neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: Διάκριση στα Green Awards 2020

10.02.21

Μια νέα σημαντική διάκριση απέσπασαν η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, ως «Οι πιο πράσινοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας», στο πλαίσιο των Green Awards 2020, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις «πράσινες» καλές πρακτικές και στρατηγικές που προάγουν την αειφορία και την κυκλική οικονομία. Ειδικότερα, οι δύο εταιρίες, έλαβαν το μοναδικό βραβείο (Bronze Award) που απονεμήθηκε στην κατηγορία «Green Transportation Service», για τις δράσεις προώθησης και ανάπτυξης της ανακύκλωσης και της ηλεκτροκίνησης στους αυτοκινητοδρόμους που διαχειρίζονται, λειτουργούν και συντηρούν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων ανέλαβαν 33 διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες από τον χώρο της Οικολογίας, της Βιωσιμότητας, του Περιβάλλοντος και της Αειφορίας, ενώ τα βραβεία διοργανώθηκαν από την Boussias. Νέα Οδός και Κεντρική Οδός, είναι οι μόνες εταιρίες παραχώρησης στην Ελλάδα που προσφέρουν στους οδηγούς, τη δυνατότητα ανακύκλωσης και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έχοντας τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης σε κάθε χώρο στάθμευσης (parking) και Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α). Παράλληλα και οι δυο εταιρίες έχουν σχεδιάσει, υλοποιήσει και εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανακύκλωσης που αφορά στο σύνολο των υλικών που προκύπτουν από τη συντήρηση και λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων ευθύνης τους. Πρόκειται για ακόμα μια «πράσινη» πρωτιά, μετά από αυτή της ενεργούς προώθησης της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, καθώς η Ιόνια Οδός παραμένει ακόμα και σήμερα ο πρώτος και μόνος αυτοκινητόδρομος στη χώρα, με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλο το μήκος του σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Οδός, έγινε πρόσφατα και η 1η εταιρία λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε 100% ηλεκτρικά.. Στη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό, από την πρώτη μέρα λειτουργία μας, η προστασία του περιβάλλοντος αποτέλεσε και αποτελεί στρατηγικό στόχο, καθώς κι έναν από τους βασικούς πυλώνες, πάνω στους οποίους αναπτύσσονται οι επιμέρους δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας των δύο εταιρειών, με διαρκές μέλημα να αποτελούμε τους πιο πράσινους αυτοκινητόδρομους της χώρας!
redirect arrow

Νέα Οδός: “Go Green” στην πράξη, με «πράσινο» στόλο οχημάτων

02.02.21

Η Νέα Οδός, γίνεται η 1η εταιρία λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που θέτει σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε 100% ηλεκτρικά και ξεκινά να χρησιμοποιεί 100% ηλεκτρικά επιχειρησιακά οχήματα. Πιστή στον στρατηγικό στόχο προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της καινοτομίας και με σύνθημα “Go Green”, στόχος της εταιρίας είναι η δραστική μείωση των άμεσων εκπομπών αέριων ρύπων από το στόλο των εταιρικών οχημάτων και η σταδιακή αντικατάσταση όλων με «πράσινα» οχήματα. Στην πρώτη αυτή φάση, τα «πράσινα» van της εταιρίας, θα χρησιμοποιηθούν ως οχήματα συντήρησης και εκτέλεσης εργασιών. Η εν λόγω ενέργεια έρχεται να προσθέσει ακόμα μια πρωτιά στον τομέα της έμπρακτης προώθησης της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας από τη Νέα Οδό, καθώς από το 2018 κιόλας, η εταιρία φρόντισε να δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές για το υπεραστικό ταξίδι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η Ιόνια Οδός, είναι ακόμη και σήμερα, ο πρώτος και ο μόνος αυτοκινητόδρομος στη χώρα, που προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων καθ’ όλο το μήκος του, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) σε Ευηνοχώρι, Αμβρακία, Αμφιλοχία, Φιλιππιάδα και Επισκοπικό, ενώ εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021 πρόκειται να ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση ταχυφορτιστών σε όλους τους Σ.Ε.Α του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Λαμίας που διαχειρίζεται η εταιρία. Σήμερα ταχυφορτιστές σε αυτό το τμήμα λειτουργούν στο ΣΕΑ Αταλάντης. Αξίζει να συμπληρώσουμε εδώ, ότι παρόμοια στρατηγική έχει τεθεί σε εφαρμογή και στην Κεντρική Οδό, καθώς το ΣΕΑ Σοφάδων του Ε65 στο τμήμα Ξυνιάδα Τρίκαλα, διαθέτει αμφίπλευρα ταχυφορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα, ενώ και στο ΣΕΑ του νότιου υπό κατασκευή τμήματος, έχει ήδη υλοποιηθεί σχετική πρόβλεψη. Πέρα από την πρωτοπορία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, είναι και παραμένουν, οι μόνες εταιρίες παραχώρησης στην Ελλάδα, που παρέχουν στους οδηγούς τη δυνατότητα ανακύκλωσης, καθ’ όλο το μήκος των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργούν, συντηρούν και διαχειρίζονται, μέσω ειδικών κάδων σε κάθε parking με WC ή ΣΕΑ. Παράλληλα, και οι δυο εταιρίες έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν ένα καινοτόμο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, το οποίο και πιστοποιείται κάθε χρόνο, ανελλιπώς, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2015. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Νέας Οδού. Αναλυτική περιγραφή όλων των σχετικών δράσεων και των αποτελεσμάτων τους, περιλαμβάνεται στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας που εκδίδεται κάθε έτος, ενώ με ένα κλικ στο ειδικό Microsite CSR Scorecard κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με ένα γρήγορο, ευχάριστο, διαδραστικό τρόπο να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για το πώς η Νέα Οδός λειτουργεί ως ένας ενεργός εταιρικός πολίτης, ώστε να συμβάλλει τα μέγιστα σε κάθε όμορη τοπική κοινωνία, καθώς και στη συνολική ανάπτυξη της χώρας.
redirect arrow

Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

25.01.21

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την παράταση ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στονΑνισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αρμών της γέφυρας της άνω διάβασης. Ειδικότερα, από τηΔευτέρα 25 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου,καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου τουΑ/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου)στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσηπρος Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο απόΑ/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου)με κατεύθυνση προςΑθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λατομείου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

21.01.21

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την παράταση ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αρμών της γέφυρας της άνω διάβασης. Ειδικότερα, από τη Πέμπτη 21 έως τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λατομείου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 … 164 165 166 167 168 … 226

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Αγ. Κωνσταντίνου(Λογγού)-Καμένα Βούρλα και Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου για εκτέλεση εργασιών ελέγχου εξοπλισμού σηράγγων

29.06.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Αγ. Κωνσταντίνου(Λογγού)-Καμένα Βούρλα και Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου, με σκοπό τη διενέργεια ελέγχων των συστημάτων ασφαλείας των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, από τις 07:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Ανισόπεδο Αγ. Κωνσταντίνου(Λογγού)έως Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Κωνσταντίνου(Λογγού) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα κατά τω ανωτέρω διάστημα, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου έως Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής οδού και της Περιφερειακής Οδού Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

20.06.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο ύψος της περιοχής της Μαλακάσας με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου, από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας στο ύψος της Μαλακάσας (από 51ο χλμ. έως 47,6ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως και Σάββατο. Τέλος, σημειώνεται ότι την Τρίτη 5 Ιουλίου και την Τετάρτη6 Ιουλίου,από τις 20:00 κάθε ημέρας έως και τις 06:00 της επόμενης, θα υλοποιηθεί αποκλεισμός των κλάδων εξόδου και εισόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μαλακάσας στο ρεύμα κυκλοφορίας μεκατεύθυνση προς Αθήνα.Επισημαίνεται πως σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα γίνει και άρση του αποκλεισμού με ελεύθερη πρόσβαση προς τα ΣΕΑ. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Πρόσκληση Των Μετόχων σε Τακτική Γενική Συνέλευση

08.06.22

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Προς τους κ.κ. Μετόχους της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Ετήσια ΤακτικήΓενική Συνέλευση Γ.Ε.ΜΗ 7349501000   Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και μετά την από 08.06.2022 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 28η Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Θεμιστοκλέους 87, Αθήνα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.   ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ   Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 15ης εταιρικής χρήσης από 01.01.2021 έως 31.12.2021 και της Έκθεσης Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.   Λήψη απόφασης για μη διανομή κερδών.   Έγκριση κατ΄ άρθρο 108 Ν. 4548/2018 της συνολικής διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, που έλαβε χώρα κατά την εταιρική χρήση από 01.01.2021 έως 31.12.2021 και απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της ίδιας ως άνω χρήσης.   Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την 16η εταιρική χρήση (01.01.2022- 31.12.2022).   Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 15η εταιρική χρήση (01.01.2021 - 31.12.2021).   Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.   Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Αθήνα, 08.06.2022 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

06.06.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) και του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων, με στόχο την εκτέλεση τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, από τη Τρίτη 7 έως και την Πέμπτη 9 Ιουνίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου και, μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων, να κατευθυνθούν έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον Αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, από τη Τρίτη 21 έως και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων και, μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου, από όπου και θα επανεισάγονται στον Αυτοκινητόδρομο. Κατά τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό και Πλευρικό σταθμό διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου)

27.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, την Δευτέρα 30 Μαΐου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα από την Τρίτη 31 Μαΐου έως και την Πέμπτη 2 Ιουνίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα υλοποιηθεί μόνο ο αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 … 25 26 27 28 29 … 98