neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

(17:00) Νέα Οδός: Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα

30.12.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα. Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα. Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων. Θα υπάρχει διαρκής ανανέωση των ενημερώσεων ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων.
redirect arrow

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα από Σάββατο 28/12 έως Δευτέρα 30/12

27.12.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από το βράδυ του Σαββάτου 28/12 μέχρι τη Δευτέρα 30/12, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής και νότιας χώρας. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των εντόνων φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό(Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδεςκαι να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμουστο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκηςνα καλούν το1075 Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμεότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε καιεδώ. Τέλος, αναλυτικές πληροφορίες για τους Χώρους Προσωρινής Στάθμευσης και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών μπορείτε να βρείτε εδώ.  
redirect arrow

Νέα οδός: Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών 2020

18.12.19

Η «Νέα Οδός Α.Ε.», ανακοινώνει ότι από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 (ώρα 00:01), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών. Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν μειώσεις της τάξεως των 0.05€ και με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2019. Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2019 2020 2019 2020 2019 2020 2019 2020 Μετωπικός Αφιδνών 2.3 € 2.3 € 3.3 € 3.3 € 8.3€ 8.3 € 11.65€ 11.65 € Πλευρικός Καπανδριτίου 1.4 € 1.4 € 2€ 2 € 5.05€ 5.05€ 7.05€ 7.05€ Πλευρικός Μαλακάσας 1 € 1 € 1.4€ 1.4 € 3.6€ 3.6 € 5 € 5 € Πλευρικών Οινοφύτων 0.45 € 0.45 € 0.65€ 0.65 € 1.70€ 1.7 € 2.35€ 2.35 € Μετωπικός Θήβας 2.7 € 2.7 € 3.85€ 3.85 € 9.7€ 9.70€ 13.6€ 13.60€ Πλευρικός Θήβας 1.05 € 1.05 € 1.5€ 1.50€ 3.85€ 3.85 € 5.4€ 5.4 € Μετωπικός Τραγάνας 2.7€ 2.7 € 3.85€ 3.85 € 9.7€ 9.65 € 13.55€ 13.55 € Πλευρικός Τραγάνας 2.15€ 2.15 € 3.1 € 3.1 € 7.75€ 7.75 € 10.9€ 10.9 €   Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός(Αντίρριο – Ιωάννινα) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2019 2020 2019 2020 2019 2020 2019 2020 Μετωπικός Κλόκοβας 2.1€ 2.1 € 3 € 3 € 7,6 € 7.6 € 10,65 € 10.6 € Πλευρικός Γαβρολίμνης 1.5€ 1.5 € 2.15€ 2.15 € 5.35 € 5.35 € 7.5 € 7.5 € Πλευρικός Μεσολογγίου 0.85€ 0.85 € 1.25 € 1.25 € 3.2 € 3.2 € 4.45 € 4.45 € Μετωπικός Αγγελοκάστρου 2.5€ 2.5 € 3.55€ 3.55 € 8.95€ 8.9 € 12.50 € 12.5 € Πλευρικός Κουβαρά 1.15€ 1.15 € 1.65€ 1.65 € 4.15€ 4.15 € 5.80€ 5.8 € Μετωπικός Μενιδίου 2.1€ 2.1 € 3€ 3 € 7.6 € 7.6 € 10.65 € 10.65 € Πλευρικός Άρτας 0.5€ 0.5 € 0.75€ 0.75 € 1.95 € 1.9 € 2.7 € 2.7 € Πλευρικός Γοργόμυλου 0.7€ 0.7 € 1€ 1 € 2.55 € 2.55 € 3.6€ 3.6 € Μετωπικός Τερόβου 2.2€ 2.2 € 3.15€ 3.1 € 7.85 € 7.85 € 11€ 11 € Υπενθυμίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτη Fast Pass για γρήγορες και άνετες ηλεκτρονικές διελεύσεις. Το Fast Pass στο πλαίσιο συνεργασίας με την Κεντρική Οδό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους σταθμούς διοδίων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε από Σκάρφεια Φθιώτιδας έως και Ράχες Φθιώτιδας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Λιβανατών

10.12.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λιβανατών, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 11 έως τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Λιβανατών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το εν λόγω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/κ Λιβανατών με κατεύθυνση προς Λαμία, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων έως τον επόμενο Ανισόπεδο κόμβο (Αρκίτσας) από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 160 161 162 163 164 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Κηφισιάς

26.07.21

Κυκλοφοριακές θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς (22οχλμ έως 21,4ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης ηχοπετασμάτων. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, έως την Κυριακή 1 Αυγούστου, από τις 20:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Ταυτόχρονα, μεταξύ 22ου χλμ- 21,4ου χλμ, θα ισχύσει και τοπικός αποκλεισμός, μέγιστου μήκους 20 μέτρων, τμήματος του αριστερού παράπλευρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός & Κεντρική Οδός: Χορηγοί οδικής ασφάλειας & προστασίας του περιβάλλοντος του Ράλλυ Ακρόπολις

22.07.21

Τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, στρέφονται το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, καθώς το ιστορικό και εμβληματικό ράλλυ Ακρόπολις, το «Ράλλυ των Θεών», όπως είναι διεθνώς γνωστό, επανέρχεται μετά από απουσία 8 ετών στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC). Με την πόλη της Λαμίας να αποτελεί την έδρα του αγώνα και την πλειοψηφία των ιστορικών και πλέον εντυπωσιακών ειδικών διαδρομών να λαμβάνουν χώρα στη Στερεά Ελλάδα, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, πέρα από «αυτοκινητόδρομοι του αγώνα» καθώς θα φροντίσουν για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά θεατών και αγωνιστικών πληρωμάτων, αναλαμβάνουν επίσημοι και αποκλειστικοί Χορηγοί Oδικής Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος της διοργάνωσης.   [video width="1024" height="576" mp4="http://www.neaodos.gr/wp-content/uploads/2021/07/Rally-Acropolis-Teaser-SomE-Video-Post-NOKO.mp4"][/video] Οι δύο εταιρίες, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή, θα προβούν σε μια σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης γύρω από την οδική ασφάλεια, οι οποίες θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα και θα κορυφωθούν τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα. Βασικό μήνυμα των ΝΟ και ΚΟ είναι ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί μια εξίσωση πολλών παραγόντων. Οι σύγχρονες υποδομές σε συνδυασμό με ποιοτικές υπηρεσίες οδικής ασφάλειας, η σωστή εκπαίδευση του οδηγού, η απόλυτη εφαρμογή του ΚΟΚ, η τακτική συντήρηση του οχήματος και ο εξοπλισμός ασφαλείας ανάμεσα σε άλλα, οδηγούν σε αρμονική και ασφαλή συνύπαρξη οδήγησης και ταχύτητας. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για αυτό. Παράλληλα, καθώς η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, είναι οι πλέον πρωτοπόρες εταιρίες διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης αυτοκινητοδρόμων, σε ότι αφορά στην προώθηση της μετάβασης της χώρας στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, δε θα μπορούσαν να μη συνδράμουν στη μέτρηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας διοργάνωσης παγκοσμίου βεληνεκούς, καθώς και στην προσπάθεια για τον περιορισμό του, στο μέτρο του δυνατού. Η Νέα Οδός και Κεντρική Οδός καλωσορίζουν και μεγάλη υπερηφάνεια υποστηρίζουν την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις τόσο φέτος όσο και του χρόνου στο πρόγραμμα του WRC.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων

21.07.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων, με στόχο την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, την Πέμπτη 22 Ιουλίου, από τις 20:00 έως τις 05:00 της επομένης, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τω ανωτέρω διάστημα, και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, θα ισχύσει εναλλάξ κυκλοφορία επί του δεξιού παράπλευρου δικτύου, ενώ οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται εγκαίρως προκειμένου να εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλακάσας και μέσω του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται στον Α/Κ Οινοφύτων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Δύο Χρυσά βραβεία στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

06.07.21

Δύο νέες χρυσές διακρίσεις απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2021, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός διακρίθηκε: Με Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Τεχνολογία και Περιβάλλον», για τις πρωτοβουλίες της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, καθώς η Ιόνια Οδός παραμένει ακόμα και σήμερα ο μόνος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων καθ’ όλο το μήκος του. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Οδός, έγινε στις αρχές του χρόνου, η 1η εταιρία λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε 100% ηλεκτρικά, εξοπλίζοντας ταυτόχρονα το σύνολο των εγκαταστάσεών της με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες υποδομές για τον πλήρη εξηλεκτρισμό του εταιρικού στόλου. Με Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Έκδοση Απολογισμού» για τη δημιουργία του «S.R Scorecard». Πρόκειται για ένα microsite, στο οποίο συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται με διαδριαστικό τρόπο σε ετήσια βάση, όλοι οι βασικοί δείκτες Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, προκειμένου να μπορεί ο κάθε συμμέτοχος (stakeholder) να ενημερωθεί «με μια ματιά» για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται. Παράλληλα, μέσω του CSR Scorecard, πραγματοποιείται και διαδικτυακή έρευνα η οποία και λειτουργεί και ως ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Στη Νέα Οδό, στόχος μας είναι να είμαστε ένας ενεργός εταιρικός πολίτης που συμβάλλει τα μέγιστα σε κάθε όμορη τοπική κοινωνία, καθώς και στο σύνολο της χώρας. Καθημερινά, επιδιώκουμε την υπεροχή στη λειτουργία και τη συντήρηση των αυτοκινητοδρόμων μας, ενώ σε κάθε μας βήμα, αναγνωρίζουμε την απόλυτη ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και προσπαθούμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην αειφόρο ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τη στρατηγική και τις δράσεις μας σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορείτε να βρείτε τόσο στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της Νέας Οδού, όσο και στο microsite, CSR Scorecard.      
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

05.07.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης του κόμβου. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Ιουλίου, από τις 21:00 έως και τις 06:00 της επόμενης ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου 1 στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (οδός Τατοΐου – κατεύθυνση προς Μεταμόρφωση) του Α/Κ Τατοΐου,. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Τατοΐου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα κατευθύνονται, μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και προσωρινών σημάνσεων, στον κλάδο εισόδου 2 του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Στη συνέχεια, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, από τις 21:00 έως και τις 06:00 της επόμενης ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 44 45 46 47 48 97