neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

23.04.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο τη διενέργεια χωματουργικών εργασιών, για την κατασκευή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Μαρτίνου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξει αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α): Από το 118,45ο χλμ έως το 117,45ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και Από το 116,60ο έως το 117,60ο στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μακράς διαρκείας στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

28.03.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέων χώρων στάθμευσης (parking). Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξει αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης στα εξής σημεία: Από το 76,8ο έως το 77,7ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, Από το 78,8ο έως το 77,9ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα, Από το 104,1ο έως το 105,1ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, Από το 108ο έως το 107,1ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

24.01.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης γεφυρών σήμανσης. Ειδικότερα: Από τις 07:00 έως τις 14:00, στο 138,57ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο 108,79ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία. Από τις 14:00 έως τις 15:30 θα υπάρξει ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί που θα κινούνται στο 138,57ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Τραγάνας και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αταλάντης. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται στο 108,79ο χλμ. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Κάστρου. Στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί άρση της ολικής ανάσχεσης έως και τις 17:00. Κατά το ανωτέρω διάστημα στο 138,57ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο 108,79ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία. Τέλος από τις 17:00 έως και τις 18:30 θα υπάρξει ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί που θα κινούνται στο 138,57ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Τραγάνας και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αταλάντης. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται στο 108,79ο χλμ. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Κάστρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωσης)

09.01.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης. Ειδικότερα από τις 08:00’ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου έως τις 17:00’ της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στον κλάδο εξόδου από Αθήνα προς την οδό Τατοΐου, του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου (Μεταμόρφωσης). Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον αμέσως επόμενο κόμβο, της Λυκόβρυσης (Πύρνας). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: Ακραία Καιρικά Φαινόμενα από την Κυριακή 5/2

03.02.23

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου προβλέπεται σφοδρή επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και  το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων όπως αναλύονται στο σχετικό δελτίο της ΕΜΥ, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων  μετακινήσεων. Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 22950 26900 για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε από Μεταμόρφωση Αττικής έως Σκάρφεια Φθιώτιδας και στο 2641 306 306 για την Ιόνια Οδό. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Για την τοποθέτηση των αλυσίδων, σταματήστε το όχημα σας σε ασφαλές σημείο, δηλαδή είτε στον πλησιέστερο χώρο στάθμευσης, είτε σε Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ). Υπενθυμίζεται ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλείτε το 1075. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

31.01.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς και μικρής διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος), με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου έως την  Πέμπτη 23 Μαρτίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης, και ημέρες από Δευτέρα έως Σάββατο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία ,θα ισχύσουν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διαδοχικά ανά περίπτωση: (α) προσωρινός αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα μεσαία και αριστερή λωρίδα, (β) προσωρινός αποκλεισμός τμήματος των κλάδων εισόδου κι εξόδου του εκάστοτε κόμβου που θα αφορά στη στένωσή τους όπου κρίνεται απαραίτητο. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατά το διάστημα από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου, καθώς και σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

24.01.23

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με το νέο  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από αργά το απόγευμα της Τετάρτης (25-01-2023) έως και την Παρασκευή (27-01-2023) προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια που βαθμιαία θα επεκταθούν προς τα βορειοανατολικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται  για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

19.01.23

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από σήμερα το βράδυ (19-01-2023) έως και την Δευτέρα (23-01-2023),προβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα που θα συνοδεύονται κατά περιόδους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α/Κ Καπανδριτίου

16.01.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καπανδριτίου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, από τις 19:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει διαδοχικά, σε οκτώ τμήματα της περιοχής του Καπανδριτίου (35,2ο χλμ.), στένωση λωρίδων, κατά τη διάρκεια της οποίας και αναλόγως της έκτασης, θα πραγματοποιείται εναλλάξ ή αμφίδρομη κυκλοφορία. Σημειώνεται πως σε περιπτώσεις εναλλάξ κυκλοφορίας, θα υπάρχει στο σημείο εξειδικευμένο προσωπικό για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο επέμβασης. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

13.01.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης. Ειδικότερα, από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 30 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (5,0ο έως 140,9ο χλμ), θα υλοποιούνται κατά περίπτωση και διαδοχικά οι κάτωθι αποκλεισμοί: • Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας • Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λ.Ε.Α. • Αποκλεισμός χώρου στάθμευσης • Αποκλεισμοί ραμπών εισόδου-εξόδου κόμβων • Αποκλεισμοί λωρίδων διοδίων (μετωπικών και πλευρικών) Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από ανατολή έως δύση ηλίου και το Σάββατο από ανατολή ηλίου έως τις 16:00. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιηθούν τα διαστήματα 24-28/02/2023, 24-27/03/2023 και 07-18/04/2023, καθώς και σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 17 18 19 20 21 97