neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

23.04.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο τη διενέργεια χωματουργικών εργασιών, για την κατασκευή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Μαρτίνου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξει αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α): Από το 118,45ο χλμ έως το 117,45ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και Από το 116,60ο έως το 117,60ο στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μακράς διαρκείας στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

28.03.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέων χώρων στάθμευσης (parking). Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξει αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης στα εξής σημεία: Από το 76,8ο έως το 77,7ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, Από το 78,8ο έως το 77,9ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα, Από το 104,1ο έως το 105,1ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, Από το 108ο έως το 107,1ο χλμ στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

24.01.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης γεφυρών σήμανσης. Ειδικότερα: Από τις 07:00 έως τις 14:00, στο 138,57ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο 108,79ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία. Από τις 14:00 έως τις 15:30 θα υπάρξει ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί που θα κινούνται στο 138,57ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Τραγάνας και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αταλάντης. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται στο 108,79ο χλμ. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Κάστρου. Στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί άρση της ολικής ανάσχεσης έως και τις 17:00. Κατά το ανωτέρω διάστημα στο 138,57ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο 108,79ο χλμ. θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία. Τέλος από τις 17:00 έως και τις 18:30 θα υπάρξει ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί που θα κινούνται στο 138,57ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Τραγάνας και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αταλάντης. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται στο 108,79ο χλμ. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Κάστρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωσης)

09.01.14

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης. Ειδικότερα από τις 08:00’ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου έως τις 17:00’ της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στον κλάδο εξόδου από Αθήνα προς την οδό Τατοΐου, του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου (Μεταμόρφωσης). Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον αμέσως επόμενο κόμβο, της Λυκόβρυσης (Πύρνας). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας_Παράταση Α' Φάσης

27.03.23

Σε συνέχεια του από 20 Μαρτίου Δελτίου Τύπου της Νέας Οδού αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι θα ισχύσει παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στη Φάση Α από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00 έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 06:00. Ειδικότερα υπενθυμίζουμε ότι θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ έως 17,6ο χλμ) καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου της κατεύθυνσης προς Λαμία κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

27.03.23

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου, από το  75,3oχλμ  έως 78,8ο χλμ στην κατεύθυνση προς Λαμία,  θα πραγματοποιηθούν εργασίες δύο φάσεων. Για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία από το 78ο  έως το78,8οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Στη δεύτερη φάση, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης εργασιών, θα εφαρμόζεται αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία από το 75,3ο έως το 78,8οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Επισημαίνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 12/4/2023 έως και 18/4/2023 δεν θα υλοποιηθούν εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ – Α/Κ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

27.03.23

Συνεχίζονται με βάση τον αρχικό προγραμματισμό οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Α/Κ Οινοφύτων (55,69χλμ),  με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα και σε συνέχεια της σχετικής ενημέρωσης που εστάλη στις 13 Μαρτίου 2023,  η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, από τις 19:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός στην Κάθετη Οδό και σε τμήμα του Ισόπεδου Κόμβου της, καθώς και αποκλεισμός της λωρίδας επιβράδυνσης και της ράμπας εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, θα τοποθετηθούν στην προηγούμενη Έξοδο της Οινόης (62,915ο χλμ) προειδοποιητικές πινακίδες που θα προτρέπουν τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόφυτα, ακολουθώντας εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω της Αριστερής Παράπλευρης Οδού. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: Διπλή διάκριση στα Green Brand Awards Χρυσό βραβείο για τον καινοτόμο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος)

24.03.23

Στη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό οδηγούμε τις εξελίξεις στο περιβάλλον και η προσπάθεια μας επιβραβεύεται. Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο House Marriott Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS Events. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν η αριστεία και η καινοτομία στους τομείς της GREEN οικονομίας και του Eco Living. Η Νέα Οδός, απέσπασε  βραβείο Gold στην κατηγορία “4 wheels product” για τον καινοτόμο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με πράσινη ενέργεια από τον ήλιο, που έχει υλοποιήσει στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Μαλακάσας (Σείριος), ενώ το βραβείο Bronze στην κατηγορία “Green Holistic Approach” για το σύνολο των δράσεων που υλοποιούν για την προστασία του περιβάλλοντος απέσπασαν και οι δύο εταιρείες Νέα Οδός – Κεντρική Οδός. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός έθεσαν την προστασία του περιβάλλοντος ως κύριο στρατηγικό στόχο, καθώς και ως έναν από τους βασικούς πυλώνες, πάνω στους οποίους αναπτύσσονται οι επιμέρους δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης.  Σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, σχεδιάζουν και υλοποιούν σειρά δράσεων που αποδεικνύουν έμπρακτα πως αποτελούν τους πιο πράσινους αυτοκινητοδρόμους της χώρας. Ειδικότερα, το καινοτόμο έργο στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος), σχεδιάστηκε και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Νέα Οδό. Αφορά στη δημιουργία του πρώτου και μεγαλύτερου στην Ελλάδα υβριδικού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με φωτοβολταϊκά στα στέγαστρα των πάρκινγκ και συνδυάζει έτσι την παραγωγή πράσινης ενέργειας και την ταχεία φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για εμάς, στη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό, η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί μια στρατηγική και καθημερινή επιλογή. Η βράβευσή μας για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Green Brand Awards αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη ότι υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια τον στόχο μας να είμαστε οι «πιο πράσινοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας»!
redirect arrow

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Σείριος ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές Δημοτικού με το πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη»

23.03.23

Η Νέα Οδός και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με αφορμή την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας,  ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη» στο υπερσύγχρονο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Σείριος», που σχεδίασε και κατασκεύασε η Νέα Οδός στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών  Μαλακάσας (Σείριος). Το «Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη» είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στοχεύει  στην προώθηση της ασφαλούς ποδηλασίας μέσα από καινοτόμες διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που συνδυάζουν την ομαδοσυνεργατική μάθηση, τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών, καθώς και την πρακτική εξάσκηση σε συνθήκες δρόμου στο ασφαλές περιβάλλον του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Σείριος, της Νέας Οδού, σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» . Τη δράση εγκαινίασαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σκάλας Ωρωπού και Ν. Παλατιών, που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα και διδάχτηκαν με βιωματικό τρόπο τις βασικές αρχές για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Παράλληλα, οι εκπαιδεύσεις θα συνεχιστούν σε περισσότερα από 20 τμήματα σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με την πάγια δέσμευση της Νέας Οδού να προάγει την οδική ασφάλεια επενδύοντας στη νέα γενιά και αποτελεί συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»,  και το Πρόγραμμα Ασφαλώς Ποδηλατώ το οποίο ξεκίνησε από το 2015 και μέσω αυτού έχουν εκπαιδευτεί σχεδόν 10.000 μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απ’ όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρος και Δυτική Ελλάδα) που διασχίζουν οι αυτοκινητόδρομοι που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

22.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς και μικρής διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος), με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 23 Μαρτίου έως το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης, και ημέρες από Δευτέρα έως Σάββατο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία ,θα ισχύσουν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διαδοχικά ανά περίπτωση: (α) προσωρινός αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα μεσαία και αριστερή λωρίδα, (β) προσωρινός αποκλεισμός τμήματος των κλάδων εισόδου κι εξόδου του εκάστοτε κόμβου που θα αφορά στη στένωσή τους όπου κρίνεται απαραίτητο. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατά τα διαστήματα από 24 Μαρτίου στις 06:00 έως 27 Μαρτίου στις 22:00, από 13 Απριλίου στις 06:00 έως 18 Απριλίου στις 22:00, από 28 Απριλίου στις 06:00 έως 2 Μάϊου στις 22:00, καθώς και σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 13 14 15 16 17 97