neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

19:30 – Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Καλυφτάκη - Α/Κ Θήβας

06.08.21

Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως με απόφαση της τροχαίας λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, ισχύουν οι ακόλυθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνσης προς Λαμία: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη μέχρι τον Α/Κ Οινοφύτων. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη. Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Θήβας μέχρι τον Α/Κ Καλυφτάκη. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Θήβας. Παράλληλα, με εντολή τροχαίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκκένωσης των οικισμών που πλήττονται από τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ράμπες εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Βαρυμπόμπης και του Ανισόπεδου Κόμβου Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), θα παραμείνουν ανοιχτές μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα. Τέλος να σημειώσουμε πως έχει ανασταλεί η είσπραξη διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια Θήβας, καθώς και όλους τους πλευρικούς σταθμούς που βρίσκονται εντός του αποκλεισμένου τμήματος και στις δύο κατευθύνσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας. Πληροφορίες για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το σύνολο της περιοχής, μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες εδώ.
redirect arrow

18:30 - Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Κάστρου – Α/Κ Καλυφτάκη

06.08.21

Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως με απόφαση της τροχαίας λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, ισχύουν οι ακόλυθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνσης προς Λαμία: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη μέχρι τον Α/Κ Θήβας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη. Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Κάστρου μέχρι τον Α/Κ Καλυφτάκη. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Κάστρου. Παράλληλα, με εντολή τροχαίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκκένωσης των οικισμών που πλήττονται από τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ράμπες εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Βαρυμπόμπης και του Ανισόπεδου Κόμβου Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), θα παραμείνουν ανοιχτές μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα. Τέλος να σημειώσουμε πως έχει ανασταλεί η είσπραξη διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια Θήβας, καθώς και όλους τους πλευρικούς σταθμούς που βρίσκονται εντός του αποκλεισμένου τμήματος και στις δύο κατευθύνσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.
redirect arrow

20:10- Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Θήβας - Α/Κ Καλυφτάκη

05.08.21

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης, η Νέα Οδός ενημερώνει πως λόγω πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης και των Αφιδνών και έπειτα από εντολή της τροχαίας, πραγματοποιείται ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ από τον Ανισόπεδο ΚόμβοΚαλυφτάκηέως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων, καθώς και στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι οδηγοί με κατεύθυνσηπρος Λαμία, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη, ενώ αντίστοιχα οι κινούμενοιπρος Αθήναθα εξέρχονται υποχρεωτικά είτε στον Α/Κ Οινοφύτων, είτε στον Α/Κ Θήβας και θα ακολουθούν την Παλαιά Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Τέλος σημειώνεται πως ισχύει απαγόρευση μετακίνησης βαρέων οχημάτων στους νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.
redirect arrow
1 … 154 155 156 157 158 … 226

Δελτία Τύπου

Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών

30.01.12

Η «Νέα Οδός Α.Ε.», ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3555/2007 που διέπουν τη Σύμβαση Παραχώρησης του έργου «Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα, ΠΑΘΕ Αθήνα (Α/Κ Μεταμόρφωσης) – Μαλιακός (Σκάρφεια) και Συνδετήριος κλάδος του ΠΑΘΕ, Σχηματάρι - Χαλκίδα» και έπειτα από σχετική επικοινωνία με το Ελληνικό Δημόσιο, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η τιμαριθμική προσαρμογή των διοδίων τελών. Οι νέες τιμές ανά σταθμό διοδίων είναι οι ακόλουθες: Μετωπικά Διόδια Αφιδνών Κατηγορία 1 1,50€ Κατηγορία 2 2,10€ Κατηγορία 3 5,30€ Κατηγορία 4 7,45€ Πλευρικά Διόδια Καπανδριτίου Κατηγορία 1 0,85€ Κατηγορία 2 1,20€ Κατηγορία 3 3,00€ Κατηγορία 4 4,25€ Πλευρικά Διόδια Μαλακάσας Κατηγορία 1 0,60€ Κατηγορία 2 0,90€ Κατηγορία 3 2,30€ Κατηγορία 4 3,20€ Πλευρικά Διόδια Οινοφύτων Κατηγορία 1 0,30€ Κατηγορία 2 0,40€ Κατηγορία 3 1,05€ Κατηγορία 4 1,50€ Μετωπικά Διόδια Θήβας Κατηγορία 1 1,80€ Κατηγορία 2 2,55€ Κατηγορία 3 6,45€ Κατηγορία 4 9,00€ Πλευρικά Διόδια Θήβας Κατηγορία 1 0,70€ Κατηγορία 2 1,00€ Κατηγορία 3 2,50€ Κατηγορία 4 3,50€ Μετωπικά Διόδια Τραγάνας Κατηγορία 1 1,75€ Κατηγορία 2 2,45€ Κατηγορία 3 6,20€ Κατηγορία 4 8,70€ Πλευρικά Διόδια Τραγάνας Κατηγορία 1 1,40€ Κατηγορία 2 2,00€ Κατηγορία 3 5,00€ Κατηγορία 4 7,00€  
redirect arrow

Προσαρμογή διοδίων τελών λόγω νέου συντελεστή Φ.Π.Α.

24.06.10

Η Νέα Οδός, ανακοινώνει ότι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 30 Ιουνίου προς Πέμπτη 1 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί προσαρμογή των διοδίων τελών λόγω αύξησης του συντελεστή του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3555/2007 που διέπουν τη Σύμβαση Παραχώρησης για τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα, ΠΑΘΕ Αθήνα (Α/Κ Μεταμόρφωσης) – Μαλιακός (Σκάρφεια) και Συνδετήριος κλάδος του ΠΑΘΕ Σχηματάρι Χαλκίδα». Οι νέες τιμές ανά σταθμό διοδίων είναι οι ακόλουθες: Μετωπικά Διόδια Αφιδνών Κατηγορία 1 1,35€ Κατηγορία 2 1,90€ Κατηγορία 3 4,85€ Κατηγορία 4 6,80€ Πλευρικά Διόδια Καπανδριτίου Κατηγορία 1 0,75€ Κατηγορία 2 1,10€ Κατηγορία 3 2,75€ Κατηγορία 4 3,90€ Πλευρικά Διόδια Μαλακάσας Κατηγορία 1 0,55€ Κατηγορία 2 0,80€ Κατηγορία 3 2,10€ Κατηγορία 4 2,90€ Πλευρικά Διόδια Οινοφύτων Κατηγορία 1 0,25€ Κατηγορία 2 0,35€ Κατηγορία 3 1,00€ Κατηγορία 4 1,40€ Μετωπικά Διόδια Θήβας Κατηγορία 1 1,65€ Κατηγορία 2 2,35€ Κατηγορία 3 5,90€ Κατηγορία 4 8,25€ Πλευρικά Διόδια Θήβας Κατηγορία 1 0,60€ Κατηγορία 2 0,90€ Κατηγορία 3 2,30€ Κατηγορία 4 3,20€ Μετωπικά Διόδια Τραγάνας Κατηγορία 1 1,60€ Κατηγορία 2 2,25€ Κατηγορία 3 5,70€ Κατηγορία 4 8,00€ Πλευρικά Διόδια Τραγάνας Κατηγορία 1 1,30€ Κατηγορία 2 1,80€ Κατηγορία 3 4,60€ Κατηγορία 4 6,40€  
redirect arrow
1 … 96 97 98