neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μεταξύ Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου

31.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Α/Κ Βαρυμπόμπης και του Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, από τις 21:00 της Πέμπτης 3, έως τις 05:00 της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Βαρυμπόμπης έως τον Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου). Ταυτοχρόνως, από τις 22:00 της Πέμπτης 3, έως τις 05:00 της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου και από το 26,5ο έως το 25,7ο χλμ., θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Τραγάνας

25.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Τραγάνας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αταλάντης έως τον Α/Κ Τραγάνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Από τις 08:00 έως τις 14:30, πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσου του παράπλευρου οδικού δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Τραγάνας. Από τις 08:00 έως τις 14:30, αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

18.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας και Α/Κ Θήβας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τετάρτη 19/10, από τις 19:00 έως τις 22:00, από τo 85,1ο έως το 85,7ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία και προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους δύο κλάδους. Από τις 22:00 της Τετάρτης 19/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 20/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Ριτσώνας έως Α/Κ Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον Α/Κ Ριτσώνας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Καπανδριτίου

17.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αφιδνών έως τον (Α/Κ) Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τρίτη 18/10, από τις 20:00 έως τις 22:00, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Αφιδνών έως Α/Κ Μαλακάσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αφιδνών και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, ακολουθώντας σχετικές πληροφοριακές πινακίδες, θα οδηγούνται στον Α/Κ Μαλακάσας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

07.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο 156ο χλμ, θα ισχύει - καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου - αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά, από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ δεν θα επηρεαστεί από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

05.08.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Στη συνέχεια, από την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Τέλος από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 00:00 το βράδυ έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει εναλλάξ αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών διαγράμμισης. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση τον Α/Κ Τατοΐου, θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται μέσω του Α/Κ Πύρνας, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 199 200 201 202 203 215

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - περιοχή Σκάρφεια

08.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση  εργασιών. Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (188ο χλμ) , ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα (από το 188,5ο   έως το 188ο  χλμ) καθώς και στο ρεύμα  κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (από το 187,8ο  έως το 188,5ο χλμ). Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Εκτροπή κυκλοφορίας στον ΑΘΕ - περιοχή Λατομείο

07.05.23

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως έχει γίνει εκτροπή κυκλοφορίας στον Α.Θ.Ε, στο ύψος του Λατομείου, εξαιτίας συμβάντος στη Σήραγγα Σ2 στην κατεύθυνση προς Λαμία. Συγκεκριμένα όσοι κατευθύνονται προς Λαμία θα χρειαστεί να εξέλθουν στον Ανισόπεδο Κόμβο Λατομείου, - 172,7ο χλμ και να εισέλθουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων- 179,9οχλμ. Επιπλέον έχει γίνει μείωση κομίστρων στον μετωπικό και πλευρικό σταθμό  διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ρεύμα προς Αθήνα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

05.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (64,45ο έως 62,6ο χλμ) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα υλοποιείται  αποκλεισμός δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης του Αυτοκινητοδρόμου. Επιπρόσθετα θα υλοποιείται μικρής διάρκειας αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο της Οινόης (62,915οχλμ) στον κλάδο προς Αθήνα,  καθώς και μικρής διάρκειας αποκλεισμός του χώρου στάθμευσης (Parking) στο 64οχλμ. Οι εργασίες θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα στις 19:00 έως και την Κυριακή στις 07:00 το πρωί. Για  την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών θα τοποθετηθεί στον προηγούμενο Ημικόμβο Σχηματαρίου (67,655οχλμ), προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη. Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου. Αντίστοιχα, επί του Συνδετήριου Κλάδου του ΑΘΕ από το Σχηματάρι έως την Χαλκίδα, θα τοποθετηθεί στον αμέσως προηγούμενο κόμβο Χαλκίδα-2, προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη. Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω αρχικά της Κάθετης Οδού και στη συνέχεια της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί θα κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου. Σημειώνεται ότι το διάστημα από την Παρασκευή 19/05/2023 στις 07:00 το πρωί έως και την Δευτέρα 22/05/2023 στις 19:00 το απόγευμα δεν θα υλοποιούνται εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμναση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

05.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (5,0ο έως 200,9ο χλμ), θα υλοποιούνται κατά περίπτωση και διαδοχικά οι κάτωθι αποκλεισμοί: Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λ.Ε.Α. Αποκλεισμός χώρου στάθμευσης Αποκλεισμοί ραμπών εισόδου-εξόδου κόμβων Αποκλεισμοί λωρίδων διοδίων (μετωπικών και πλευρικών) Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από ανατολή έως δύση ηλίου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιηθούν το διάστημα από 02/06/2023 έως και 06/06/2023, καθώς και τα Σαββατοκύριακα της καλοκαιρινής περιόδου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Έκτακτη ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Αντίρριου – Α/Κ Γαβρολιμνης από τις 13:30 ως τις 22:00

03.05.23

Με στόχο την εκτέλεση έκτακτων εργασιών αποκατάστασης, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι σήμερα 3 Μαΐου και από τις 13:30 ως τις 22:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου έως  Α/Κ Γαβρολίμνης. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 10 11 12 13 14 97