neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

18.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας και Α/Κ Θήβας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τετάρτη 19/10, από τις 19:00 έως τις 22:00, από τo 85,1ο έως το 85,7ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία και προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους δύο κλάδους. Από τις 22:00 της Τετάρτης 19/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 20/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Ριτσώνας έως Α/Κ Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον Α/Κ Ριτσώνας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Καπανδριτίου

17.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αφιδνών έως τον (Α/Κ) Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τρίτη 18/10, από τις 20:00 έως τις 22:00, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Αφιδνών έως Α/Κ Μαλακάσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αφιδνών και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, ακολουθώντας σχετικές πληροφοριακές πινακίδες, θα οδηγούνται στον Α/Κ Μαλακάσας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

07.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο 156ο χλμ, θα ισχύει - καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου - αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά, από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ δεν θα επηρεαστεί από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

05.08.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Στη συνέχεια, από την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Τέλος από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 00:00 το βράδυ έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει εναλλάξ αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών διαγράμμισης. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση τον Α/Κ Τατοΐου, θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται μέσω του Α/Κ Πύρνας, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Βοιωτίας

25.07.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, στην περιοχή της Βοιωτίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 25 έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου και από το 118,8ο έως το 117,5ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας. Τέλος μετά το πέρας των ανωτέρω εργασιών και έως την Κυριακή 31 Ιουλίου και από το 118,4ο έως και το 18,8ο χλμ., θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Ακραίφνιο Βοιωτίας

21.06.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ακραίφνιου Βοιωτίας με στόχο τη συντήρηση αρμών οδικής γέφυρας στο 105ο χλμ. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 06:00 έως τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:00 θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Στη συνέχεια, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:00 έως την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 08:00 θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος, από την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 08:00 έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 08:00, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 190 191 192 193 194 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

26.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Μώλος – Καμένα Βούρλα, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της ευρείας παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων. Ειδικότερα, στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου και από τις 08:00 έως τις 17:10 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο κόμβο Μώλου και μέσω της Περιφερειακής Οδού Μώλου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Ανατολικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων στον μετωπικό σταθμό διοδίων της Αγίας Τριάδας της Κεντρικής Οδού. Νέα Οδός και Κεντρική Οδός έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Νέα Οδός και Κεντρική Οδός ευχαριστούν για την κατανόηση και παρακαλούν τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

19.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα την από τις 08:00 έως και τις 17:10 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Αβγό – Εγνατία

19.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αβγού και του Α/Κ Εγνατίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του εξοπλισμού των σηράγγων Αμπελιάς. Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 20 έως τις έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο εν λόγω τμήμα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του Α/Κ Αβγού προς Ιωάννινα και του Α/Κ Εγνατίας προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο). Ακολούθως, όσοι οδηγοί, κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αβγού. Τέλος όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της Π.Ε.Ο με κατεύθυνση προς Άρτα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Οινοφύτων

05.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή των Οινοφύτων, με σκοπό την εκτέλεση τοπογραφικών εργασιών. Ειδικότερα, από τις 10:00 έως και τις 15:00 και από το 54ο έως το 56ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Μακράς Διάρκειας στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

02.11.18

Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία, μέχρι την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα θα ισχύουν τα ακόλουθα: Μόνιμος αποκλεισμός της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας από όπου και θα εισέρχονται στον αυτόν. Μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας έκτακτης Ανάγκης στο 75,15ο χλμ και για διάστημα 500 μέτρων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

30.10.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών επιδιόρθωσης γέφυρας πληροφοριακής σήμανσης λόγω φθοράς από υπέρυψο διερχόμενο όχημα. Ειδικότερα, από τις 10:00 έως και τις 15:00 και από το 42,8ο έως το 43,5ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 79 80 81 82 83 97