neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Ωρωπού

09.06.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ωρωπού, με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης και εγκατάστασης νέας. Ειδικότερα, από τις 14:00 και μέχρι το πέρας των εργασιών (σε κάθε περίπτωση το αργότερο έως τις 18:30), από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου έως τον Α/Κ Μαλακάσας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρκοπούλου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαλακάσας. Σημειώνεται πως η διέλευση των οχημάτων από τον ομώνυμο πλευρικό σταθμό διοδίων, θα γίνεται ελεύθερα (χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Ωρωπού

08.06.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ωρωπού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης και εγκατάστασης νέας. Ειδικότερα, από τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτη 8, έως τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου, έως τον Α/Κ Μαλακάσας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρκοπούλου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαλακάσας. Σημειώνεται πως η διέλευση των οχημάτων από τον ομώνυμο πλευρικό σταθμό διοδίων, θα γίνεται ελεύθερα (χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Ολοκλήρωση νότιου τμήματος Ιόνιας Οδού

31.05.17

Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως την Πέμπτη 1η Ιουνίου, θα παραδοθεί σε κυκλοφορία το υπολειπόμενο νότιο τμήμα της Ιόνιας Οδού και θα ολοκληρωθεί η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Το νέο υπό παράδοση τμήμα, συνολικού μήκους 6,5 χιλιομέτρων, ξεκινά από το σημείο σύνδεσης με τη Γέφυρα στο Αντίρριο και καταλήγει στην είσοδο της σήραγγας της Κλόκοβας. Στο εν λόγω τμήμα περιλαμβάνονται σημαντικά τεχνικά όπως ο Ανισόπεδος Κόμβος Αντιρρίου, καθώς και η σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, συνολικού μήκους 500 μέτρων. Με την παράδοση αυτού του τμήματος, δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο τμήμα 102 χιλιομέτρων, ασφαλούς σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου με 2 λωρίδες κυκλοφορίας & ΛΕΑ σε όλο του το μήκος. Επιπλέον, η διαδρομή από το Αντίρριο έως την Αμφιλοχία, μειώνεται στα 50 περίπου λεπτά, αντί 1 ώρας και 35 λεπτών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού. Υπενθυμίζουμε πως σε κυκλοφορία βρίσκεται επίσης και το τμήμα της Ιόνιας Οδού, από Σελλάδες Άρτας έως Πέρδικα Ιωαννίνων, συνολικού μήκους 53 χλμ. Πλέον, το ταξίδι από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα, μέσω των λειτουργούντων τμημάτων της Ιόνιας Οδού, θα διαρκεί λίγο περισσότερο από 2 ώρες, αντί σχεδόν 3,5 ωρών που απαιτούνταν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού. Με την πλήρη ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου , η διάρκεια του ταξιδιού θα μειωθεί σε μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι την παράδοση του νέου τμήματος την Πέμπτη και την άρση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία διεξάγεται από την υφιστάμενη Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων με περιπορεία του όρους Κλόκοβα, μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας, όπου μέσω προσωρινού κυκλικού κόμβου δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα της Ιόνιας Οδού. Την Πέμπτη η παράδοση θα γίνει σε δυο φάσεις. Αρχικά, θα δοθεί σε κυκλοφορία το ρεύμα με κατεύθυνση προς Αντίρριο προκειμένου να εκτελεσθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες (τροποποίηση σήμανσης, αποκλεισμός προσωρινών εισόδων, διαγραμμίσεις κλπ), ενώ περί το μεσημέρι θα δοθεί σε κυκλοφορία και το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Για κάθε επιπλέον πληροφορία, οι οδηγοί μπορούν να καλούν την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Ιόνιας Οδού στο 2641 306 306. Κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Παράταση των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας

23.05.17

Ολιγοήμερη παράταση έως την 1η Ιουνίου 2017 θα σημειωθεί στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ στην Ιόνια Οδό στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας. Στόχος η εκτέλεση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών για τη σύνδεση του εν λειτουργία τμήματος του αυτοκινητοδρόμου με το υπολειπόμενο τμήμα έως τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τον ολικό αποκλεισμό του τμήματος από το 11ο έως το 16ο χλμ. της Ιόνιας Οδού. Προσωρινά η κυκλοφορία σε αυτή την περιοχή διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιπορεία του όρους Κλόκοβα) μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας - αμέσως μετά την έξοδο της σήραγγας Κλόκοβας - όπου μέσω κυκλικού κόμβου, δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς, να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα του αυτοκινητοδρόμου. Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Βοιωτίας

22.05.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο 116ο χλμ., με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης. Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 17:00, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου έως τον Α/Κ Κάστρου, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρτίνου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Κάστρου. Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Άρτας

22.05.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 152ο χλμ. (ευρεία παράκαμψη Άρτας - Φιλιππιάδας), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, από τις 08:00 έως τις 20:00, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Άρτας έως τον Α/Κ Φιλιππιάδας θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Άρτας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Φιλιππιάδας. Τέλος όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Φιλιππιάδας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Άρτας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 186 187 188 189 190 206

Δελτία Τύπου

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Βόρειος)

03.09.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και ειδικότερα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγρινίου (Βόρειος), με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 6 έως και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Α’ Φάση: Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου κι εξόδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι κινούμενοι, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγρινίου (Βόρειος), θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πρέβεζας). Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αγρινίου (Βόρειος), με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα οδηγούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Νότιος) από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στην Ιόνια Οδό. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εξόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα καθώς και εναλλάξ κυκλοφορία επί της κάθετης οδού του εν λόγου κόμβου με τη χρήση φωτεινής σηματοδότησής B’ Φάση: Από τη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εξόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα καθώς κι εναλλάξ κυκλοφορία επί της κάθετης οδού του εν λόγου κόμβου με τη χρήση φωτεινής σηματοδότησής. Γ’ Φάση: Από τη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι κινούμενοι, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγρινίου (Βόρειος), θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πρέβεζας). Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εξόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα κι εναλλάξ κυκλοφορία επί της κάθετης οδού του εν λόγου κόμβου με τη χρήση φωτεινής σηματοδότησής. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου)

01.09.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης , θα ισχύσει αποκλεισμός της λωρίδας επιβράδυνσης καθώς και του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη

11.08.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου. Ειδικότερα, από τη Τετάρτη 11 έως και την Πέμπτη 12 Αυγούστου, από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης, και από τη Τρίτη 17 έως και την Πέμπτη 19 Αυγούστου, από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των κλάδων εισόδου κι εξόδου, καθώς και των κάθετων οδών του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Κόμβο Καλυφτάκη. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας
redirect arrow
1 40 41 42 43 44 97