neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών

21.12.15

Η «Νέα Οδός Α.Ε.», ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 00:01, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή των διοδίων τελών. Τα νέα μειωμένα τέλη εμφανίζονται αναλυτικά ανά σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Στις κατηγορίες 1 και 2 (δίκυκλα & Ι.Χ.) οι μειώσεις κυμαίνονται από 0.05€ έως και 0.10€ και στις κατηγορίες 3 και 4 (φορτηγά & λεωφορεία) από 0.05€ έως και 0.20€. Προς διευκόλυνσή σας, αναφέρονται και τα ισχύοντα τέλη, ενώ με κόκκινο στη στήλη Τέλη Διοδίων 2016 έχουν επισημανθεί τα νέα μειωμένα τέλη. Μετωπικά Αφιδνών Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 2.30€ 2.25€ Κατηγορία 2 3.30€ 3.25€ Κατηγορία 3 8.30€ 8.15€ Κατηγορία 4 11.60€ 11.45€   Πλευρικά Καπανδριτίου Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 1.40€ 1.35€ Κατηγορία 2 2.00€ 1.95€ Κατηγορία 3 5.00€ 4.95€ Κατηγορία 4 7.05€ 6.90€   Πλευρικά Μαλακάσας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 1.00€ 0.95€ Κατηγορία 2 1.40€ 1.40€ Κατηγορία 3 3.55€ 3.50€ Κατηγορία 4 5.00€ 4.90€   Πλευρικά Οινοφύτων Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 0.45€ 0.45€ Κατηγορία 2 0.65€ 0.65€ Κατηγορία 3 1.70€ 1.65€ Κατηγορία 4 2.35€ 2.35€   Μετωπικά Θήβας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 2.70€ 2.65€ Κατηγορία 2 3.85€ 3.80€ Κατηγορία 3 9.70€ 9.55€ Κατηγορία 4 13.55€ 13.35€   Πλευρικά Θήβας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 1.05€ 1.05€ Κατηγορία 2 1.50€ 1.50€ Κατηγορία 3 3.85€ 3.75€ Κατηγορία 4 5.40€ 5.30€   Μετωπικά Τραγάνας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 2.70€ 2.65€ Κατηγορία 2 3.85€ 3.80€ Κατηγορία 3 9.65€ 9.50€ Κατηγορία 4 13.50€ 13.30€   Πλευρικά Τραγάνας Ισχύοντα Τέλη Διοδίων Τέλη Διοδίων 2016 Κατηγορία 1 2.15€ 2.10€ Κατηγορία 2 3.10€ 3.05€ Κατηγορία 3 7.75€ 7.60€ Κατηγορία 4 10.85€ 10.70€   Υπενθυμίζουμε ότι η Νέα Οδός, με όχημα την υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass και το εκπτωτικό πρόγραμμα Frequent, προσφέρει σε όλους τους οδηγούς Ι.Χ. (κατ. 2), κλιμακωτές εκπτώσεις έως και 50%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων Αφιδνών, Καπανδριτίου, Μαλακάσας και Οινοφύτων.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Βοιωτίας

18.12.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στην περιοχή της Βοιωτίας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του τοπικού δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας από τον ΔΕΔΗΕ. Ειδικότερα, από τις 07:30 έως τις 09:30 το πρωί, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ Χαλκίδας – Θηβών και της επαρχιακής οδού Θηβών – Μουρικίου. Παράλληλα, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα ισχύει και αναστολή είσπραξης διοδίων τελών στο μετωπικό σταθμό της Θήβας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: “Ταξιδέψτε” στο νέο www.neaodos.gr

24.11.15

Η Νέα Οδός, πιστή στο στρατηγικό της στόχο για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της εταιρικής της ιστοσελίδας, www.neaodos.gr, ώστε να γίνει ο καλύτερος δυνατός συνταξιδιώτης και διαδικτυακά. Με στόχο την παροχή χρηστικής και εύκολα προσβάσιμης πληροφορίας σε κάθε οδηγό, η νέα ιστοσελίδα διαθέτει σύγχρονη εμφάνιση και φιλική δομή. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη σελίδα Υπηρεσίες με μια ματιά όπου και παρουσιάζονται συνοπτικά όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία, το ειδικό τμήμα με τις Συμβουλές Οδικής Ασφάλειας για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, καθώς και τη σελίδα με τις πιο συχνές ερωτήσεις . Η ενημέρωση για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι συνεχής από την αρχική σελίδα και την κατηγορία Νέα & Ανακοινώσεις, ενώ πλούσια είναι και η πληροφόρηση αναφορικά με θέματα εταιρικής υπευθυνότητας για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων μερών και συμ-μετόχων της εταιρίας. Στο www.neaodos.gr κάθε επισκέπτης έχει στη διάθεσή του πληροφορίες για την εταιρία και το έργο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού, ενώ μπορεί να παρακολουθεί σε σχεδόν πραγματικό χρόνο την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, μέσα από ειδικά βίντεο που η εταιρία δημοσιοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στο διαδραστικό χάρτη , καθώς και στην προβολή σε κάθε σελίδα των τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης 1075 και εξυπηρέτησης πελατών 22950-26900. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα ιστοσελίδα της Νέας Οδού, είναιαυτομάτως προσαρμόσιμη σε κάθε είδους οθόνη(Responsive Function) ώστε να είναι εύκολα επισκέψιμη όχι μόνο μέσω υπολογιστή, αλλά και από netbooks, tablets, και κινητά τηλέφωνα (smartphones). Το σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου www.neaodos.gr ανέλαβε η εταιρία Pixelocracy.
redirect arrow

Ασκήσεις Ετοιμότητας

13.11.15

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 10:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην περιοχή της Μαλακάσας θα υπάρξει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαρκοπούλου, ενώ παράλληλα θα ισχύει απαγόρευση της εισόδου των οχημάτων από το παράπλευρο οδικό δίκτυο στο ως άνω τμήμα του αυτοκινητοδρόμου. Τέλος στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία και από το 39,5ο έως το 40,5ο χλμ. θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ. Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

24.09.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από τις 07:30 έως τις 15:00 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς τον κόμβο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς Ριτσώνα, θα πραγματοποιείται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου) όπου με τη χρήσης κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, οι οδηγοί θα οδηγούνται στον κόμβο Ριτσώνας. Σημειώνεται τέλος πως σχετικές πινακίδες που θα ενημερώνουν για τον αποκλεισμό του Α/Κ Ριτσώνας θα τοποθετηθούν και πριν τον Α/Κ Σχηματαρίου, προκειμένου οι οδηγοί να ενημερώνονται έγκαιρα για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από τον Α/Κ Σχηματαρίου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 208 209 210 211 212 220

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο κόμβο Βαρυμπόμπης

14.03.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βαρυμπόμπης. Ειδικότερα, από τις 22:00 το βράδυ της 15ης έως τις 06:00 το πρωί της 16ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, επί της συμβολής της δεξιάς παράπλευρης οδού του αυτοκινητοδρόμου με την οδό Ερυθραίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων ανάμεσα στις νησίδες που οδηγούν: Από την οδό Ερυθραίας προς τη δεξιά παράπλευρη οδό (Λεωφόρος Νέας Ερυθραίας). Από την οδό Ερυθραίας και την οδό Τατοΐου προς τη δεξιά παράπλευρη οδό (Λεωφόρος Νέας Ερυθραίας) Από την δεξιά παράπλευρη οδό (Λεωφόρος Νέας Ερυθραίας) προς την οδό Ερυθραίας και την οδό Τατοΐου. Κατά τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήρια διαδρομή, όπου με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, οι οδηγοί θα οδηγούνται προς την αριστερή παράπλευρη οδό και στη συνέχεια μέσω της κάτω διάβασης στο 25,3ο χλμ. θα προσεγγίζουν την δεξιά παράπλευρη (Λεωφόρος Νέας Ερυθραίας) με μέτωπο προς τον Α/Κ Βαρυμπόμπης. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Γαβρολίμνη – Μεσολόγγι

13.03.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 14 Μαρτίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Γαβρολίμνη – Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών μεταφοράς καλωδίου από τον ΔΕΔΔΗΕ. Ειδικότερα, στις 12:00 το μεσημέρι και για διάστημα μια ώρας περίπου, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Γαβρολίμνης έως τον Α/Κ Μεσολογγίου, θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου και του ΣΕΑ Ευηνοχωρίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου. Τέλος όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Γαυρολίμνης, καθώς και από τον μετωπικό σταθμό διοδίων Κλόκοβας. Τέλος, στον πλευρικό σταθμό διοδίων Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εισπράττεται κανονικά το τέλος διοδίου, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά το τμήμα Μεσολόγγι – Κεφαλόβρυσο, στο οποίο θα εισέρχονται και θα διανύουν οι χρήστες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Καπανδριτίου

28.02.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη 1 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καπανδριτίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, από τις 10:00 έως και τις 15:00 και από το 36ο έως το 38ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Ταυτόχρονα για λόγους ασφαλείας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από τη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Διάκριση στα Responsible Business Awards 2018

20.02.18

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2018, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επενδύσεις που προάγουν την αριστεία, την αειφορία, την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη κοινωνική ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός έλαβε το μοναδικό βραβείο (Bronze Award) που απονεμήθηκε στην κατηγορία «Βραχυπρόθεσμη Επένδυση Τοπικής / Περιφερειακής Εμβέλειας», για τo πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», σε καταστήματα κράτησης ανηλίκων της χώρας. Απόλυτα συμβατό με τη στρατηγική προτεραιότητα της Νέας Οδού για προαγωγή της οδικής ασφάλειας, το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» αποτελεί μια καινοτόμο -σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- πρωτοβουλία, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο πλαίσιο Προγραμματικής Συμφωνίας Συνεργασίας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Μέσα από εισηγήσεις ειδικών σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και δυνατές μαρτυρίες από Παραολυμπιονίκες, οι συμμετέχοντες – ανήλικοι και νέοι κρατούμενοι όπου μεταξύ άλλων παραβάσεων έχουν καταγεγραμμένες στο ποινικό τους μητρώο και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, έχουν την ευκαιρία να «ζήσουν» την εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης, με τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας (Mobile NEST) του Ινστιτούτου. Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι η κοινωνική υπευθυνότητα και η προαγωγή της αειφορίας κατέχουν κεντρικό ρόλο στη στρατηγική και στην καθημερινή λειτουργία της Νέας Οδού. Στόχος μας είναι να είμαστε ενεργοί, κοινωνικά υπεύθυνοι πολίτες και να συμβάλλουμε τα μέγιστα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Περισσότερες πληροφορίες για τη στρατηγική και τις δράσεις μας σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορείτε να βρείτε εδώ.   Το «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς”» συστάθηκε στις 12 Μαΐου 2005. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με ιδρυτικά μέλη του Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Επιχειρηματικούς φορείς, Ελεγκτική Εταιρεία και φυσικά πρόσωπα. Κύριος σκοπός του Ινστιτούτου είναι η υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας κατ’ εξοχήν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμόδιων φορέων σε θέματα ενημέρωσης και προάσπισης της οδικής ασφάλειας αλλά και η παραπέρα ενίσχυση, ενδυνάμωση και στήριξη της πολιτείας στην ανάληψη και τήρηση ουσιαστικών μέτρων και πολιτικών στη χώρα μας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής ασφάλειας και μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, αποτελούν βασικούς στόχους του Ινστιτούτου.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Μαλακάσα και Καπανδρίτι

05.02.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τρίτη 6 και μεθαύριο Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου αντίστοιχα, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης επαγωγικών βρόχων. Ειδικότερα, από τις 10:00 έως τις 15:00 κάθε ημέρας, θα ισχύουν τα ακόλουθα: - Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου από το 49,5ο έως το 50,5ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της μεσαίας, της δεξιάς, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης (Λ.Ε.Α) με την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. - Την Τετάρτη 7 ή την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας από το 35,5ο έως το 37ο χλμ. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Αντιρρίου

16.01.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αντιρρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης γέφυρας σήμανσης. Ειδικότερα, από τις 00:00 έως τις 02:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας από το σημείο ένωσης με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» έως τον Ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ Αντιρρίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου αμέσως μετά τη διέλευσή τους από τη Γέφυρα σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου. Ακολούθως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Αντιρρίου και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου συνεχίζοντας το ταξίδι του προς τη Γέφυρα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 86 87 88 89 90 97