neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Εγνατίας

05.04.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και πιο συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Εγνατίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ιστών οδοφωτισμου. Ειδικότερα, τη Τρίτη 6 Απριλίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει αποκλεισμός στους κλάδους εισόδου του Α/Κ Εγνατίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Εγνατίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον Α/Κ Αυγού από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Τερόβου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Μαλακάσα και Καπανδρίτι

05.04.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου (37,3ο χλμ -47,8ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου έως και τη Τρίτη 1 Ιουνίου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Α’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλο το 24ωρο, καθώς και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 10:00 έως τις 21:00. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. B’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, από τις 18:00 έως 06:00 της επόμενης ημέρας με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα Σημειώνεται ότι το διάστημα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου δε θα εκτελεστούν εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

02.04.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας (155,6ο χλμ -153ο χλμ) , με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 5 έως τηνΠαρακευή16 Απριλίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Α’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα, καθώς και αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εισόδου κατεύθυνση προς Αθήνα. Β’ Φάση: Με το πέρας της Α’ Φάσης θα ακολουθήσει εκτέλεση εργασιών κατά τη διάρκεια των οποίων θα ισχύσει κατάλληλη κυκλοφοριακή ρύθμιση για τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστεί πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αρκίτσας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Αρκίτσας, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και θα οδηγούνται μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Λιβανατών) από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση
redirect arrow

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

22.03.21

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα μετη Γενική ΠρόγνωσητηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για τη Δευτέρα (22/3/2021) και την Τρίτη (23/03/2021) , προβλέπεται κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους βροχές και χιονοπτώσεις θ κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νοτιοδυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τη σχετική αναλυτική Πρόγνωση μπορείτε να τη βρείτεεδώ. ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς λόγω της σφοδρότητας των φαινομένων να κινηθούν μόνο εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο και να μεριμνήσουν για τα παρακάτω: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό(Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμουστο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να τηρούν αυστηρά τις αποστάσεις ασφαλείας από τα εκχιονιστικά μηχανήματα και μην τα προσπερνούν, παρακωλύοντας το έργο τους. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκηςνα καλούν το1075. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στηΛωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ)είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Και ειδικά σε περιπτώσεις χιονοπτώσεων, δυσχεραίνει σημαντικά το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων καθώς και των οχημάτων όλων των αρμόδιων φορέων. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτεεδώ και εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας

17.03.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 18 έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου, από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της κάτω διάβασης του κόμβου με την κυκλοφορία να διεξάγεται με την χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, από την πλησιέστερη εναλλακτική κάτω διάβαση στο 46ο χλμ. Παράλληλα, θα ισχύσει εκ περιτροπής διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του δεξιού παράπλευρου (εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη χρήση σηματωρών). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 155 156 157 158 159 220

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου

12.12.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και από τις 07:00 έως τις 17:15 κάθε ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) για διάστημα 200 περίπου μέτρων πριν από τον κόμβο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με προορισμό το Κάστρο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω προσωρινών σημάνσεων, καθώς και μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ακραιφνίου (προηγούμενος κόμβος) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου. Τέλος την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και από τις 07:00 έως τις 17:15 κάθε ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), για διάστημα 200 περίπου μέτρων πριν από τον κόμβο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με προορισμό το Κάστρο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω προσωρινών σημάνσεων, καθώς και μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρτίνου (προηγούμενος κόμβος) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ασκήσεις Ετοιμότητας

03.12.18

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού. Ειδικότερα, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α) και στις δύο κατευθύνσεις, οι οποίες στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα ξεκινήσουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου, στο δε ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα από το Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Τραγάνας. Αντίστοιχα, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, και από τις 09:00 έως τις 12:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 160ο έως το 166ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και από το 178ο έως το 167ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας των δύο αυτοκινητοδρόμων. Η Νέα Οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση, καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Σχηματάρι - Θήβα

30.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα ανάμεσα στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας και τον Ημικόβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 3,την Τρίτη 4και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και από τις 18:00 το απόγευμα κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του εν λόγω τμήματος. Οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα οι κινούμενοι προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

26.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα Μώλος – Καμένα Βούρλα, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της ευρείας παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων. Ειδικότερα, στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου και από τις 08:00 έως τις 17:10 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο κόμβο Μώλου και μέσω της Περιφερειακής Οδού Μώλου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Ανατολικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων στον μετωπικό σταθμό διοδίων της Αγίας Τριάδας της Κεντρικής Οδού. Νέα Οδός και Κεντρική Οδός έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Νέα Οδός και Κεντρική Οδός ευχαριστούν για την κατανόηση και παρακαλούν τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

19.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα την από τις 08:00 έως και τις 17:10 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Αβγό – Εγνατία

19.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αβγού και του Α/Κ Εγνατίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του εξοπλισμού των σηράγγων Αμπελιάς. Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 20 έως τις έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο εν λόγω τμήμα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του Α/Κ Αβγού προς Ιωάννινα και του Α/Κ Εγνατίας προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο). Ακολούθως, όσοι οδηγοί, κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αβγού. Τέλος όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της Π.Ε.Ο με κατεύθυνση προς Άρτα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 79 80 81 82 83 97