neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Ωρωπού

09.06.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ωρωπού, με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης και εγκατάστασης νέας. Ειδικότερα, από τις 14:00 και μέχρι το πέρας των εργασιών (σε κάθε περίπτωση το αργότερο έως τις 18:30), από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου έως τον Α/Κ Μαλακάσας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρκοπούλου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαλακάσας. Σημειώνεται πως η διέλευση των οχημάτων από τον ομώνυμο πλευρικό σταθμό διοδίων, θα γίνεται ελεύθερα (χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Ωρωπού

08.06.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ωρωπού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης και εγκατάστασης νέας. Ειδικότερα, από τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτη 8, έως τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου, έως τον Α/Κ Μαλακάσας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρκοπούλου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαλακάσας. Σημειώνεται πως η διέλευση των οχημάτων από τον ομώνυμο πλευρικό σταθμό διοδίων, θα γίνεται ελεύθερα (χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Ολοκλήρωση νότιου τμήματος Ιόνιας Οδού

31.05.17

Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως την Πέμπτη 1η Ιουνίου, θα παραδοθεί σε κυκλοφορία το υπολειπόμενο νότιο τμήμα της Ιόνιας Οδού και θα ολοκληρωθεί η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Το νέο υπό παράδοση τμήμα, συνολικού μήκους 6,5 χιλιομέτρων, ξεκινά από το σημείο σύνδεσης με τη Γέφυρα στο Αντίρριο και καταλήγει στην είσοδο της σήραγγας της Κλόκοβας. Στο εν λόγω τμήμα περιλαμβάνονται σημαντικά τεχνικά όπως ο Ανισόπεδος Κόμβος Αντιρρίου, καθώς και η σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, συνολικού μήκους 500 μέτρων. Με την παράδοση αυτού του τμήματος, δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο τμήμα 102 χιλιομέτρων, ασφαλούς σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου με 2 λωρίδες κυκλοφορίας & ΛΕΑ σε όλο του το μήκος. Επιπλέον, η διαδρομή από το Αντίρριο έως την Αμφιλοχία, μειώνεται στα 50 περίπου λεπτά, αντί 1 ώρας και 35 λεπτών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού. Υπενθυμίζουμε πως σε κυκλοφορία βρίσκεται επίσης και το τμήμα της Ιόνιας Οδού, από Σελλάδες Άρτας έως Πέρδικα Ιωαννίνων, συνολικού μήκους 53 χλμ. Πλέον, το ταξίδι από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα, μέσω των λειτουργούντων τμημάτων της Ιόνιας Οδού, θα διαρκεί λίγο περισσότερο από 2 ώρες, αντί σχεδόν 3,5 ωρών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού. Με την πλήρη ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου , η διάρκεια του ταξιδιού θα μειωθεί σε μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι την παράδοση του νέου τμήματος την Πέμπτη και την άρση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία διεξάγεται από την υφιστάμενη Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων με περιπορεία του όρους Κλόκοβα, μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας, όπου μέσω προσωρινού κυκλικού κόμβου δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα της Ιόνιας Οδού. Την Πέμπτη η παράδοση θα γίνει σε δυο φάσεις. Αρχικά, θα δοθεί σε κυκλοφορία το ρεύμα με κατεύθυνση προς Αντίρριο προκειμένου να εκτελεσθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες (τροποποίηση σήμανσης, αποκλεισμός προσωρινών εισόδων, διαγραμμίσεις κλπ), ενώ περί το μεσημέρι θα δοθεί σε κυκλοφορία και το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Για κάθε επιπλέον πληροφορία, οι οδηγοί μπορούν να καλούν την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Ιόνιας Οδού στο 2641 306 306. Κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Παράταση των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας

23.05.17

Ολιγοήμερη παράταση έως την 1η Ιουνίου 2017 θα σημειωθεί στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ στην Ιόνια Οδό στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας. Στόχος η εκτέλεση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών για τη σύνδεση του εν λειτουργία τμήματος του αυτοκινητοδρόμου με το υπολειπόμενο τμήμα έως τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τον ολικό αποκλεισμό του τμήματος από το 11ο έως το 16ο χλμ. της Ιόνιας Οδού. Προσωρινά η κυκλοφορία σε αυτή την περιοχή διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιπορεία του όρους Κλόκοβα) μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας - αμέσως μετά την έξοδο της σήραγγας Κλόκοβας - όπου μέσω κυκλικού κόμβου, δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς, να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα του αυτοκινητοδρόμου. Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Βοιωτίας

22.05.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο 116ο χλμ., με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης. Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 17:00, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου έως τον Α/Κ Κάστρου, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρτίνου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Κάστρου. Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Άρτας

22.05.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 152ο χλμ. (ευρεία παράκαμψη Άρτας - Φιλιππιάδας), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, από τις 08:00 έως τις 20:00, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Άρτας έως τον Α/Κ Φιλιππιάδας θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Άρτας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Φιλιππιάδας. Τέλος όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Φιλιππιάδας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Άρτας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 186 187 188 189 190 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα στο τμήμα Σχηματάρι – Θήβα λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Ριτσώνας

11.10.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και τη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Αθήνα και από τη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Λαμία. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον αριστερό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον δεξιό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Θήβας γίνεται χωρίς την πληρωμή πλευρικών διοδίων. Από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι έως την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, στο τμήμα Α/Κ Ριτσώνας - Α/Κ Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και στο τμήμα Α/Κ Ριτσώνας - Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Θήβας. Την ίδια εκτροπή θα ακολουθούν και οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Θήβας γίνεται χωρίς την πληρωμή πλευρικών διοδίων. Αντίστοιχα, ο οδηγοί με κατεύθυνση προς προς Αθήνα, θα εξέρχονται στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Την ίδια εκτροπή θα ακολουθούν και οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

24.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, από τις 08:00 το πρωί έως τις 19:15 το απόγευμα, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο τμήμα από Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) έως Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και των ενδιάμεσων Ανισόπεδων Κόμβων Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου) καθώς και Ανατολικού Η/Κ Κ.Βούρλων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

17.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 17 έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από το 65ο έως το 69ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και δεξιάς λωρίδας, με την κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο μόνο από τη εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας. Σημειώνεται ωστόσο πως το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί πλήρης άρση των εν λόγω ρυθμίσεων λόγω αναμενόμενου κυκλοφοριακού φόρτου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης

13.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, από τις6:00 το πρωί τηςΤρίτης 17 έως τις06:00 το πρωί τηςΤετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, θα σημειωθείολική διακοπήτης κίνησης των οχημάτωνκαι στα δύο ρεύματαστο τμήμα από Α/Κ Τραγάνας έως τον Α/Κ Αταλάντης. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Αθήναθα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Αταλάντης: ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ 24+535 Προς Αθήνα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 47+875 Αμφίπλευρος ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος   Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα

06.09.19

Σε συνέχεια των εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος στο συνδετήριο κλάδο του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, Σχηματάρι – Χαλκίδα, η Νέα Οδός ενημερώνει για τις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα είναι σε ισχύ καθόλο το 24ωρο από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Από τη Χ.Θ. 1+200 έως τη Χ.Θ. 0+000 στην κατεύθυνση προς Σχηματάρι δηλαδή προς Αθήνα, θα πραγματοποιούνται εναλλάξ αποκλεισμοί αριστερής και δεξιάς λωρίδας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ανάλογα με την εκάστοτε κυκλοφοριακή ρύθμιση από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Κρυφοβού

05.09.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στη γέφυρα Κρυφοβού (189ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 9 έως τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, σε όλο το μήκος της γέφυρας θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να πραγματοποιείται μόνο από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσής των εργασιών, θα ισχύσει αποκατάσταση της κυκλοφορίας, νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 69 70 71 72 73 97