neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα Οδός: Σε πλήρη λειτουργία το τμήμα “Παράκαμψη Αγρινίου - Α/K Αμφιλοχίας” της Ιόνιας Οδού

23.04.17

Η Νέα Οδός Α.Ε., ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3555/ 2007 (όπως αυτός τροποποιήθηκε με το Ν.4219/2013) που διέπουν τη Σύμβαση Παραχώρησης του έργου «Ιόνια Οδός» τα μεσάνυχτα αυτής της Δευτέρας 24 προς Τρίτη 25 Απριλίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία των σταθμών διοδίων του τμήματος “Παράκαμψη Αγρινίου - Α/K Αμφιλοχίας” της Ιόνιας Οδού. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο τμήμα 60 περίπου χιλιομέτρων, ασφαλούς σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου με 2 λωρίδες κυκλοφορίας & ΛΕΑ σε όλο του το μήκος, που βρίσκεται συνολικά σε κυκλοφορία από τα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Στα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του συναντάμε: 6 Ανισόπεδους Κόμβους 4 Γέφυρες 55 Άνω & Κάτω διαβάσεις 2 χώρους προσωρινής στάθμευσης Με την πλήρη λειτουργία του τμήματος πέραν των υψηλών επιπέδων οδικής ασφάλειας, η διάρκεια της διαδρομής Κεφαλόβρυσο - Αμφιλοχία μειώθηκε σχεδόν στο μισό και από 50 λεπτά, διανύεται πλέον σε 30 λεπτά, ενώ σε κυκλοφορία παραδίδονται και οι 4 κλάδοι του Α/K Κουβαρά. Επιπρόσθετα, κάθε οδηγός έχει στη διάθεσή του μια σειρά υπηρεσιών, όπως 24ωρα περίπολα οδικής ασφάλειας, 4ψηφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 1075, Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 2641 306 306 και Δωρεάν Οδική Βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης. Η ζώνη χρέωσης που τίθεται σε εφαρμογή στο συγκεκριμένο τμήμα, περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό διοδίων Αγγελοκάστρου και τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων στον Α/Κ Κουβαρά. Οι τιμές διοδίων τελών είναι ανά σταθμό και κατηγορία οχήματος οι ακόλουθες: Κατηγορία Οχήματος Τύπος Οχήματος Περιγραφή Μετωπικά Διόδια Αγγελοκάστρου Πλευρικά διόδια Κουβαρά Κατ. 1 Δίκυκλα, τρίκυκλα 2,45€ 1,10€ Κατ. 2 Ελαφρά οχήματα 3,50€ 1,60€ Κατ. 3 Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις (4) άξονες 8,75€ 4,05€ Κατ. 4 Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις (4) ή περισσότερους 12,25€ 5,65€   Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή διοδίου τέλους καθορίζεται: Σε κάθε μετωπικό σταθμό βάσει του συνολικού μήκους της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός. Στους πλευρικούς σταθμούς εξόδου, ανάλογα με το μήκος που διανύθηκε από την αρχή της ζώνης στην οποία ανήκει ο σταθμός μέχρι το σταθμό. Στους πλευρικούς σταθμούς εισόδου ανάλογα με το μήκος που θα διανύσει ο χρήστης από το σταθμό έως το τέλος της ζώνης στην οποία ανήκει.   Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης στο ίδιο ταξίδι.
redirect arrow

Ιόνια Οδός - Ανακοίνωση Τύπου

19.04.17

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, δημιουργήθηκε έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στο νεοπαραδοθέν τμήμα της Ιόνιας Οδού στην περιοχή της Κλόκοβας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εκδρομείς. Στόχος μας είναι πάντα η οδική ασφάλεια και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε οδηγού. Όπως είχε ανακοινωθεί κατά την παράδοση της σήραγγας της Κλόκοβας, λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στις απαλλοτριώσεις, δεν έχουν δοθεί στην κυκλοφορία περίπου 10 χλμ αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέουν τη σήραγγα της Κλόκοβας με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν σε χρήση έως τα τέλη Μαΐου. Επιπλέον, την ημέρα της επιστροφής υπήρξε ένας συνδυασμός γεγονότων (αυξημένη έξοδος και μαζική επιστροφή των εκδρομέων, κακές καιρικές συνθήκες και τροχαίο ατύχημα στο εσωτερικό της σήραγγας της Κλόκοβας) που επέτειναν τα αναμενόμενα ούτως ή άλλως λόγω μαζικής επιστροφής φαινόμενα καθυστερήσεων, που παρατηρούνται ακόμα και σε πλήρως ολοκληρωμένους αυτοκινητοδρόμους. Υπενθυμίζουμε ότι τη Μεγάλη Τετάρτη για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα, δόθηκαν σε κυκλοφορία επιπλέον 37 χλμ. νέου αυτοκινητοδρόμου που περιλαμβάνουν και τη σήραγγα της Κλόκοβας, κι έτσι δημιουργήθηκε ένα ενιαίο τμήμα στην Ιόνια Οδό, σύγχρονου, ασφαλούς αυτοκινητόδρομου, συνολικού μήκους 96 χλμ. Η μη παράδοσή του θα οδηγούσε σε επανάληψη της ακόμα μεγαλύτερης ταλαιπωρίας που αντιμετώπιζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι οδηγοί που πραγματοποιούσαν αυτή τη διαδρομή μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού. Με την παρούσα κατάσταση όμως, όλοι οι εκδρομείς είτε χρησιμοποιούν την Ιόνια Οδό είτε την παλαιά Εθνική Οδό, εισέρχονταν στα 10 χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού, τα οποία και διαθέτουν μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας. Με προτεραιότητα πάντα την οδική ασφάλεια, αποφασίστηκαν συνεπώς, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν σαν στόχο την τεχνητή μείωση των υψηλών ταχυτήτων που λογικά ανέπτυσσαν οι οδηγοί εντός του νέου αυτοκινητοδρόμου πριν την είσοδό τους στα 10 χλμ της υφιστάμενης εθνικής οδού. Οι ανωτέρω ρυθμίσεις δεν θα είναι πλέον απαραίτητες με την παράδοση σε κυκλοφορία και του αρχικού τμήματος της Ιόνιας Οδού έως τα τέλη Μαΐου.
redirect arrow

Βραδυπορία οχημάτων στο τμήμα Α/Κ Τανάγρας - Α/Κ Καλυφτάκη την Τετάρτη 5 Απριλίου

03.04.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τανάγρας έως και τον Α/Κ Καλυφτάκη, με στόχο τη μεταφορά αεροσκάφους από την πολεμική αεροπορία. Ειδικότερα, την Τετάρτη 5 Απριλίου και από τις 11:00 έως τις 15:00, κατά διαστήματα, θα ισχύσει βραδυπορία τον οχημάτων που θα κινούνται στο εν λόγω τμήμα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την ταχύτητα αυτών να περιορίζεται σε έως 50 χλμ / ώρα. Κατά την προαναφερθείσα διαδικασία, οι οδηγοί θα μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου σε οποιοδήποτε κόμβο της επιλογής τους, ενώ με την άφιξη της πομπής στο σταθμό διοδίων Αφιδνών, το όχημα μεταφοράς του αεροσκάφους θα σταθμεύσει για λίγο στο δεξί μέρος του οδοστρώματος, παρέχοντας τη δυνατότητα προσπέρασης σε όσα οχήματα το ακολουθούν εκείνη τη στιγμή, επιτρέποντας σε αυτά να συνεχίσουν το ταξίδι τους με τα κανονικά όρια ταχύτητας. Σε περίπτωση βροχοπτώσεων ή άλλων συμβάντων η μεταφορά του αεροσκάφους θα αναβληθεί για την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 6 Απριλίου κατά τις ίδιες ώρες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Υλίκης

11.03.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της λίμνης Υλίκης, με στόχο την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση ελαστομεταλλικών αρμών οδικής γέφυρας. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 13 έως και το Σάββατο 18 Μαρτίου, από τις 07:30 έως τις 18:30 τις καθημερινές και από τις 07:30 έως τις 14:30 του Σαββάτου, στη γέφυρα που βρίσκεται στο 105ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Αντιρρίου

23.02.17

Δύο ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας θα σημειωθούν τα ξημερώματα της Παρασκευής24 Φεβρουαρίου 2017 και συγκεκριμένα στο χρονικό μεταξύ 00:00 και 02:00 στο σημείο «ένωσης» του νέου αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού και της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» (στην περιοχή της χοάνης του σταθμού διοδίων της Γέφυρας), για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης γέφυρας οδικής σήμανσης. Η χρονική διάρκεια των εν λόγω διακοπών δεν θα υπερβεί τα 15 λεπτά έκαστη, ενώ θα πραγματοποιηθούν εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Μαρκοπούλου Ωρωπού

23.01.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκοπούλου, του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην ισόπεδη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Ωρωπού, της Π.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρκοπούλου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και μέχρι περαιώσεως των εργασιών, στην εν λόγω διασταύρωση θα σημειωθεί στένωση του διαθέσιμου προς κυκλοφορία οδοστρώματος με το συνολικό πλάτος να περιορίζεται στα 7 μέτρα (3,5 μέτρα ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας). Από το βράδυ της Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, θα ισχύσει παραχώρηση προτεραιότητας από την επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Ωρωπού στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας, με την τοποθέτηση κατάλληλων εργοταξιακών σημάνσεων μακράς διάρκειας (πινακίδων STOP) και λοιπών προειδοποιητικών μέσων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, με τις σημάνσεις να παραμένουν τοποθετημένες καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Η Νέα Οδός, ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόησή τους και τους παρακαλεί να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα, καθώς επίσης και να συμμορφώνονται πλήρως με τις εκάστοτε εργοταξιακές σημάνσεις.
redirect arrow
1 188 189 190 191 192 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα στο τμήμα Σχηματάρι – Θήβα λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Ριτσώνας

11.10.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και τη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Αθήνα και από τη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Λαμία. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον αριστερό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον δεξιό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Θήβας γίνεται χωρίς την πληρωμή πλευρικών διοδίων. Από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι έως την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, στο τμήμα Α/Κ Ριτσώνας - Α/Κ Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και στο τμήμα Α/Κ Ριτσώνας - Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Θήβας. Την ίδια εκτροπή θα ακολουθούν και οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Θήβας γίνεται χωρίς την πληρωμή πλευρικών διοδίων. Αντίστοιχα, ο οδηγοί με κατεύθυνση προς προς Αθήνα, θα εξέρχονται στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Την ίδια εκτροπή θα ακολουθούν και οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

24.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, από τις 08:00 το πρωί έως τις 19:15 το απόγευμα, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο τμήμα από Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) έως Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και των ενδιάμεσων Ανισόπεδων Κόμβων Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου) καθώς και Ανατολικού Η/Κ Κ.Βούρλων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

17.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 17 έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από το 65ο έως το 69ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και δεξιάς λωρίδας, με την κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο μόνο από τη εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας. Σημειώνεται ωστόσο πως το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί πλήρης άρση των εν λόγω ρυθμίσεων λόγω αναμενόμενου κυκλοφοριακού φόρτου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης

13.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, από τις6:00 το πρωί τηςΤρίτης 17 έως τις06:00 το πρωί τηςΤετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, θα σημειωθείολική διακοπήτης κίνησης των οχημάτωνκαι στα δύο ρεύματαστο τμήμα από Α/Κ Τραγάνας έως τον Α/Κ Αταλάντης. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Αθήναθα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Αταλάντης: ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ 24+535 Προς Αθήνα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 47+875 Αμφίπλευρος ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος   Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα

06.09.19

Σε συνέχεια των εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος στο συνδετήριο κλάδο του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, Σχηματάρι – Χαλκίδα, η Νέα Οδός ενημερώνει για τις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα είναι σε ισχύ καθόλο το 24ωρο από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Από τη Χ.Θ. 1+200 έως τη Χ.Θ. 0+000 στην κατεύθυνση προς Σχηματάρι δηλαδή προς Αθήνα, θα πραγματοποιούνται εναλλάξ αποκλεισμοί αριστερής και δεξιάς λωρίδας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ανάλογα με την εκάστοτε κυκλοφοριακή ρύθμιση από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Κρυφοβού

05.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στη γέφυρα Κρυφοβού (189ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 9 έως τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, σε όλο το μήκος της γέφυρας θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να πραγματοποιείται μόνο από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσής των εργασιών, θα ισχύσει αποκατάσταση της κυκλοφορίας, νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 69 70 71 72 73 97