neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

18.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας και Α/Κ Θήβας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τετάρτη 19/10, από τις 19:00 έως τις 22:00, από τo 85,1ο έως το 85,7ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία και προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους δύο κλάδους. Από τις 22:00 της Τετάρτης 19/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 20/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Ριτσώνας έως Α/Κ Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον Α/Κ Ριτσώνας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Καπανδριτίου

17.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αφιδνών έως τον (Α/Κ) Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τρίτη 18/10, από τις 20:00 έως τις 22:00, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Αφιδνών έως Α/Κ Μαλακάσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αφιδνών και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, ακολουθώντας σχετικές πληροφοριακές πινακίδες, θα οδηγούνται στον Α/Κ Μαλακάσας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

07.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο 156ο χλμ, θα ισχύει - καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου - αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά, από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ δεν θα επηρεαστεί από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

05.08.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Στη συνέχεια, από την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Τέλος από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 00:00 το βράδυ έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει εναλλάξ αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών διαγράμμισης. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση τον Α/Κ Τατοΐου, θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται μέσω του Α/Κ Πύρνας, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Βοιωτίας

25.07.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, στην περιοχή της Βοιωτίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 25 έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου και από το 118,8ο έως το 117,5ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας. Τέλος μετά το πέρας των ανωτέρω εργασιών και έως την Κυριακή 31 Ιουλίου και από το 118,4ο έως και το 18,8ο χλμ., θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Ακραίφνιο Βοιωτίας

21.06.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ακραίφνιου Βοιωτίας με στόχο τη συντήρηση αρμών οδικής γέφυρας στο 105ο χλμ. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 06:00 έως τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:00 θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Στη συνέχεια, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:00 έως την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 08:00 θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος, από την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 08:00 έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 08:00, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 190 191 192 193 194 206

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: Update 19:40_12/3: Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

12.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 19833-Α’ απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, επιτρέπεται από τις 19:40, της 12η Μαρτίου, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς ΙΧ για λόγους ασφαλείας: Να αποφύγουν μετακινήσεις κατά τη διάρκεια έντασης των φαινομένων. Ενημέρωση για την κατάσταση μπορούν να λάβουν καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 22950 26900 Αν χρειαστεί να μετακινηθούν, να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες Να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω σφοδρότητας των φαινομένων, η ορατότητα είναι περιορισμένη Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Tέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.
redirect arrow

Νέα Οδός: Update 17:30_11/3: Απαγόρευση Κυκλοφορίας Βαρέων Οχημάτων από Α/Κ Καλυφτάκη από τις 06:00 της 12ης Μαρτίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εντός ορίων νομού Αττικής και στο Νομό Βοιωτίας

11.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με την υπ ’αριθμόν 19833 απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων», τίθεται σε ισχύ, από τις 06:00 της 12ης Μαρτίου , διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στο Νομό Βοιωτίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς IX για λόγους ασφαλείας: Να αποφύγουν μετακινήσεις κατά τη διάρκεια έντασης των φαινομένων. Ενημέρωση για την κατάσταση μπορούν να λάβουν καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 22950 26900 Αν χρειαστεί να μετακινηθούν να έχουν τοποθετήσει στο όχημα τους αντιολισθητικές αλυσίδες Να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω σφοδρότητας των φαινομένων, η ορατότητα είναι περιορισμένη Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ.   Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.  
redirect arrow

Νέα Οδός: Ακραία Καιρικά Φαινόμενα την Παρασκευή 11/3 & το Σάββατο 12/3 και στην Αττική

11.03.22

ΗΝέα Οδός, σε συνέχεια του επικαιροποιημένου Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών ΦαινομένωντηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ενημερώνει τους οδηγούς ότι την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα, με πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα, σε όλη την Αττική. ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνιστούμε στους οδηγούς για λόγους ασφαλείας: Να αποφύγουν μετακινήσεις κατά τη διάρκεια έντασης των φαινομένων. Ενημέρωση για την κατάσταση μπορούν να λάβουν καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 22950 26900 Αν χρειαστεί να μετακινηθούν να έχουν τοποθετήσει στο όχημα τους αντιολισθητικές αλυσίδες Να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, καθώς σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω σφοδρότητας των φαινομένων, η ορατότητα είναι περιορισμένη Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το1075 Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Νέα Οδός: Update 10:30_11/3: Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

11.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 19825-Α’ απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, επιτρέπεται από τις 10:30, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς IX για λόγους ασφαλείας: Να αποφύγουν μετακινήσεις κατά τη διάρκεια έντασης των φαινομένων. Ενημέρωση για την κατάσταση μπορούν να λάβουν καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 22950 26900 Αν χρειαστεί να μετακινηθούν να έχουν τοποθετήσει στο όχημα τους αντιολισθητικές αλυσίδες Να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω σφοδρότητας των φαινομένων, η ορατότητα είναι περιορισμένη Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.  
redirect arrow

Νέα Οδός: Update 18:30_10/3: Απαγόρευση Κυκλοφορίας Βαρέων Οχημάτων από Α/Κ Καλυφτάκη από τις 22:00 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εντός ορίων νομού Αττικής και στο Νομό Βοιωτίας

10.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με την υπ ’αριθμόν 19825 απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων», τίθεται σε ισχύ, από τις 22:00 της 10ης Μαρτίου , διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στουςνομούς Βοιωτίαςκαι Φθιώτιδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς για λόγους ασφαλείας: Να αποφύγουν μετακινήσεις κατά τη διάρκεια έντασης των φαινομένων. Ενημέρωση για την κατάσταση μπορούν να λάβουν καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 22950 26900 Αν χρειαστεί να μετακινηθούν να έχουν τοποθετήσει στο όχημα τους αντιολισθητικές αλυσίδες Να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω σφοδρότητας των φαινομένων, η ορατότητα είναι περιορισμένη Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.  
redirect arrow
1 27 28 29 30 31 97