neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Ωρωπού

09.06.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ωρωπού, με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης και εγκατάστασης νέας. Ειδικότερα, από τις 14:00 και μέχρι το πέρας των εργασιών (σε κάθε περίπτωση το αργότερο έως τις 18:30), από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου έως τον Α/Κ Μαλακάσας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρκοπούλου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαλακάσας. Σημειώνεται πως η διέλευση των οχημάτων από τον ομώνυμο πλευρικό σταθμό διοδίων, θα γίνεται ελεύθερα (χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Ωρωπού

08.06.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ωρωπού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης και εγκατάστασης νέας. Ειδικότερα, από τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτη 8, έως τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου, έως τον Α/Κ Μαλακάσας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρκοπούλου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαλακάσας. Σημειώνεται πως η διέλευση των οχημάτων από τον ομώνυμο πλευρικό σταθμό διοδίων, θα γίνεται ελεύθερα (χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Ολοκλήρωση νότιου τμήματος Ιόνιας Οδού

31.05.17

Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως την Πέμπτη 1η Ιουνίου, θα παραδοθεί σε κυκλοφορία το υπολειπόμενο νότιο τμήμα της Ιόνιας Οδού και θα ολοκληρωθεί η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Το νέο υπό παράδοση τμήμα, συνολικού μήκους 6,5 χιλιομέτρων, ξεκινά από το σημείο σύνδεσης με τη Γέφυρα στο Αντίρριο και καταλήγει στην είσοδο της σήραγγας της Κλόκοβας. Στο εν λόγω τμήμα περιλαμβάνονται σημαντικά τεχνικά όπως ο Ανισόπεδος Κόμβος Αντιρρίου, καθώς και η σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, συνολικού μήκους 500 μέτρων. Με την παράδοση αυτού του τμήματος, δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο τμήμα 102 χιλιομέτρων, ασφαλούς σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου με 2 λωρίδες κυκλοφορίας & ΛΕΑ σε όλο του το μήκος. Επιπλέον, η διαδρομή από το Αντίρριο έως την Αμφιλοχία, μειώνεται στα 50 περίπου λεπτά, αντί 1 ώρας και 35 λεπτών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού. Υπενθυμίζουμε πως σε κυκλοφορία βρίσκεται επίσης και το τμήμα της Ιόνιας Οδού, από Σελλάδες Άρτας έως Πέρδικα Ιωαννίνων, συνολικού μήκους 53 χλμ. Πλέον, το ταξίδι από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα, μέσω των λειτουργούντων τμημάτων της Ιόνιας Οδού, θα διαρκεί λίγο περισσότερο από 2 ώρες, αντί σχεδόν 3,5 ωρών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού. Με την πλήρη ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου , η διάρκεια του ταξιδιού θα μειωθεί σε μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι την παράδοση του νέου τμήματος την Πέμπτη και την άρση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία διεξάγεται από την υφιστάμενη Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων με περιπορεία του όρους Κλόκοβα, μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας, όπου μέσω προσωρινού κυκλικού κόμβου δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα της Ιόνιας Οδού. Την Πέμπτη η παράδοση θα γίνει σε δυο φάσεις. Αρχικά, θα δοθεί σε κυκλοφορία το ρεύμα με κατεύθυνση προς Αντίρριο προκειμένου να εκτελεσθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες (τροποποίηση σήμανσης, αποκλεισμός προσωρινών εισόδων, διαγραμμίσεις κλπ), ενώ περί το μεσημέρι θα δοθεί σε κυκλοφορία και το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Για κάθε επιπλέον πληροφορία, οι οδηγοί μπορούν να καλούν την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Ιόνιας Οδού στο 2641 306 306. Κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Παράταση των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας

23.05.17

Ολιγοήμερη παράταση έως την 1η Ιουνίου 2017 θα σημειωθεί στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ στην Ιόνια Οδό στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας. Στόχος η εκτέλεση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών για τη σύνδεση του εν λειτουργία τμήματος του αυτοκινητοδρόμου με το υπολειπόμενο τμήμα έως τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τον ολικό αποκλεισμό του τμήματος από το 11ο έως το 16ο χλμ. της Ιόνιας Οδού. Προσωρινά η κυκλοφορία σε αυτή την περιοχή διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιπορεία του όρους Κλόκοβα) μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας - αμέσως μετά την έξοδο της σήραγγας Κλόκοβας - όπου μέσω κυκλικού κόμβου, δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς, να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα του αυτοκινητοδρόμου. Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Βοιωτίας

22.05.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο 116ο χλμ., με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης. Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 17:00, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου έως τον Α/Κ Κάστρου, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρτίνου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Κάστρου. Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Άρτας

22.05.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 152ο χλμ. (ευρεία παράκαμψη Άρτας - Φιλιππιάδας), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, από τις 08:00 έως τις 20:00, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Άρτας έως τον Α/Κ Φιλιππιάδας θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Άρτας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Φιλιππιάδας. Τέλος όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Φιλιππιάδας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Άρτας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 186 187 188 189 190 206

Δελτία Τύπου

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Φιλιππιάδας

30.10.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Φιλιππιάδας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού του εν λόγω κόμβου. Ειδικότερα, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 18:00 θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του κόμβου από τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Φιλλιπιάδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να ειξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Φιλιππιάδα, με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων θα ενημερώνονται έγκαιρα, προκειμένου να εξύθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Άρτας) και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού και τη χρήση κατευθυντήριων σημάνσεων, να οδηγούνται έως την πόλη της Φιλιππιάδας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Με το Fast Pass, ταξιδεύεις σε όλη τη χώρα!

27.10.20

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ανανεώνεται η υπηρεσία διαλειτουργικότητας Greek Interoperable Tolling Systems (GRITS) και όλοι οι συνδρομητές Fast Pass, δίχως να απαιτείται να προβούν σε οποιαδήποτε πρόσθετη ενέργεια, θα μπορούν να πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές διελεύσεις τους, από τις ειδικές ηλεκτρονικές λωρίδες κάθε σταθμού διοδίων της χώρας! Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης, η Νέα Οδός παρουσίασε πρόσφατα και την 1η εφαρμογή αυτοκινητοδρόμων για κινητά τηλέφωνα. Η εφαρμογή MyOdos προσφέρει ανάμεσα σε πολλά άλλα και την υπηρεσία Σχεδιασμός & Υπολογισμός Διαδρομής. Κάθε οδηγός το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξει τον προορισμό του εντός της χώρας μας και σε λίγα δευτερόλεπτα η υπηρεσία προτείνει τη συντομότερη διαδρομή και ενημερώνει για το κόστος διοδίων για το σύνολο των αυτοκινητοδρόμων που θα χρησιμοποιηθούν! Έπειτα, αν ο οδηγός είναι και συνδρομητής Fast Pass, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού ελέγχει το υπόλοιπου του λογαριασμού και αν χρειαστεί τον ανανεώνει με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας! Η εγγραφή στην υπηρεσία Fast Pass είναι δωρεάν και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους: Ηλεκτρονικά μέσω του www.fastpass.gr Μέσω της εφαρμογής MyOdos Με μια κλήση στην Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών (τηλ: 22950-26900 -τμήμα ΑΘΕ & τηλ: 2641 306 306 -Ιόνια Οδός) Με μια στάση στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών. Πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βρίσκονται εδώ. Μάλιστα σε περίπτωση τηλεφωνικής ή και διαδικτυακής αίτησης, ο πομποδέκτης Fast Pass αποστέλλεται χωρίς καμία χρέωση, σε σημείο επιλογής κάθε συνδρομητή. Τέλος, σημειώνουμε ότι μέσω της υπηρεσίας διαλειτουργικότητας GRITS όλοι οι οδηγοί που είναι συνδρομητές οποιουδήποτε άλλου πομποδέκτη ελληνικού αυτοκινητόδρομου, (Αττική Οδός, Ολυμπία Οδός, Μορέας, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Κεντρική Οδός, Εγνατία Οδός & Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»),θα μπορούν από τις 4 Νοεμβρίου να πραγματοποιούν τις διελεύσεις τους από τις ηλεκτρονικές λωρίδες σε όλους τους σταθμούς διοδίων που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

26.10.20

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από το βράδυ της Τρίτης 27/10 και έως την Τετάρτη 28/10 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν βαθμιαία τη Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και νότια τμήματα της Ηπείρου. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Σε κάθε περίπτωση όμως και καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για σφοδρότατα φαινόμενα συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

23.10.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, την Δευτέρα 26 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας καθώς και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως τις 14:00 , θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Δευτέρα 26 Οκτωβρίου: Ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με παράλληλη τοπική στένωση. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας) και μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Αθήνα. Παρασκευή 30 Οκτωβρίου: Τοπική στένωση και παράλληλος αποκλεισμός του δεξιού τμήματος της ράμπας εισόδου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Σάββατο 31 Οκτωβρίου: Τοπική στένωση και παράλληλος αποκλεισμός του αριστερού τμήματος της ράμπας εισόδου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.    
redirect arrow
1 55 56 57 58 59 97