neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Μαρτίνου λόγω διαμαρτυρίας επί του Αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ

12.02.20

Η Νέα Οδός, ενημερώνει πως σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, των εργαζομένων της βιομηχανίας ΛΑΡΚΟ επί του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου. Με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο και των διαδηλωτών, με εντολή της τροχαίας από τις 12:30 και μέχρι το πέρας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, θα ισχύσει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω τη Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) στο τμήμα από τον Α/Κ Κάστρου έως τον Α/Κ Αταλάντης. Κατά τη διάρκεια της εκτροπής, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Κάστρου και μέσω της Π.Ε.Ο. Ορχομενού – Λιβαδειάς – Αταλάντης, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω της Π.Ε.Ο. Αταλάντης – Λιβαδειάς – Ορχομενού, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου, από όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς θα παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), ενώ στη διάθεση κάθε οδηγού, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ που διαχειρίζεται η Νέα Οδός, βρίσκεται και η αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 22950-26900. Τέλος, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει αντίστοιχη αναπροσαρμογή των διοδίων τελών στους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς που επηρεάζονται από τις εκτροπές κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω σημείο και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.
redirect arrow

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα από Τρίτη 4 Φεβρουαρίου έως Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

04.02.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα μεΈκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης ΚαιρούτηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απόαργά τη νύχτα της Τρίτης 04/02 και έως τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 05/02 προβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας καιχιονοπτώσειςστα ορεινά, ημιορεινά της βόρειας χώρας και στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούςνα αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσειςκατά τη διάρκεια εκδήλωσης των εντόνων φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμουστο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστάτιςοδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το1075 Σχετικά με τιςαντιολισθητικές αλυσίδεςυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στουςκινητήριουςτροχούς. Ηταχύτητάμε χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμεότι η οδήγηση και η στάση στηΛωρίδα Έκτακτης Ανάγκης(ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε καιεδώ. Τέλος, αναλυτικές πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών μπορείτε να βρείτεεδώ.  
redirect arrow
1 157 158 159 160 161 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου

03.12.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, θα ισχύσει ,καθ’ όλο το 24ωρο, αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Κάστρου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Μαρτίνου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, και κατάλληλων κατευθυντήριων σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχής της Μαλακάσας

30.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Τρίτη 30 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου από τις 20:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει καθημερινός αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Μαλακάσας (μεταξύ του 46,ου χλμ και 52ου χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μαλακάσα-Οινόφυτα

29.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαλακάσας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Οινοφύτων, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας έως και τον Α/Κ Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Μαλακάσας και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Οινοφύτων. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό σταθμό διοδίων Αφιδνών και στον πλευρικό σταθμό διοδίων Καπανδριτίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Τέλος, επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Μαλακάσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Μαλακάσας:   ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 144 +200 Αμφίπλευρος   Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

29.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 14:00 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 15:00, θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Μαλακάσας (μεταξύ του 45,9ου χλμ και 43,8ου χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες (μεσαία και δεξιά) λωρίδες. Επιπρόσθετα, κατά τω ανωτέρω διάστημα, πλην της Κυριακής, από τις 19:00 κάθε ημέρας έως τις 08:00 της επομένης, θα ισχύσει ταυτόχρονος αποκλεισμός μικρής διάρκειας και της μεσαίας λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 33 34 35 36 37 97