neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

18.07.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών . Ειδικότερα, από την Τρίτη 18 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, από το 73,1ο έως το 72,34οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

17.07.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών . Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο: Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο: Για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, από το 63ο έως το 61,8οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (63ο έως το 61,8οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Χρυσή Διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards

14.07.23

Μία ακόμα Χρυσή Διάκριση απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2023, ενός θεσμού που για όγδοη συνεχή χρονιά, επιβράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, επενδύοντας στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός απέσπασε το Gold Βραβείο, στην κατηγορία «Υπεύθυνη Δράση για το Κλίμα» για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που εφαρμόζει με γνώμονα τους περιβαλλοντικούς στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως έχουν διαμορφωθεί σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για μία σειρά δράσεων ώστε να μειωθούν στο μέγιστο δυνατό οι εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου, μία δέσμευση που η εταιρεία υπηρετεί συστηματικά από το 2016. Ενδεικτικά, η Νέα Οδός προχώρησε στην ανάπτυξη του πρώτου και μεγαλύτερου υβριδικού φωτοβολταϊκού πάρκου και σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος Πολιτεία), καθώς και στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στη στέγη των κεντρικών της εγκαταστάσεων. Η παραγωγή πράσινης ενέργειας συνεχίστηκε μέσω της ανάπτυξης του πρώτου  φωτοβολταϊκού πάρκου σε ανεκμετάλλευτα πρανή στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού (Α/Κ Μεσολογγίου). Ταυτόχρονα, η Νέα Οδός είναι  η πρώτη εταιρία διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων που διαθέτει στο σύνολο του αυτοκινητοδρόμου της (σε όλους τους ΣΕΑ) ηλεκτροφορτιστές. Σε μια ακόμα πρωτιά,  η Νέα Οδός σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε ηλεκτρικά και υβριδικά, θέτοντας σε επιχειρησιακή λειτουργία το 1ο Green Van περίπολο στην Ελλάδα. Οι εν λόγω δράσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του στρατηγικού άξονα Νέα Οδός Go Green, μαζί με πλήθος άλλων πρωτοβουλιών όπως η δυνατότητα ανακύκλωσης καθ’ όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου, οι νέες φυτεύσεις και η αντικατάσταση των λαμπτήρων οδοφωτισμού με νέου τύπου LED. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Ροδιανός Αντωνακόπουλος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου, «Στη Νέα Οδό, έχουμε πλήρη επίγνωση της ευθύνης που μας αναλογεί και του ευρύτερου ρόλου που έχουμε αναλάβει ως διαχειριστές ενός δημόσιου αγαθού. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας  όλες μας οι δράσεις γίνονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα  «διψάμε»  και για καινοτομία .Ο συνδυασμός αυτών μας έχει οδηγήσει στο να  διαμορφώσουμε ένα στρατηγικό πλαίσιο δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης το οποίο ακολουθεί διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές.  Θέλουμε και είμαστε οι πιο πράσινοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας και κάθε τέτοια διάκριση μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε ακόμα πιο προσηλωμένοι στο έργο μας.» * Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τους σπουδαστές στο ατελιέ του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. Διοργανώνονται από την Boussias, σε παραγωγή και επικοινωνία της Paturn Communication & Consulting, ενώ τίθενται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, και του ΣΕΒ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

30.06.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, θα υλοποιούνται οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα: Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου από το 85ο έως 81,4οχλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ  από το 85ο έως το 81,4ο χλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 80ο έως 78,9οχλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ από το 80ο έως το 78,9οχλμ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα εφαρμόζονται ταυτόχρονα, θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών. Θα εφαρμόζονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. – Περιοχή Καμένα Βούρλα

26.06.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας και καθ’ όλο το 24ωρο θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην περιοχή των Καμένων Βούρλων (180ο χλμ. ως 185ο χλμ.), με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε διαδοχικές φάσεις και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και ειδικότερα, από την Τρίτη 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, θα ισχύουν τα εξής: • Ρεύμα προς Λαμία Για τα τμήματα από 179,05 χλμ. – 182,85 χλμ. & 182,10 χλμ. – 185,3 χλμ. αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή και έπειτα αριστερής με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά. • Ρεύμα προς Αθήνα Για τα τμήματα από 183,8 χλμ. – 180,2 χλμ. & 186,1 χλμ. – 182,5 χλμ. αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή και έπειτα αριστερής με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ θα τοποθετηθούν και σχετικές προσωρινές σημάνσεις. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 100 101 102 103 104 206

Δελτία Τύπου

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα_14.01.2021

14.01.21

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ με ισχύ από το βράδυ τηςΠέμπτης 14και έωςτην Τρίτη 19 Ιανουαρίουπροβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους και τον ισχυρό παγετό. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν βαθμιαία την Ήπειρο, τη Στερεά, την Εύβοια και τη Θεσσαλία. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Σε κάθε περίπτωση όμως και καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για σφοδρότατα φαινόμενα συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και εδώ. Τέλος, αναλυτικές πληροφορίες για τους Χώρους Προσωρινής Στάθμευσης και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών μπορείτε να βρείτε εδώ.  
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

11.01.21

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ με ισχύ από το απόγευμα τηςΔευτέρας 11και έωςτην Τετάρτη 13 Ιανουαρίουπροβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν βαθμιαία τη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

08.01.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αρμών της γέφυρας της άνω διάβασης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 11 έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λατομείου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Λειτουργία Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών

23.12.20

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι για το διάστημα από την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, τα ωράρια λειτουργίας των Σ.Ε.Α σε ότι αφορά στις υπηρεσίες εστίασης, καθώς οι υπηρεσίες ανεφοδιασμού καυσίμου λειτουργούν σε 24ωρη βάση, έχουν τροποποιηθεί ως ακολούθως:   Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός Σ.Ε.Α Επισκοπικού (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο): Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται σε λειτουργία από 08:00 έως 17:00, ενώ την Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό*. Το διάστημα από Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 έως Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί από 08:00 έως 17:00. Τέλος, από το Σάββατο 2 έως Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί από 08:00 έως 18:00. Σ.Ε.Α Επισκοπικού (ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα): Την Πέμπτη 24 έως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό*, ενώ το διάστημα από Παρασκευή 1 έως Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί από 08:00 έως 18:00. Σ.Ε.Α Ευηνοχωρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο): Την Πέμπτη 24, την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται σε λειτουργία από 06:00 έως 20:00, ενώ την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστό*. Επιπλέον το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 και την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί από 09:00 έως 17:00, ενώ την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου το ωράριο θα διαμορφωθεί από 08:00 έως 16:00. Τέλος την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου καθώς και από το Σάββατο 2 έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 θα είναι σε λειτουργία από 08:00 έως 20:00. Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε (Τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια) Σ.Ε.Α Αταλάντης (και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας): Από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 έως Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2021 θα βρίσκονται σε λειτουργία από 06:00 έως 22:00, με εξαίρεση την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021 όπου οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 07:00 έως 17:00. Σ.Ε.Α Σχηματαρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία): Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται σε λειτουργία από 07:00 έως 17:00, ενώ την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό*. Από Δευτέρα 28 έως και Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, καθώς και από τη Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 θα βρίσκεται σε λειτουργία από 07:00 έως 19:00, ενώ για τα σαββατοκύριακα 26-27 Δεκεμβρίου 2020 και 2-3 Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί από 07:00 έως 17:00. Τέλος την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί από 08:00 έως 18:00. Σ.Ε.Α Σχηματαρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα): Από την Πέμπτη 24 έως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό*, ενώ από την Παρασκευή 1η έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 θα βρίσκεται σε λειτουργία από 08:00 έως 18:00. *(Δυνατότητα αγοράς τυποποιημένων – συσκευασμένων τροφίμων από τη μικρή λιανική του παρακείμενου πρατηρίου υγρών καυσίμων) Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 που τέθηκαν σε εφαρμογή από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και προσφέρουν μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα για λίγα λεπτά, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα και να κάνουν χρήση του συνόλου των υπηρεσιών, μην έχοντας τη δυνατότητα παραμονής σε τραπεζοκαθίσματα τα οποία και έχουν απομακρυνθεί. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας παρακαλούμε όπως ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.    
redirect arrow

Νέα οδός: Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών 2021

21.12.20

Μειωμένα τέλη διοδίων, από 0.05€ έως και 0.25€, θα ισχύουν στους σταθμούς διοδίων που διαχειρίζεται η «Νέα Οδός Α.Ε.», από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020 προς Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 (ώρα 00:01), λόγω της ετήσιας τιμαριθμικής προσαρμογής διοδίων τελών.   Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται τα μειωμένα τέλη, ενώ με μαύρο χρώμα αυτά που παραμένουν αμετάβλητα σε σύγκριση με το 2020.   Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2020 2021 2020 2021 2020 2021 2020 2021 Μετωπικός Αφιδνών 2.30 € 2.25€ 3.30 € 3.25€ 8.30€ 8.15€ 11.65€ 11.40€ Πλευρικός Καπανδριτίου 1.40 € 1.35€ 2.00€ 1.95€ 5.05€ 4.95€ 7.05€ 6.90€ Πλευρικός Μαλακάσας 1.00 € 0.95€ 1.40€ 1.40€ 3.60€ 3.50€ 5.00€ 4.90€ Πλευρικών Οινοφύτων 0.45 € 0.45€ 0.65€ 0.65€ 1.70€ 1.65€ 2.35€ 2.30€ Μετωπικός Θήβας 2.70 € 2.65€ 3.85€ 3.80€ 9.70 € 9.50€ 13.60 € 13.35€ Πλευρικός Θήβας 1.05 € 1.05€ 1.50€ 1.50€ 3.85€ 3.75€ 5.40€ 5.30€ Μετωπικός Τραγάνας 2.70€ 2.65€ 3.85€ 3.80€ 9.65 € 9.50€ 13.55€ 13.30€ Πλευρικός Τραγάνας 2.15€ 2.10€ 3.10 € 3.05€ 7.75€ 7.60€ 10.90€ 10.65€     Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός (Αντίρριο – Ιωάννινα) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2020 2021 2020 2021 2020 2021 2020 2021 Μετωπικός Κλόκοβας 2.10€ 2.05€ 3.00 € 2.95€ 7.60 € 7.45€ 10,60 € 10.40€ Πλευρικός Γαβρολίμνης 1.50€ 1.45€ 2.15€ 2.10€ 5.35 € 5.25€ 7.50 € 7.35€ Πλευρικός Μεσολογγίου 0.85€ 0.85€ 1.25 € 1.25€ 3.20 € 3.10€ 4.45 € 4.40€ Μετωπικός Αγγελοκάστρου 2.50€ 2.45€ 3.55€ 3.50€ 8.90€ 8.75€ 12.50 € 12.25€ Πλευρικός Κουβαρά 1.15€ 1.10€ 1.65€ 1.60€ 4.15€ 4.05€ 5.80€ 5.65€ Μετωπικός Μενιδίου 2.10€ 2.05€ 3.00€ 2.95€ 7.60 € 7.45€ 10.65 € 10.45€ Πλευρικός Άρτας 0.50€ 0.50€ 0.75€ 0.75€ 1.90 € 1.90€ 2.70 € 2.65€ Πλευρικός Γοργόμυλου 0.70€ 0.70€ 1.00€ 1.00€ 2.55 € 2.50€ 3.60€ 3.50€ Μετωπικός Τερόβου 2.20€ 2.15€ 3.10€ 3.05€ 7.85 € 7.70€ 11.00€ 10.80€ Κατηγορία 1: Δίκυκλα, τρίκυκλα - Κατηγορία 2: Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20μ. - Κατηγορία 3: Οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ. – Κατηγορία 4: Οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτη Fast Pass για γρήγορες και άνετες ηλεκτρονικές διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας. Και με την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα MyOdos, η οποία προσφέρει ανάμεσα σε πολλά άλλα και την υπηρεσίαΣχεδιασμός & Υπολογισμός Διαδρομής, κάθε οδηγός το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να επιλέξει τον προορισμό του εντός της χώρας και σε λίγα δευτερόλεπτα θα δει στην οθόνη του κινητού του, τη συντομότερη διαδρομή και το κόστος διοδίων για το σύνολο των αυτοκινητοδρόμων που θα χρησιμοποιήσει! Έπειτα, αν είναι και συνδρομητής, Fast Pass απλά με το πάτημα ενός κουμπιού ελέγχει το υπόλοιπου του λογαριασμού και αν χρειαστεί τον ανανεώνει με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας! Στη Νέα Οδό, θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος συνοδηγός και πρωταρχική μας δέσμευση είναι η παροχή των υψηλότερων δυνατών επιπέδων οδικής ασφαλείας σε συνδυασμό με ποιοτικές, καινοτόμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.  
redirect arrow
1 52 53 54 55 56 97