καλυδώνας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου , και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας προς Ιωάννινα από το 30,4 χλμ. έως το 31,3 χλμ., με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

18.10.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου (ή εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ακύρωσης, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου) από τις 23:00 έως τις 05:00 της επόμενης ,θα ισχύσει αποκλεισμός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή της Μαλακάσας (από 49,3ο έως 48,3οχλμ), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Μαλακάσας. Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν θα λειτουργούν τα καταστήματα καθώς οι υπηρεσίες ανεφοδιασμού καυσίμου του ΣΕΑ Μαλακάσας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.  
redirect arrow
1 22 23 24 25 26 97