neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

04.03.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Πέμπτη 5 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, για την πραγματοποίηση υδραυλικών εργασιών. Ειδικότερα, από το 43,7 έως το 44 χλμ. θα ισχύει αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαλακάσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η είσοδος των χρηστών στον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα γίνεται μέσω του Α/Κ Οινοφύτων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

26.02.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του ομώνυμου κόμβου. Ειδικότερα, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 07:30 έως 17:30 και τα Σάββατα από τις 07:30 έως τις 14:30, θα ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α), από το 45,5 έως το 44,3 χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α), από το 43,9 έως το 44,3 χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά την ανωτέρω διακοπή η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από νέα ασφαλτοστρωμένα τμήματα, που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Σχηματαρίου

17.02.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη Μαρτίου , στην περιοχή Σχηματαρίου, με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής νέου τμήματος στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Ειδικότερα: Α) Στο ρεύμα προς Λαμία, στο τμήμα από 60,7 χλμ. έως και 64,4 χλμ., η κυκλοφορία θα διεξάγεται Από 16 Φεβρουαρίου έως και Από 20 Φεβρουαρίου έως και 7 Μαρτίου από δυο (2) λωρίδες κυκλοφορίας. Β) Στο ρεύμα προς Αθήνα, στο τμήμα από 66 χλμ. έως και 63,4 χλμ., η κυκλοφορία θα διεξάγεται έως και τις 20 Φεβρουαρίου από μια (Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Οινοφύτων

16.02.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 7 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Οινοφύτων, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επιδιόρθωσης και ανύψωσης βάσεων ιστών οδοφωτισμού. Ειδικότερα, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 07:30 έως 17:30 και τα Σάββατα από τις 07:30 έως τις 14:30, θα ισχύει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, από το 54,8 έως το 60 χλμ., ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 24/3 έως 26/3. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Σχηματαρίου

26.01.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 08:00 έως τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή Σχηματαρίου. Ειδικότερα, για την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης της κατάργησης του σταθμού διοδίων Σχηματαρίου και την κατασκευή νέου τμήματος αυτοκινητοδρόμου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται: Α) Στο ρεύμα προς Λαμία, από το 63,4 έως το 64,4 χλμ. από 1 λωρίδα κυκλοφορίας. Β) Στο ρεύμα προς Αθήνα, από το 66 έως το 63,4 χλμ. από 1 λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Σχηματαρίου

17.01.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 19 έως την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή Σχηματαρίου. Ειδικότερα, προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες τέταρτης φάσης της κατάργησης του σταθμού διοδίων Σχηματαρίου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται: Α) Στο ρεύμα προς Λαμία, από το 61,2 έως το 64,4 χιλιόμετρο από 3 λωρίδες κυκλοφορίας. Β) Στο ρεύμα προς Αθήνα, από το 67 έως το 63,5 χιλιόμετρο από 1 λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 198 199 200 201 202 206

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: “Go Green” στην πράξη, με «πράσινο» στόλο οχημάτων

02.02.21

Η Νέα Οδός, γίνεται η 1η εταιρία λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που θέτει σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε 100% ηλεκτρικά και ξεκινά να χρησιμοποιεί 100% ηλεκτρικά επιχειρησιακά οχήματα. Πιστή στον στρατηγικό στόχο προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της καινοτομίας και με σύνθημα “Go Green”, στόχος της εταιρίας είναι η δραστική μείωση των άμεσων εκπομπών αέριων ρύπων από το στόλο των εταιρικών οχημάτων και η σταδιακή αντικατάσταση όλων με «πράσινα» οχήματα. Στην πρώτη αυτή φάση, τα «πράσινα» van της εταιρίας, θα χρησιμοποιηθούν ως οχήματα συντήρησης και εκτέλεσης εργασιών. Η εν λόγω ενέργεια έρχεται να προσθέσει ακόμα μια πρωτιά στον τομέα της έμπρακτης προώθησης της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας από τη Νέα Οδό, καθώς από το 2018 κιόλας, η εταιρία φρόντισε να δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές για το υπεραστικό ταξίδι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η Ιόνια Οδός, είναι ακόμη και σήμερα, ο πρώτος και ο μόνος αυτοκινητόδρομος στη χώρα, που προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων καθ’ όλο το μήκος του, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) σε Ευηνοχώρι, Αμβρακία, Αμφιλοχία, Φιλιππιάδα και Επισκοπικό, ενώ εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021 πρόκειται να ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση ταχυφορτιστών σε όλους τους Σ.Ε.Α του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Λαμίας που διαχειρίζεται η εταιρία. Σήμερα ταχυφορτιστές σε αυτό το τμήμα λειτουργούν στο ΣΕΑ Αταλάντης. Αξίζει να συμπληρώσουμε εδώ, ότι παρόμοια στρατηγική έχει τεθεί σε εφαρμογή και στην Κεντρική Οδό, καθώς το ΣΕΑ Σοφάδων του Ε65 στο τμήμα Ξυνιάδα Τρίκαλα, διαθέτει αμφίπλευρα ταχυφορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα, ενώ και στο ΣΕΑ του νότιου υπό κατασκευή τμήματος, έχει ήδη υλοποιηθεί σχετική πρόβλεψη. Πέρα από την πρωτοπορία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, είναι και παραμένουν, οι μόνες εταιρίες παραχώρησης στην Ελλάδα, που παρέχουν στους οδηγούς τη δυνατότητα ανακύκλωσης, καθ’ όλο το μήκος των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργούν, συντηρούν και διαχειρίζονται, μέσω ειδικών κάδων σε κάθε parking με WC ή ΣΕΑ. Παράλληλα, και οι δυο εταιρίες έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν ένα καινοτόμο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, το οποίο και πιστοποιείται κάθε χρόνο, ανελλιπώς, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2015. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Νέας Οδού. Αναλυτική περιγραφή όλων των σχετικών δράσεων και των αποτελεσμάτων τους, περιλαμβάνεται στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας που εκδίδεται κάθε έτος, ενώ με ένα κλικ στο ειδικό Microsite CSR Scorecard κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με ένα γρήγορο, ευχάριστο, διαδραστικό τρόπο να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για το πώς η Νέα Οδός λειτουργεί ως ένας ενεργός εταιρικός πολίτης, ώστε να συμβάλλει τα μέγιστα σε κάθε όμορη τοπική κοινωνία, καθώς και στη συνολική ανάπτυξη της χώρας.
redirect arrow

Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

25.01.21

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την παράταση ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στονΑνισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αρμών της γέφυρας της άνω διάβασης. Ειδικότερα, από τηΔευτέρα 25 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου,καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου τουΑ/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου)στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσηπρος Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο απόΑ/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου)με κατεύθυνση προςΑθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λατομείου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

21.01.21

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την παράταση ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αρμών της γέφυρας της άνω διάβασης. Ειδικότερα, από τη Πέμπτη 21 έως τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λατομείου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

13:00 – Νεότερη Ενημέρωση: Προσωρινή Άρση Απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο τμήμα του ΑΘΕ

16.01.21

Η Νέα Οδός, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω πρόσκαιρης ύφεσης των Έντονων Καιρικών Φαινομένων,επιτρέπεται προσωρινά εκ νέου από τη 13:00, με απόφαση της Τροχαίας, η κυκλοφορίας των βαρών οχημάτωνάνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε και ειδικότεραστους νόμους Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας, η οποία και είχε είχε διακοπεί από τις 05:45 το πρωί. Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι σε ισχύ, στο ύψος του Ανισόπεδο Κόμβου Καλυφτάκη - με την κυκλοφορία στο σημείο να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία – θα παραμείνουν ως έχουν, ώστε σε περίπτωση που διαταχθεί εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, η τροχαία να είναι σε θέση να επιβάλλει την υποχρεωτική αναστροφή τους προς Αθήνα. Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow
1 51 52 53 54 55 97