neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

19.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας, με σκοπό τη διενέργεια κατασκευαστικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 15:00 έως και την Κυριακή 21 Απριλίου στις 12:00 θα ισχύσει αποκλεισμός της Άνω Διάβασης του κόμβου, και κατά συνέπεια της Εθνικής οδού Θήβας-Χαλκίδας από την Ανισόπεδη διάβαση με κατεύθυνση προς Αθήνα μέχρι την Ανισόπεδη διάβαση με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα και Χαλκίδα, θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και της κάτω διάβασης του αυτοκινητοδρόμου στο 73,5ο χλμ, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινόης για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος

16.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 18:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τετάρτη 17 προς Πέμπτη 18 Απριλίου, θα εκτελεστούν εργασίες στον αριστερό παράπλευρο του Α/Κ Οινόης με κατεύθυνση προς Λαμία με παράλληλη ολική διακοπή κυκλοφορίας στη Ράμπα Εξόδου (προς Αθήνα). Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνσης τον Α/Κ Οινόης, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής και κατευθυντήριας σήμανσης, θα ειδοποιούνται ώστε να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), ενώ η κυκλοφορία στον παράπλευρο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων θα διεξάγεται με εναλλάξ στις δύο κατευθύνσεις. Τη Πέμπτη 18 προς Παρασκευή 19 Απριλίου, θα εκτελεστούν εργασίες στον αριστερό παράπλευρο του Α/Κ Οινόης με κατεύθυνση προς Αθήνα με παράλληλη ολική διακοπή κυκλοφορίας στη Ράμπα Εξόδου (προς Αθήνα). Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνσης τον Α/Κ Οινόης, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής και κατευθυντήριας σήμανσης, θα ειδοποιούνται ώστε να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), ενώ η κυκλοφορία στον παράπλευρο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων θα διεξάγεται με εναλλάξ στις δύο κατευθύνσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

12.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα από τις από τις 08:30 έως και τις 19:30, κάθε ημέρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Απριλίου, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Την Τετάρτη 17 Απριλίου θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος την Πέμπτη 18 Απριλίου θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

09.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης. Ειδικότερα, την Τετάρτη 10 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 14:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του Α/Κ Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των παραπάνωρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου - Α/Κ Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 … 188 189 190 191 192 … 226

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

24.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, από τις 08:00 το πρωί έως τις 19:15 το απόγευμα, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο τμήμα από Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) έως Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και των ενδιάμεσων Ανισόπεδων Κόμβων Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου) καθώς και Ανατολικού Η/Κ Κ.Βούρλων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

17.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 17 έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από το 65ο έως το 69ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και δεξιάς λωρίδας, με την κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο μόνο από τη εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας. Σημειώνεται ωστόσο πως το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί πλήρης άρση των εν λόγω ρυθμίσεων λόγω αναμενόμενου κυκλοφοριακού φόρτου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης

13.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, από τις6:00 το πρωί τηςΤρίτης 17 έως τις06:00 το πρωί τηςΤετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, θα σημειωθείολική διακοπήτης κίνησης των οχημάτωνκαι στα δύο ρεύματαστο τμήμα από Α/Κ Τραγάνας έως τον Α/Κ Αταλάντης. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Αθήναθα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Αταλάντης: ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ 24+535 Προς Αθήνα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 47+875 Αμφίπλευρος ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος   Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα

06.09.19

Σε συνέχεια των εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος στο συνδετήριο κλάδο του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, Σχηματάρι – Χαλκίδα, η Νέα Οδός ενημερώνει για τις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα είναι σε ισχύ καθόλο το 24ωρο από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Από τη Χ.Θ. 1+200 έως τη Χ.Θ. 0+000 στην κατεύθυνση προς Σχηματάρι δηλαδή προς Αθήνα, θα πραγματοποιούνται εναλλάξ αποκλεισμοί αριστερής και δεξιάς λωρίδας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ανάλογα με την εκάστοτε κυκλοφοριακή ρύθμιση από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Κρυφοβού

05.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στη γέφυρα Κρυφοβού (189ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 9 έως τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, σε όλο το μήκος της γέφυρας θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να πραγματοποιείται μόνο από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσής των εργασιών, θα ισχύσει αποκατάσταση της κυκλοφορίας, νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας στην περιοχή της Αμφιλοχίας

05.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμφιλοχίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και για διάστημα ενός μήνας, στο 108ο χλμ. η κυκλοφορίας θα διεξάγεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσής των εργασιών, θα ισχύσει αποκατάσταση της κυκλοφορίας, νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 … 70 71 72 73 74 … 98