neaodos-logo
>>Ολική διακοπή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Α. Θ. Ε λόγω πυρκαγιάς στο ύψος της Λυκόβρυσης

Ολική διακοπή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Α. Θ. Ε λόγω πυρκαγιάς στο ύψος της Λυκόβρυσης

Η Νέα Οδός ενημερώνει πως λόγω πυρκαγιάς, σε παρακείμενη του αυτοκινητοδρόμου βιομηχανική εγκατάσταση, στην περιοχή της Λυκόβρυσης, η τροχαία έχει διατάξει τη διακοπή της κυκλοφορίας αμφιπλεύρως.

 

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, εκτρέπονται εντός της Αττικής Οδού, όπου χωρίς την πληρωμή διοδίων τελών, οδηγούνται έως τον Α/Κ Ηρακλείου και στη συνέχεια διαμέσου του τοπικού δικτύου οδηγούνται έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη, από όπου επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία.

 

Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Πύρνας (Λοκόβρυσης) και μέσω του παράπλευρου δικτύου, οδηγούνται έως τον Α/Κ Τατοΐου από όπου επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

 

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση, τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.