neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

18.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας και Α/Κ Θήβας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τετάρτη 19/10, από τις 19:00 έως τις 22:00, από τo 85,1ο έως το 85,7ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία και προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους δύο κλάδους. Από τις 22:00 της Τετάρτης 19/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 20/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Ριτσώνας έως Α/Κ Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον Α/Κ Ριτσώνας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Καπανδριτίου

17.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αφιδνών έως τον (Α/Κ) Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων. Ειδικότερα, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τρίτη 18/10, από τις 20:00 έως τις 22:00, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, από τo 35,3ο έως το 36,2ο χλμ., αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 18/10, έως τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 19/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Αφιδνών έως Α/Κ Μαλακάσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αφιδνών και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, ακολουθώντας σχετικές πληροφοριακές πινακίδες, θα οδηγούνται στον Α/Κ Μαλακάσας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

07.10.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο 156ο χλμ, θα ισχύει - καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου - αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά, από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ δεν θα επηρεαστεί από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

05.08.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Στη συνέχεια, από την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Τέλος από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 00:00 το βράδυ έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει εναλλάξ αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών διαγράμμισης. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση τον Α/Κ Τατοΐου, θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται μέσω του Α/Κ Πύρνας, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Βοιωτίας

25.07.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, στην περιοχή της Βοιωτίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 25 έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου και από το 118,8ο έως το 117,5ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας. Τέλος μετά το πέρας των ανωτέρω εργασιών και έως την Κυριακή 31 Ιουλίου και από το 118,4ο έως και το 18,8ο χλμ., θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Ακραίφνιο Βοιωτίας

21.06.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ακραίφνιου Βοιωτίας με στόχο τη συντήρηση αρμών οδικής γέφυρας στο 105ο χλμ. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 06:00 έως τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:00 θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Στη συνέχεια, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:00 έως την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 08:00 θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος, από την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 08:00 έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 08:00, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 190 191 192 193 194 206

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση Άσκησης Ετοιμότητας

11.04.22

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι την Τρίτη 12 Απριλίου θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας), με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 18:30, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Δυτικού Ημικόμβου Καμένων Βούρλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος επισημαίνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Οινοφύτων

08.04.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στην περιοχή των Οινοφύτων (περί το 59,5ο χλμ.), για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 10:00 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 15:00, και καθ’ όλο το 24ωρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας και, σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσει αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Κατά τη διάρκεια των ως άνω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες ( δεξιά και Λ.Ε.Α. ή αριστερή και μεσαία αντίστοιχα) λωρίδες κυκλοφορίας. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν θα είναι δυνατή η χρήση του parking στο 59,4ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω αποκλεισμού του πλατώματος στον εν λόγω χώρο. Τέλος σημειώνεται, πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των ανωτέρων εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μπογιάτι (Αγ.Στέφανος)

28.03.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων και πως το μήκος αποκλεισμού των δεξιών λωρίδων και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης δεν θα ξεπερνάει τα δύο (2) χιλιόμετρα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Καλυφτάκη

28.03.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Πέμπτη 21 Απριλίου, και αναλόγως των κατασκευαστικών αναγκών, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, καθώς και Σάββατο από τις 21:00 έως τις 06: 00 και Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης. Αποκλεισμός αριστερής και μεσαίας λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί για τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 23:00 έως τις 06: 00 της επομένης. Ταυτόχρονα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Πέμπτη 21 Απριλίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα εφαρμοστεί σταδιακός περιορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με εναπομένον πλάτος κυκλοφορίας τα 3,5μ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά σε όλες τις λωρίδες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: Διάκριση για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Green Awards

24.03.22

Για 2η συνεχομένη χρονιά, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, διακρίθηκαν ως οι «πιο πράσινοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας», στο πλαίσιο των Green Awards 2022, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει πρακτικές προσανατολισμένες στην περιβαλλοντική προστασία, βιωσιμότητα και αειφορία. To Green Award που απονεμήθηκε και φέτος στις εταιρείες μας είναι από την κατηγορία «Best Green Project», για τις πρωτοβουλίες που έλαβαν στον τομέα της ανακύκλωσης, της ηλεκτροκίνησης , αλλά και της ηλιακής ενέργειας. Η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός έχουν σχεδιάσει, υλοποιήσει και εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανακύκλωσης που αφορά στο σύνολο των υλικών που προκύπτουν από τη συντήρηση και λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων ευθύνης τους, ενώ αποτελούν τις μόνες εταιρίες παραχώρησης στην Ελλάδα που προσφέρουν στους οδηγούς, τη δυνατότητα ανακύκλωσης και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έχοντας τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης σε κάθε χώρο στάθμευσης (WC parking) και Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α). Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως πρόσφατα στο τμήμα Αθηνών-Λαμίας που διαχειρίζεται η Νέα Οδός, τέθηκε σε λειτουργία πιλοτικό σύστημα ανακύκλωσης οργανικών απορριμμάτων, που παράγονται από τη λειτουργία Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.). Μια ενέργεια που υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε αυτοκινητόδρομο. Ταυτόχρονα, η Ιόνια Οδός αποτελεί το μόνο αυτοκινητόδρομο που προσφέρει δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλο το μήκος του, ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκε και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου και έτσι η Ιόνια Οδός είναι το πρώτο εν Ελλάδι οδικό έργο που παράγει ενέργεια ΑΠΕ. Ας μη ξεχνάμε τέλος, ότι με στόχο τη δραστική μείωση των άμεσων εκπομπών αέριων ρύπων από τον στόλο των εταιρικών οχημάτων, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η σταδιακή αντικατάσταση του στόλου οχημάτων της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού, με υβριδικά και ηλεκτρικά. Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για εμάς η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί μια στρατηγική και καθημερινή επιλογή. Η βράβευσή μας για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Green Awards αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη ότι υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια τον στόχο μας να είμαστε οι «πιο πράσινοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας»!
redirect arrow

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

20.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ, από την Κυριακή 20/3 έως τη Τετάρτη 23/3 , προβλέπεται επιδείνωση τουκαιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις κατά τόπους χιονοπτώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά την Στερεά, τη Θεσσαλία και την Εύβοια. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow
1 26 27 28 29 30 97