neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Σείριος ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Δημοτικού με το πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη»

23.03.23

Η Νέα Οδός και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με αφορμή την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας,  ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη» στο υπερσύγχρονο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Σείριος», που σχεδίασε και κατασκεύασε η Νέα Οδός στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών  Μαλακάσας (Σείριος). Το «Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη» είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στοχεύει  στην προώθηση της ασφαλούς ποδηλασίας μέσα από καινοτόμες διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που συνδυάζουν την ομαδοσυνεργατική μάθηση, τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών, καθώς και την πρακτική εξάσκηση σε συνθήκες δρόμου στο ασφαλές περιβάλλον του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Σείριος, της Νέας Οδού, σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» . Τη δράση εγκαινίασαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σκάλας Ωρωπού και Ν. Παλατιών, που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα και διδάχτηκαν με βιωματικό τρόπο τις βασικές αρχές για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Παράλληλα, οι εκπαιδεύσεις θα συνεχιστούν σε περισσότερα από 20 τμήματα σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με την πάγια δέσμευση της Νέας Οδού να προάγει την οδική ασφάλεια επενδύοντας στη νέα γενιά και αποτελεί συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»,  και το Πρόγραμμα Ασφαλώς Ποδηλατώ το οποίο ξεκίνησε από το 2015 και μέσω αυτού έχουν εκπαιδευτεί σχεδόν 10.000 μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απ’ όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρος και Δυτική Ελλάδα) που διασχίζουν οι αυτοκινητόδρομοι που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

22.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς και μικρής διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος), με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 23 Μαρτίου έως το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης, και ημέρες από Δευτέρα έως Σάββατο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία ,θα ισχύσουν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διαδοχικά ανά περίπτωση: (α) προσωρινός αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα μεσαία και αριστερή λωρίδα, (β) προσωρινός αποκλεισμός τμήματος των κλάδων εισόδου κι εξόδου του εκάστοτε κόμβου που θα αφορά στη στένωσή τους όπου κρίνεται απαραίτητο. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατά τα διαστήματα από 24 Μαρτίου στις 06:00 έως 27 Μαρτίου στις 22:00, από 13 Απριλίου στις 06:00 έως 18 Απριλίου στις 22:00, από 28 Απριλίου στις 06:00 έως 2 Μάϊου στις 22:00, καθώς και σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας

20.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διαρκείας,  θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας. Ειδικότερα από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσουν οι κάτωθι φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Φάση Α: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ έως 17,6ο χλμ) καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου της κατεύθυνσης προς Λαμία κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας). Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν καθημερινά, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 21:00 έως και την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 06:00. Φάση Β: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Πύρνας (από 17,4ο χλμ. έως 18,7ο χλμ) της κατεύθυνσης προς Λαμία με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν καθημερινά από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00 έως και το Σάββατο 27 Μαΐου στις 06:00. Σημειώνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου καθώς και την Κυριακή. Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες από την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 06:00 έως και την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00, από την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου  στις 06:00 έως την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου στις 21:00 και από την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 06:00 έως και την Τρίτη 2 Μαΐου στις 21:00. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

14.03.23

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από την Τετάρτη 15 Μαρτίου έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαρτίου προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, πιθανώς και από χαλαζοπτώσεις. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας 2641 306 306   για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

09.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο: Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 103,45ο έως το 105,95ο χλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από 107,2ο έως το 105,05οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα υπάρξει κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας, θα διατηρηθεί. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Αυξημένη κυκλοφορία αναμένεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

24.02.23

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται η κυκλοφορία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Οι συνήθεις ώρες αιχμής κατά την έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων είναι οι ακόλουθες: Παρασκευή 24/02/2023, από 17:00 μέχρι 20:00 Σάββατο 25/02/2023, από 10:00 μέχρι 14:00 Καθαρά Δευτέρα 27/02/2023, από 17:00 μέχρι 22:00 Αποφεύγοντάς τις ώρες αιχμής, θα μειώσετε σημαντικά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση σας! Γενικές συμβουλές οδικής ασφάλειας μπορείτε να βρείτε εδώ.   Στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία και ενημέρωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες βρίσκεται η τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών, η οποία λειτουργεί καθημερινά & Σάββατο 8:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00.   Για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) καλείτε στο 22950 26900 και για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) καλείτε στο 2641 306 306   Συμπληρώνουμε ότι σύμφωνα με τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων. Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύει την Παρασκευή 24/2/2023, από τις 16:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 25/2/2023 , από τις  08:00 έως τις 13:00. Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει τη Δευτέρα 27/2/ 2023, από τις 15:00 έως 21:00.   Η Νέα Οδός εύχεται σε όλους ένα όμορφο και ασφαλές 3ήμερο!
redirect arrow
1 106 107 108 109 110 206

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων

07.07.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 7 Ιουλίου το απόγευμα στις 19:00, έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Α/Κ Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του παράπλευρου δικτύου, όπου με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων οι οδηγοί θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μαλακάσας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Παράλληλα με τις ανωτέρων κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστεί και τοπική στένωση στο τμήμα της συμβολής της κάθετης οδού με τη ράμπα Εισόδου του Α/Κ Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά τω ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Φιλιππιάδας

30.06.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Φιλιππιάδας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού του εν λόγω κόμβου. Ειδικότερα, την Τρίτη 30 Ιουνίου και από τις 07:00 έως τις 20:00 το βράδυ θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του Α/Κ Φιλιππιάδας στον αυτοκινητόδρομο, προς Ιωάννινα και Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Φιλιππιάδας, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών και προειδοποιητικών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Άρτας από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν. Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Φιλιππιάδας, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον Ημικόμβου (Η/Κ) Κομποτίου από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης συστημάτων σηράγγων

15.06.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης των Συστημάτων Σηράγγων. Ειδικότερα, από την Τρίτη 16 έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου και από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία στο τμήμα από Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) έως Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου). Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος, από την Τρίτη 23 έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα στο τμήμα από τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου), καθώς και του Ανατολικού Ημικόμβου Κ. Βουρλων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύς των εν λόγω ρυθμίσεων, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών του μετωπικού σταθμού Τραγάνας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγ. Στεφάνου (Μπογιατίου)

11.06.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Στεφάνου, από τις 12 έως τις την 27 Ιουνίου με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από Δεύτερα έως Σάββατο και από τις 21:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, θα ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, της λωρίδας επιβράδυνσης και του κλάδου εξόδου, καθώς και της λωρίδας επιτάχυνσης και του κλάδου εισόδου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγ. Στεφάνου. Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο κόμβος, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 59 60 61 62 63 97