neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Οινόης και Οινοφύτων

09.03.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 10 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, και από την Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης και τον Α/Κ Οινοφύτων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 19:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Στον Α/Κ Οινόης: εργασίες στον αριστερό παράπλευρο και στην κάθετη οδό του κόμβου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη. Στον Α/Κ Οινοφύτων: εργασίες στον δεξιό παράπλευρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

03.03.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 04 έως και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και από το 64ο έως το 68ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Αρχικά ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει από την Αριστερή Λωρίδα κυκλοφορίας και εν συνεχεία από το Σάββατο 07 έως Παρασκευή 13 Μαρτίου θα μεταφερθεί στη Δεξιά Λωρίδα κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο θα σημειωθεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών, κατευθυντήριων σημάνσεων μέσω του δεξιού παράπλευρου στον Α/Κ Ριτσώνας από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

28.02.20

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από το απόγευμα της Παρασκευής 28/02 και έως το Σάββατο 29/02 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς : • Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). • Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» μπορείτε να δείτε και εδώ. Aναλυτικές πληροφορίες για τους Χώρους Προσωρινής Στάθμευσης και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών μπορείτε να βρείτε εδώ.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου

17.02.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεσολογγίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού του εν λόγω κόμβου. Ειδικότερα, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου από τις 08:00 έως τις 18:00 και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου από τις 08:00 έως τις 19:00 θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του κόμβου στον αυτοκινητόδρομο. Ο αποκλεισμός αρχικά θα ξεκινήσει από τον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και με την ολοκλήρωση των εργασιών και την άρση αυτού, θα μεταφερθεί στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον Α(Κ) Γαυρολίμνης από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν. Αντίστοιχα, με το πέρας των εργασιών και τη μεταφορά του αποκλεισμού στον εταίρο κλάδου εισόδου του κόμβου, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον Α(Κ) Αγρινίου Νότιο (Χαλικίου), από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 156 157 158 159 160 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

09.03.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο: Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 103,45ο έως το 105,95ο χλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από 107,2ο έως το 105,05οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα υπάρξει κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας, θα διατηρηθεί. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Αυξημένη κυκλοφορία αναμένεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

24.02.23

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται η κυκλοφορία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Οι συνήθεις ώρες αιχμής κατά την έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων είναι οι ακόλουθες: Παρασκευή 24/02/2023, από 17:00 μέχρι 20:00 Σάββατο 25/02/2023, από 10:00 μέχρι 14:00 Καθαρά Δευτέρα 27/02/2023, από 17:00 μέχρι 22:00 Αποφεύγοντάς τις ώρες αιχμής, θα μειώσετε σημαντικά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση σας! Γενικές συμβουλές οδικής ασφάλειας μπορείτε να βρείτε εδώ.   Στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία και ενημέρωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες βρίσκεται η τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών, η οποία λειτουργεί καθημερινά & Σάββατο 8:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00.   Για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) καλείτε στο 22950 26900 και για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) καλείτε στο 2641 306 306   Συμπληρώνουμε ότι σύμφωνα με τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων. Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύει την Παρασκευή 24/2/2023, από τις 16:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 25/2/2023 , από τις  08:00 έως τις 13:00. Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει τη Δευτέρα 27/2/ 2023, από τις 15:00 έως 21:00.   Η Νέα Οδός εύχεται σε όλους ένα όμορφο και ασφαλές 3ήμερο!
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

21.02.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε (από το 98,05 έως 93,21χλμ) στο ρεύμα προς Αθήνα με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα από την Τρίτη 21/02/2023 έως και την Πέμπτη 23/03/2023, θα υλοποιούνται οι κάτωθι αποκλεισμοί: Αποκλεισμός Δεξιάς Λωρίδας και ΛΕΑ, μικρής διάρκειας στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Αποκλεισμός Αριστερής Λωρίδας, μικρής διάρκειας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιούνται ταυτόχρονα. Οι εργασίες, και συνεπώς και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 της ίδιας ημέρας και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 15:00. Δεν θα υλοποιηθούν εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το διάστημα από Πέμπτη 23/02/2023 και ώρα 19:00 έως και Τετάρτη 01/03/2023 και ώρα 07:00 πμ. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Update 11:00_08/02: Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

08.02.23

Η Νέα Οδός,  ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την Απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας, επιτρέπεται, από τις 11:05 σήμερα 8η Φεβρουαρίου, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τα όρια του Ν. Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, για λόγους ασφαλείας: Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους. Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.
redirect arrow
1 14 15 16 17 18 97