neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα Οδός: Λειτουργία Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών

14.03.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, από αύριο Κυριακή 15 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελάτων, ενώ τα Σημεία Εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό. Το σύνολο των υπηρεσιών μας πλέον θα προσφέρεται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζουμε ότι η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών (Τ.Ε.Π) λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε.: 22950 26900 Αυτοκινητόδρομος Ιόνιας Οδού: 2641 306 306 Για κάθε απορία, ερώτημα ή σχόλιο είμαστε στη διάθεσή σας. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass, θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους είτε καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της επιλογής τους, είτε διαδικτυακά, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής στο www.fastpass.gr. Με την υπηρεσία Call & Courier, στο συντομότερο δυνατό διάστημα, θα λαμβάνουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον πομποδέκτη στη διεύθυνση επιλογής τους. Οι συνδρομητές Fast Pass για κάθε απορία, αλλαγή ή ερώτημα σχετικά με το λογαριασμό τους έχουν στη διάθεσή τους το www.fastpass.gr όπου εφόσον ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, μπορούν ανά πάσα στιγμή με ένα κλικ, να ελέγξουν το υπόλοιπο και τις διελεύσεις τους και να ανανεώσουν το λογαριασμό τους με χρήση πιστωτικής ή και χρεωστικής κάρτας. Παράλληλα στη διάθεση τους σαφώς βρίσκεται και η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι η ανανέωση του συνδρομητικού λογαριασμού Fast Pass απομακρυσμένα, πραγματοποιείται και μέσω υπηρεσιών Web Banking με χρήση του Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αντιστοιχεί σε κάθε συνδρομητή. Ο κωδικός αναγράφεται στην Αίτηση Εγγραφής Συνδρομητή καθώς και στο Μηνιαίο Λογαριασμό. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Οινόης και Οινοφύτων

09.03.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 10 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, και από την Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης και τον Α/Κ Οινοφύτων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 19:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Στον Α/Κ Οινόης: εργασίες στον αριστερό παράπλευρο και στην κάθετη οδό του κόμβου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη. Στον Α/Κ Οινοφύτων: εργασίες στον δεξιό παράπλευρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

03.03.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 04 έως και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και από το 64ο έως το 68ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Αρχικά ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει από την Αριστερή Λωρίδα κυκλοφορίας και εν συνεχεία από το Σάββατο 07 έως Παρασκευή 13 Μαρτίου θα μεταφερθεί στη Δεξιά Λωρίδα κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο θα σημειωθεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών, κατευθυντήριων σημάνσεων μέσω του δεξιού παράπλευρου στον Α/Κ Ριτσώνας από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 165 166 167 168 169 215

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης

18.02.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του τελευταίου. Ειδικότερα, στις 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου και από τις 06:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται μέχρι τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται μέχρι τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Αταλάντης: ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ 24+535 Προς Αθήνα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 47+875 Αμφίπλευρος ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος   Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

12.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απότην Τετάρτη 13/2/2019 έως και την Παρασκευή 15/2/2019, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, τους θυελλώδεις βόρειος βορειοανατολικούς ανέμους, καθώς και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπειρωτικής χώρας, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, καθώς και της Θεσσαλίας. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω: Να ενημερωθούν για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό(Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδεςκαι να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμουστο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκηςνα καλούν το1075 Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε καιεδώ.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 7/2/2019

07.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Αγρινίου (Χαλικίου). Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία θα προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα από τις 19:00 έως τις 20:00. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Ιωάννινα), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Κουβαρά) από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Αντίρριο), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 6/2/2019

06.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Αγρινίου (Χαλικίου). Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία θα προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα από τις 18:00 έως τις 19:00. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Ιωάννινα), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Κουβαρά) από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Αντίρριο), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 5/2/2019

05.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Αγρινίου (Χαλικίου). Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία θα προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα από τις 18:00 έως τις 20:00. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Ιωάννινα), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Κουβαρά) από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Αντίρριο), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 4/2/2019

04.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Ηλία. Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία έχει προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow
1 76 77 78 79 80 97