neaodos-logo
>>Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, θα ισχύσει ,καθ’ όλο το 24ωρο, αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Κάστρου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Μαρτίνου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, και κατάλληλων κατευθυντήριων σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.