neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

26.10.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημέρες, από τις 07:00 μέχρι τις 16:00 κάθε ημέρας και σε όλες τις περιπτώσεις θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α). Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, από το 30,95ο έως το 31,02ο χλμ., καθώς και από το 34,03ο έως το 34,07ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, από το 65,9ο έως το 66ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, από το 67,12ο έως το 67,22ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Τρίτη 5, Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, από το 67,75ο έως το 68,55ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (οι συγκεκριμένες εργασίες θα εκτελεστούν κατ’ εξαίρεση από τις 22:00 έως 06:00). Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, από το 99,2ο έως το 99,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

14.10.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών εγκατάστασης επαγωγικών βρόχων κυκλοφορίας. Ειδικότερα, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της αριστερής και μεσαίας λωρίδας από τις 23:00 έως τις 02:00. Στη συνέχεια, και ύστερα από ολιγόλεπτη, ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης από τις 02:00 έως τις 06:00. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

11.10.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, από το 14ο έως το 10,5ο χλμ, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης και καθαρισμού φρεατίων. Ειδικότερα, από τις 21:00’ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2013 έως τις 18:00’ της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2013, καθώς και από τις 21:00’ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2013 έως τις 18:00’ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης του ρεύματος του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

30.09.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης της γέφυρας του Βοιωτικού Κηφισού. (98,8ο χλμ.). Ειδικότερα: Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου κατά το διάστημα από 08:00 π.μ. έως και 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία. Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, κατά το διάστημα από 08:00 π.μ. έως και 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σ.Ε.Α. «Σείριος» για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης

24.09.13

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) «Σείριος», με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τις 23:00 της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου και έως τις 06:00 της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Αθήνα (για συνολική απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων). Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της βοηθητικής οδού του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Ε.Α. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 176 177 178 179

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ: Α/Κ Αφιδνών

06.02.24

Η Νέα Οδός ενημρώνει τους οδηγούς πως, σε συνέχεια του από 18/1/2024 Δελτίου Τύπου, από σήμερα Τρίτη 06/02/2024 στις 19:00 μέχρι και το Σάββατο 10/02/2024 στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στον κλάδο προς Λαμία, οι οποίες θα απαιτήσουν τον αποκλεισμό του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αφιδνών στην κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά την διάρκεια των εργασιών ο Α/Κ Αφιδνών (Χ.Θ. 33+765) στον κλάδο προς Λαμία, θα παραμένει κλειστός. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Αφιδνών, θα πραγματοποιούν έξοδο από τον Α/Κ Μπογιατίου και θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου δικτύου στον Α/Κ Αφιδνών. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 3 4 5 6 7 96