neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου

30.03.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεσολογγίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού του εν λόγω κόμβου. Ειδικότερα, την Τετάρτη 1 Απριλίου, από τις 08:00 έως τις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μεσολογγίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου, μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων θα ενημερώνονται έγκαιρα προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο - Α/Κ Αγρινίου (Χαλικίου) – και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μεσολογγίου. Τέλος την Πέμπτη 2 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μεσολογγίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου, μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων θα ενημερώνονται έγκαιρα προκειμένου να εξέρχονται από τους προηγούμενους κόμβους - Α/Κ Γαυρολίμνης και Ημικόμβο Ευηνοχωρίου - και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μεσολογγίου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

24.03.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης ΚαιρούτηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύαπό το βράδυ της Τετάρτης 25/03και έως το Σάββατο 28/03 προβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους, ισχυρές βροχές &καταιγίδες, καθώς και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά κυρίως της δυτικής χώρας . Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Στο πλαίσιο κυκλοφορίας μόνο με ειδική άδεια έπειτα από τη σχετική απόφαση της πολιτείας λόγω των μέτρων περιορισμού μετάδοσης της πανδημίας , συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστάτιςοδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το1075 Επισημαίνουμεότι η οδήγηση και η στάση στηΛωρίδα Έκτακτης Ανάγκης(ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), θα προσφέρουν, μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away). Τέλος υπενθυμίζουμε ότι ορισμένα Σ.Ε.Α έχουν τροποποιήσει το ωράριο λειτουργίας τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας (Λυκόβρυσης)

21.03.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λυκόβρυσης (Πύρνας), από το Σάββατο 21 Μαρτίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, καθημερινά από Δεύτερα έως Παρασκευή, από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, αλλά και τα Σάββατα 21 & 28 Μαρτίου από τις 20:00 το βράδυ έως 08:00 το πρωί κάθε επομένης, θα ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των εισόδων, εξόδων, καθώς και του καταστρώματος του (Α/Κ) Λυκόβρυσης και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα (Α/Κ) Λυκόβρυσης, και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους Τατοΐου (Μεταμόρφωσης) και Καλυφτάκη και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λυκόβρυσης. Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο Α/Κ Λυκόβρυσης, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία, ενώ το διάστημα 24 έως 26 Μαρτίου δε θα εκτελεστούν εργασίες (λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Λειτουργία Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών

14.03.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, από αύριο Κυριακή 15 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελάτων, ενώ τα Σημεία Εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό. Το σύνολο των υπηρεσιών μας πλέον θα προσφέρεται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζουμε ότι η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών (Τ.Ε.Π) λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε.: 22950 26900 Αυτοκινητόδρομος Ιόνιας Οδού: 2641 306 306 Για κάθε απορία, ερώτημα ή σχόλιο είμαστε στη διάθεσή σας. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass, θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους είτε καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της επιλογής τους, είτε διαδικτυακά, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής στο www.fastpass.gr. Με την υπηρεσία Call & Courier, στο συντομότερο δυνατό διάστημα, θα λαμβάνουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον πομποδέκτη στη διεύθυνση επιλογής τους. Οι συνδρομητές Fast Pass για κάθε απορία, αλλαγή ή ερώτημα σχετικά με το λογαριασμό τους έχουν στη διάθεσή τους το www.fastpass.gr όπου εφόσον ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, μπορούν ανά πάσα στιγμή με ένα κλικ, να ελέγξουν το υπόλοιπο και τις διελεύσεις τους και να ανανεώσουν το λογαριασμό τους με χρήση πιστωτικής ή και χρεωστικής κάρτας. Παράλληλα στη διάθεση τους σαφώς βρίσκεται και η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι η ανανέωση του συνδρομητικού λογαριασμού Fast Pass απομακρυσμένα, πραγματοποιείται και μέσω υπηρεσιών Web Banking με χρήση του Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αντιστοιχεί σε κάθε συνδρομητή. Ο κωδικός αναγράφεται στην Αίτηση Εγγραφής Συνδρομητή καθώς και στο Μηνιαίο Λογαριασμό. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
redirect arrow
1 155 156 157 158 159 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μακράς διάρκειας στη Μαλακάσα

02.05.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών επέκτασης του δικτύου οδοφωτισμού. Ειδικότερα, από τις 3 έως τις 24 Μαΐου θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 42,5ο έως το 43,5ο χλμ. και στα δύο ρεύματα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στο εν λόγω τμήμα από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβου Μαλακάσας

24.04.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας, το διάστημα από 23 Απριλίου έως 31 Μαΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην περιοχή. Κατά το ανωτέρω διάστημα θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο προς Μαλακάσα και Ωρωπό, με την κίνηση αυτών να διεξάγεται μέσω του δεξιού παράπλευρου και της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Μαρκοπούλου. Σε όλους του κλάδους του κόμβου θα τοποθετηθούν κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, καθώς και κατευθυντήριες πινακίδες που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τις προτεινόμενες εναλλακτικές διαδρομές. Σε κάθε περίπτωση και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών, για τις μετακινήσεις τους από και προς τον Ωρωπό το προαναφερθέν διάστημα προτείνεται: Κινούμενοι από Αθήνα προς Ωρωπό και Μαλακάσα, 1οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρκοπούλου. Κινούμενοι από Λαμία προς Ωρωπό και Μαλακάσα, οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας και στη συνέχεια να ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή που προτείνεται από τις προσωρινές σημάνσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

22.04.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, από τις 08:00 έως και τις 19:00, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα την Δευτέρα 23 Απριλίου θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος την Τρίτη 24 Απριλίου θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Καλό Πάσχα & καλό ταξίδι με ασφάλεια

05.04.18

Ενόψει της εξόδου του Πάσχα και με στόχο την παροχή των μέγιστων δυνατών επιπέδων οδικής ασφάλειας και εξυπηρέτησης, η Νέα Οδός έχει θέσει το σύνολο του μηχανισμού της σε πλήρη ετοιμότητα. Υπενθυμίζουμε πως στη διάθεση κάθε οδηγού, βρίσκεται ένα σύνολο υπηρεσιών οδικής ασφάλειας όπως: Ο τετραψήφιος αριθμό έκτακτης ανάγκης 1075 Τα 24ωρα Περίπολα Οδικής Ασφάλειας Τα SOS τηλέφωνα κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων, ώστε κάθε οδηγός να επικοινωνεί άμεσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με τα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας Δωρεάν οδική βοήθεια σε ακινητοποιημένα οχήματα για τη μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο και την αποφυγή καταστάσεων παρακώλυσης της κυκλοφορίας Για ενημέρωση αναφορικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, για κάθε ερώτημα, σχόλιο ή υπόδειξη, στη διάθεση όλων βρίσκονται τα Σημεία καθώς και η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών (ΣΕΠ & ΤΕΠ): Για το τμήμα από Μεταμόρφωση Αττικής ως και Σκάρφεια Φθιώτιδας, στις Αφίδνες, στο ρεύμα προς Λαμία. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22950 – 26900 Για την Ιόνια Οδό, τον αυτοκινητόδρομο από Αντίρριο έως Ιωάννινα, στην Κλόκοβα Ναυπακτίας, καθώς και στο Τέροβο Ιωαννίνων, στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2641 306 306 Τα ΣΕΠ & ΤΕΠ λειτουργούν από Δευτέρα έως και Σάββατο 8 το πρωί με 8 το απόγευμα και Κυριακές 10 με 6. Κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων λειτουργούν οι παρακάτω Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ): Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε.: Τμήμα από Μεταμόρφωση έως Σκάρφεια ΣΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΕΣ Βαρυμπόμπης Προς Αθήνα Πρατήριο καυσίμων, εστίαση, Mini Market Καπανδριτίου Προς Λαμία Πρατήριο καυσίμων, εστίαση, Mini Market Μαλακάσας Προς Αθήνα & Λαμία Πρατήριο καυσίμων, εστίαση, Mini Market Σχηματαρίου Προς Αθήνα & Λαμία Πρατήριο καυσίμων, εστίαση, Mini Market, ΑΤΜ Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός Ευηνοχωρίου Προς Ιωάννινα & Αντίρριο Εστίαση Φιλιππιάδας Προς Αντίρριο Πρατήριο καυσίμων & Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών αυτοκινήτων Επισκοπικού Προς Ιωάννινα & Αντίρριο Εστίαση   Πληροφορίες αναφορικά με τους χώρους προσωρινής στάθμευσης ανά αυτοκινητόδρομο μπορείτε να βρείτε εδώ. Τέλος και καθώς στην εξίσωση της οδικής ασφάλειας, πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει και ο οδηγός υπενθυμίζουμε ότι: Οδηγούμε πάντα στη μεσαία και δεξιά λωρίδα και χρησιμοποιούμε την αριστερή μόνο σε περίπτωση προσπέρασης Διατηρούμε τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα Φοράμε πάντα τις ζώνες ασφαλείας, ακόμα και στα πίσω καθίσματα και φροντίζουμε τα παιδιά κάτω των 12 ετών να κάθονται στα κατάλληλα καθισματάκια, ανάλογα με την ηλικία τους και να φορούν πάντα ζώνη ασφαλείας. Τηρούμε τα όρια ταχύτητας όπως αναγράφονται στη σήμανση και υποδεικνύουμε οποιονδήποτε ελιγμό χρησιμοποιώντας το φλας Οδηγούμε συντηρητικά και τηρούμε τόσο τον Κ.Ο.Κ όσο και τις ειδικές υποδείξεις της τροχαίας Δεν οδηγούμε πότε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Ειδικότερα την περίοδο των εορτών: Δεν οδηγούμε ποτέ μετά από κατανάλωση αλκοόλ ή / και υπό συνθήκες αυξημένης κούρασης και μακράς αϋπνίας Η Νέα Οδός εύχεται σε όλους, καλό Πάσχα & καλό ταξίδι με ασφάλεια!
redirect arrow

Νέα Οδός: Ασκήσεις Ετοιμότητας

27.03.18

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Νέα Οδός την Τετάρτη 28 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας). Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.   Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.   Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος επισημαίνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Καπανδρίτι, Μαλακάσα και Οινόφυτα

26.03.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 27, Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαρτίου στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης επαγωγικών βρόχων. Ειδικότερα, από τις 10:00 έως τις 15:00 κάθε ημέρας, θα ισχύουν τα ακόλουθα: Την Τρίτη 27 Μαρτίου από το 35ο έως το 33ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας με την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Την Τετάρτη 28 Μαρτίου από το 57ο έως το 55ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας με την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Τέλος, την Πέμπτη 29 Μαρτίου από το 45ο έως το 43ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας με την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 84 85 86 87 88 97