neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Καλυφτάκη, Τατοΐου και Λυκόβρυσης (Πύρνας)

18.05.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο αστικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στους Ανισόπεδους Κόμβους (Α/Κ) Καλυφτάκη, Τατοΐου και Λυκόβρυσης (Πύρνας) με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τρίτη 19 έως το Σάββατο 23 Μαΐου θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Οι ασφαλτικές εργασίες που είναι σε εξέλιξη στον Α/Κ Καλυφτάκη, ολοκληρώνονται τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Μαΐου στις 06:00. Από το βράδυ της Τρίτης 19 Μαΐου στις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου, θα υλοποιηθούν εργασίες στον κλάδο εξόδου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία στον Α/Κ Τατοΐου. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Λυκόβρυσης (Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Τατοΐου. Από την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 22:00 το βράδυ έως την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 06:00 το πρωί και από την Πέμπτη 21 στις 22:00 έως την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 06:00 το πρωί θα υλοποιηθούν εργασίες στην κάθετη οδό του Α/Κ Λυκόβρυσης (Πύρνας) με κατεύθυνση προς Λυκόβρυση. Οι οδηγοί θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου μέσω του παράπλευρου δικτύου. Σημειώνεται ότι κάθε ημέρα, μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι την επανέναρξή τους, το σύνολο του οδοστρώματος θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

04.05.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, από τις 6 έως τις 13 Μαΐου λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, από τις12:00 το μεσημέρι τηςΤετάρτης 6 Μαΐου έως τις14:00 το μεσημέρι τηςΠέμπτης 7 Μαΐου, θα σημειωθείολική διακοπήτης κίνησης των οχημάτωνκαι στα δύο ρεύματα. Οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως το 90ο χλμ, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω κατάλληλα διαμορφωμένου προσωρινού ανοίγματος σύνδεσης με την παράπλευρη οδό. Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνσηπρος Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του αριστερού και εν συνεχεία δεξιού παράπλευρου, καθώς και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Ριτσώνας από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Τέλος μετά το πέρας των παραπάνω εργασιών, από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 7 έως την Τετάρτη 13 Μαΐου, θα ισχύσει αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Λαμία, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και παράκαμψης στο δεξιό παράπλευρο, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Ριτσώνας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύς των εν λόγω ρυθμίσεων, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών του μετωπικού σταθμού Θήβας, ενώ θα ισχύσει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών στον πλευρικό σταθμό διοδίων Θήβας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία, με τον αντίστοιχο στην κατεύθυνση προς Αθήνα να είναι εκτός κυκλοφορίας λόγω της εκτροπής κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

18.04.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 21, την Τετάρτη 22, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα από τις από τις 09:00 έως και τις 19:30, κάθε ημέρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Την Τρίτη 21 και την Κυριακή 26 Απριλίου, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) έως Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Κωνσταντίνου (Λατομείου). Τις παραπάνω ημέρες, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Την Τετάρτη 22 και το Σάββατο 25 Απριλίου θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο τμήμα από Α/Κ Αρκίτσας έως Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα προς Λαμία, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και των ενδιάμεσων κόμβων, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται στον Α Α/Κ Αρκίτσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμμένων Βούρλων από όπου κα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τις ίδιες ημέρες, θα ισχύει αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Μώλου έως Α/Κ Λογγού, στο ρεύμα προς Αθήνα, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό και των ενδιάμεσων κόμβων. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα εξέρχονται στον Α/Κ Μώλου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη

06.04.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, από την Τετάρτη 8 Απριλίου έως και την Παρασκευή 1 Μαΐου με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου. Ειδικότερα, καθημερινά από Δεύτερα έως Σάββατο, από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, θα ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των εισόδων, εξόδων, κάθετων οδών, καθώς και του καταστρώματος του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους Λυκόβρυσης και Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Καλυφτάκη. Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο κόμβος, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία, ενώ κατά τις ημέρες από Μ. Τετάρτη 15 στις 06:00 έως και την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 22:00 δε θα εκτελεστούν εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

03.04.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης ΚαιρούτηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύαπό το Σάββατο 4/4 και έως την Κυριακή 5/4 προβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, κατά τόπους καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Στο πλαίσιο κυκλοφορίας μόνο με ειδική άδεια έπειτα από τη σχετική απόφαση της πολιτείας λόγω των μέτρων περιορισμού μετάδοσης της πανδημίας , συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστάτιςοδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το1075 Επισημαίνουμεότι η οδήγηση και η στάση στηΛωρίδα Έκτακτης Ανάγκης(ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), θα προσφέρουν, μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away). Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι ορισμένα Σ.Ε.Α έχουν τροποποιήσει το ωράριο λειτουργίας τους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

31.03.20

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης ΚαιρούτηςΕθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύαπό τη Τετάρτη 1/4 και έως το μεσημέρι της Πέμπτης 2/4 προβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και κατά τόπους τις καταιγίδες. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. ΗΝέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Στο πλαίσιο κυκλοφορίας μόνο με ειδική άδεια έπειτα από τη σχετική απόφαση της πολιτείας λόγω των μέτρων περιορισμού μετάδοσης της πανδημίας , συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστάτιςοδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκης να καλούν το1075 Επισημαίνουμεότι η οδήγηση και η στάση στηΛωρίδα Έκτακτης Ανάγκης(ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), θα προσφέρουν, μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away). Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι ορισμένα Σ.Ε.Α έχουν τροποποιήσει το ωράριο λειτουργίας τους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
redirect arrow
1 154 155 156 157 158 206

Δελτία Τύπου

Εκτροπή κυκλοφορίας στον ΑΘΕ - περιοχή Λατομείο

07.05.23

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως έχει γίνει εκτροπή κυκλοφορίας στον Α.Θ.Ε, στο ύψος του Λατομείου, εξαιτίας συμβάντος στη Σήραγγα Σ2 στην κατεύθυνση προς Λαμία. Συγκεκριμένα όσοι κατευθύνονται προς Λαμία θα χρειαστεί να εξέλθουν στον Ανισόπεδο Κόμβο Λατομείου, - 172,7ο χλμ και να εισέλθουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων- 179,9οχλμ. Επιπλέον έχει γίνει μείωση κομίστρων στον μετωπικό και πλευρικό σταθμό  διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ρεύμα προς Αθήνα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

05.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (64,45ο έως 62,6ο χλμ) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα υλοποιείται  αποκλεισμός δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης του Αυτοκινητοδρόμου. Επιπρόσθετα θα υλοποιείται μικρής διάρκειας αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο της Οινόης (62,915οχλμ) στον κλάδο προς Αθήνα,  καθώς και μικρής διάρκειας αποκλεισμός του χώρου στάθμευσης (Parking) στο 64οχλμ. Οι εργασίες θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα στις 19:00 έως και την Κυριακή στις 07:00 το πρωί. Για  την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών θα τοποθετηθεί στον προηγούμενο Ημικόμβο Σχηματαρίου (67,655οχλμ), προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη. Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου. Αντίστοιχα, επί του Συνδετήριου Κλάδου του ΑΘΕ από το Σχηματάρι έως την Χαλκίδα, θα τοποθετηθεί στον αμέσως προηγούμενο κόμβο Χαλκίδα-2, προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη. Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω αρχικά της Κάθετης Οδού και στη συνέχεια της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί θα κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου. Σημειώνεται ότι το διάστημα από την Παρασκευή 19/05/2023 στις 07:00 το πρωί έως και την Δευτέρα 22/05/2023 στις 19:00 το απόγευμα δεν θα υλοποιούνται εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμναση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

05.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (5,0ο έως 200,9ο χλμ), θα υλοποιούνται κατά περίπτωση και διαδοχικά οι κάτωθι αποκλεισμοί: Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λ.Ε.Α. Αποκλεισμός χώρου στάθμευσης Αποκλεισμοί ραμπών εισόδου-εξόδου κόμβων Αποκλεισμοί λωρίδων διοδίων (μετωπικών και πλευρικών) Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από ανατολή έως δύση ηλίου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιηθούν το διάστημα από 02/06/2023 έως και 06/06/2023, καθώς και τα Σαββατοκύριακα της καλοκαιρινής περιόδου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Έκτακτη ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Αντίρριου – Α/Κ Γαβρολιμνης από τις 13:30 ως τις 22:00

03.05.23

Με στόχο την εκτέλεση έκτακτων εργασιών αποκατάστασης, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι σήμερα 3 Μαΐου και από τις 13:30 ως τις 22:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου έως  Α/Κ Γαβρολίμνης. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

02.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (57,4ο έως 53,4ο χλμ) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει μικρής διάρκειας αποκλεισμός αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα έως και Κυριακή στις 07:00 το πρωί. Σημειώνεται ότι το διάστημα από την Παρασκευή 19/05/2023 στις 07:00 έως και τη Δευτέρα 22/05/2023 στις 20:00 δεν θα υλοποιούνται εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε – Α/Κ Οινόης

10.04.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης (62,915χλμ) με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από την Τρίτη 11 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, έχουν χωριστεί σε έξι (6) φάσεις και οι εργασίες κατασκευής κάθε τμήματος θα είναι μικρής διάρκειας. Οι εργασίες θα γίνονται διαδοχικά και θα πραγματοποιείται εναλλάξ κυκλοφορία αμφίπλευρα,  και στις δύο κατευθύνσεις, ανάλογα με το σημείο επέμβασης. Αναλυτικότερα: ΦΑΣΗ 1 Στο  τμήμα της Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Δερβενοχώρια) μέχρι την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Οινόη, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Δερβενοχώρια. ΦΑΣΗ 2 Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Δερβενοχώρια) μέχρι την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Δερβενοχώρια, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Οινόη. ΦΑΣΗ 3 Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Λαμία) μέχρι τη συμβολή με την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λαμία. Για την κίνηση προς Οινόη και την κυκλική πλατεία, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού μέχρι την Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας. ΦΑΣΗ 4 Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Λαμία) μέχρι τη συμβολή με την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Λαμία, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της Κάθετης Οδού του ανισόπεδου κόμβου μεταξύ των δυο ισόπεδων κόμβων. Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού μέχρι την ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Για την κίνηση προς Οινόη & Οινόφυτα, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου. ΦΑΣΗ 5 Στο τμήμα της ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Αθήνα) μέχρι τη συμβολή με κάθετη οδό, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λαμία. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της κάθετης οδού του ανισόπεδου κόμβου μεταξύ επί της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου. Για την κίνηση προς Οινόη & Οινόφυτα, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου. Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης. ΦΑΣΗ 6 Στο τμήμα της ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Αθήνα) μέχρι τη συμβολή με κάθετη οδό, στην κατεύθυνση προς Λαμία, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της κάθετης οδού προς Δήλεσι. Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Λάμια και στη συνέχεια μέσω της Λεωφ. Σχηματαρίου Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως και Σάββατο από τις 19:00 έως τις 07:00 το επόμενο πρωί. Τα διαστήματα από 13/04/2023 από τις 07:00π.μ. έως 19/04/2023 στις 20:00μ.μ., και από 28/04/2023 στις 07:00π.μ. έως 02/05/2023 στις 19:00μ.μ. δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 10 11 12 13 14 97