neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινόης για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος

16.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 18:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τετάρτη 17 προς Πέμπτη 18 Απριλίου, θα εκτελεστούν εργασίες στον αριστερό παράπλευρο του Α/Κ Οινόης με κατεύθυνση προς Λαμία με παράλληλη ολική διακοπή κυκλοφορίας στη Ράμπα Εξόδου (προς Αθήνα). Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνσης τον Α/Κ Οινόης, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής και κατευθυντήριας σήμανσης, θα ειδοποιούνται ώστε να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), ενώ η κυκλοφορία στον παράπλευρο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων θα διεξάγεται με εναλλάξ στις δύο κατευθύνσεις. Τη Πέμπτη 18 προς Παρασκευή 19 Απριλίου, θα εκτελεστούν εργασίες στον αριστερό παράπλευρο του Α/Κ Οινόης με κατεύθυνση προς Αθήνα με παράλληλη ολική διακοπή κυκλοφορίας στη Ράμπα Εξόδου (προς Αθήνα). Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνσης τον Α/Κ Οινόης, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής και κατευθυντήριας σήμανσης, θα ειδοποιούνται ώστε να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), ενώ η κυκλοφορία στον παράπλευρο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων θα διεξάγεται με εναλλάξ στις δύο κατευθύνσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

12.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα από τις από τις 08:30 έως και τις 19:30, κάθε ημέρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Απριλίου, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Την Τετάρτη 17 Απριλίου θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος την Πέμπτη 18 Απριλίου θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

09.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης. Ειδικότερα, την Τετάρτη 10 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 14:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του Α/Κ Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των παραπάνωρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου - Α/Κ Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Οινοφύτων και Οινόης

02.04.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στους Ανισόπεδους Κόμβους (Α/Κ) Οινοφύτων και Οινόης, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών το παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο. Ειδικότερα, από την Τρίτη 2 Απριλίου στις 18:00 έως την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στη συμβολή του αριστερού παράπλευρου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία) με την κάθετη οδό του Α/Κ Οινοφύτων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύσει εκ περιτροπής διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου (εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη χρήση σημαιοφόρων) με παράλληλο αποκλεισμό της κάθετης Οδού και της κάτω Διάβασης του Α/Κ Οινοφύτων. Η κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο, θα πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 59,8ο 54,5ο χλμ. Τέλος, την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 18:00 έως την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στην κάθετη οδό - κάτω Διάβαση του Α/Κ Οινόης (62,9ο χλμ.). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κάθετη οδό - κάτω διάβαση του κόμβου Οινόης, με την κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο να πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 61,7ο και 65,3ο χλμ. Σημειώνεται πως τα οχήματα που θα κινούνται επί του κυρίως άξονα δε θα επηρεαστούν από τις εν λόγω ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

29.03.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του εν λόγω κόμβου. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου θα ισχύσει εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων επί της υφιστάμενης γέφυρας με τη σήμανση να τοποθετείται στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θήβα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας και θα παραμένουν σε ισχύ καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο 24ωρο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των οδηγών και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα τοποθετηθούν προσωρινά φορητοί φωτεινοί σηματοδότες. Σημειώνεται πως τα οχήματα που θα κινούνται επί του κυρίως άξονα δε θα επηρεαστούν από τις εν λόγω ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αταλάντης ενόψει τριημέρου Καθαράς Δευτέρας

07.03.19

Ενόψει της εξόδου του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, η Νέα Οδός, ανακοινώνει την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αταλάντης, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής του. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 7 Μαρτίου έως και Τετάρτη 13 Μαρτίου, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των εκδρομέων που θα κινούνται επί του κυρίως άξονα, θα πραγματοποιηθεί άρση της σήμανσης εκτέλεσης των εργασιών, στο 145,5ο χλμ., με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Αταλάντης με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το εν λόγω διάστημα τα αυτοκίνητα μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Επισημαίνεται ότι όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι εισόδου και εξόδου του κόμβου θα βρίσκονται ελεύθεροι προς χρήση από τους οδηγούς. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 183 184 185 186 187 220

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

22.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς και μικρής διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Τατοΐου- Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος), με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 23 Μαρτίου έως το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης, και ημέρες από Δευτέρα έως Σάββατο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία ,θα ισχύσουν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διαδοχικά ανά περίπτωση: (α) προσωρινός αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα μεσαία και αριστερή λωρίδα, (β) προσωρινός αποκλεισμός τμήματος των κλάδων εισόδου κι εξόδου του εκάστοτε κόμβου που θα αφορά στη στένωσή τους όπου κρίνεται απαραίτητο. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατά τα διαστήματα από 24 Μαρτίου στις 06:00 έως 27 Μαρτίου στις 22:00, από 13 Απριλίου στις 06:00 έως 18 Απριλίου στις 22:00, από 28 Απριλίου στις 06:00 έως 2 Μάϊου στις 22:00, καθώς και σε περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας

20.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διαρκείας,  θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας. Ειδικότερα από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσουν οι κάτωθι φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Φάση Α: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ έως 17,6ο χλμ) καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου της κατεύθυνσης προς Λαμία κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας). Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν καθημερινά, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 21:00 έως και την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 06:00. Φάση Β: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Πύρνας (από 17,4ο χλμ. έως 18,7ο χλμ) της κατεύθυνσης προς Λαμία με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν καθημερινά από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00 έως και το Σάββατο 27 Μαΐου στις 06:00. Σημειώνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου καθώς και την Κυριακή. Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες από την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 06:00 έως και την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00, από την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου  στις 06:00 έως την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου στις 21:00 και από την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 06:00 έως και την Τρίτη 2 Μαΐου στις 21:00. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

14.03.23

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από την Τετάρτη 15 Μαρτίου έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαρτίου προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, πιθανώς και από χαλαζοπτώσεις. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας 2641 306 306   για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

09.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο: Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 103,45ο έως το 105,95ο χλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από 107,2ο έως το 105,05οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα υπάρξει κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας, θα διατηρηθεί. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Αυξημένη κυκλοφορία αναμένεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

24.02.23

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται η κυκλοφορία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Οι συνήθεις ώρες αιχμής κατά την έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων είναι οι ακόλουθες: Παρασκευή 24/02/2023, από 17:00 μέχρι 20:00 Σάββατο 25/02/2023, από 10:00 μέχρι 14:00 Καθαρά Δευτέρα 27/02/2023, από 17:00 μέχρι 22:00 Αποφεύγοντάς τις ώρες αιχμής, θα μειώσετε σημαντικά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση σας! Γενικές συμβουλές οδικής ασφάλειας μπορείτε να βρείτε εδώ.   Στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία και ενημέρωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες βρίσκεται η τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών, η οποία λειτουργεί καθημερινά & Σάββατο 8:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00.   Για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) καλείτε στο 22950 26900 και για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) καλείτε στο 2641 306 306   Συμπληρώνουμε ότι σύμφωνα με τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων. Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύει την Παρασκευή 24/2/2023, από τις 16:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 25/2/2023 , από τις  08:00 έως τις 13:00. Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει τη Δευτέρα 27/2/ 2023, από τις 15:00 έως 21:00.   Η Νέα Οδός εύχεται σε όλους ένα όμορφο και ασφαλές 3ήμερο!
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

21.02.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε (από το 98,05 έως 93,21χλμ) στο ρεύμα προς Αθήνα με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα από την Τρίτη 21/02/2023 έως και την Πέμπτη 23/03/2023, θα υλοποιούνται οι κάτωθι αποκλεισμοί: Αποκλεισμός Δεξιάς Λωρίδας και ΛΕΑ, μικρής διάρκειας στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Αποκλεισμός Αριστερής Λωρίδας, μικρής διάρκειας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιούνται ταυτόχρονα. Οι εργασίες, και συνεπώς και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 της ίδιας ημέρας και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 15:00. Δεν θα υλοποιηθούν εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το διάστημα από Πέμπτη 23/02/2023 και ώρα 19:00 έως και Τετάρτη 01/03/2023 και ώρα 07:00 πμ. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 14 15 16 17 18 97