neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

19.10.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τρίτη 20 έως και τo Σάββατο 24 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00 , θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Τρίτη 20 και Παρασκευή 23 Οκτωβρίου: Ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας) και μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Αθήνα. Συμπληρωματικά, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα ισχύσει παράλληλα και στένωση της ράμπας εισόδου προς Αθήνα Πέμπτη 22 και Σάββατο 24 Οκτωβρίου: Τοπική στένωση και παράλληλος πλήρης αποκλεισμός του νότιου τμήματος του αριστερού παράπλευρου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης στο δεξιό παράπλευρο οδικό δίκτυο και της άνω διάβασης του αυτοκινητοδρόμου στο 84,4ο χλμ, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

15.10.20

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ το βράδυ της Πέμπτης 15/10 έως το βράδυ της Παρασκευής 16/10 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των εντόνων φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.   Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος)

12.10.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τις 07:00 κάθε ημέρας, καθώς και το Σάββατο από τις 23:00 έως 07:00 με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 28ο χλμ έως το 24ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας. Αντίστοιχα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός μεσαίας, δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 28ο χλμ έως το 32ο χλμ, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς Λαμία του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες, ενώ οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Μπογιατίου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω αυτού θα οδηγούνται στον κλάδο του Αυτοκινητοδρόμου προς Λαμία. Σημειώνεται ότι κατά τις ημέρες από Τρίτη 27 στις 07:00 έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 21:00 δε θα εκτελεστούν εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

12.10.20

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ το απόγευμα της Δευτέρας 12/10 έως το απόγευμα της Τρίτης 13/10 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ήπειρο, την Ανατολική και Δυτική Στερεά και την Εύβοια. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των εντόνων φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

12.10.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τρίτη 13 έως και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίουαπό τις 07:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Τρίτη 13 Οκτωβρίου: Ολικός αποκλεισμός του νότιου τμήματος του δεξιού παράπλευρου. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και της άνω διάβασης του αυτοκινητοδρόμου στο 84,4ο χλμ, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων. Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου: Αποκλεισμός της ράμπας εισόδου με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα

28.09.20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, θα ισχύει αποκλεισμός μακράς διάρκειας της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, για τα τελευταία 1200 μέτρα πριν τον Κόμβο Σχηματαρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα στον εν λόγω τμήμα. Ο αποκλεισμός θα υλοποιείται κατά τις ημέρες από Τρίτη 07:00 έως και Σάββατο στις 18:00, ενώ κατά τις ημέρες Κυριακή και Δευτέρα δεν θα υλοποιείται αποκλεισμός του οδοστρώματος. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 149 150 151 152 153 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου)

06.09.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου). Ειδικότερα, από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 6 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος επί του δεξιού παράπλευρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, το οποίο και θα παραμείνει κλειστό, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, διάστημα κατά το οποίο, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, μέσω της Λεωφόρου Κρυονερίου και της οδού Χελμού, προκειμένου οι χρήστες να οδηγούνται στον Α/Κ Μπογιατίου. Σημειώνεται πως το αντίθετο ρεύμα του παράπλευρου δε θα επηρεαστεί από τις εν λόγω ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Μακράς Διάρκειας στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

02.09.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα, από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00 και θα ισχύει μόνιμος αποκλεισμός (καθ΄ολο το 24ωρο) της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Μακράς Διάρκειας στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

26.08.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης. Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα, τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00, θα ισχύουν: Μόνιμος αποκλεισμός της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας από όπου και θα εισέρχονται στον αυτόν. Μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας έκτακτης Ανάγκης στο 75,15ο χλμ και για διάστημα 500 μέτρων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Λήξη των ΕΚΤΑΚΤΩΝ Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην περιοχή των Καμένων Βούρλων. Ο αυτοκινητόδρομος ξανά σε πλήρη λειτουργία!

25.08.18

Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών στον εξοπλισμό φωτισμού της σήραγγας Σ5 στην περιοχή των Καμμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και ο αυτοκινητόδρομος παραδόθηκε ξανά σε πλήρη λειτουργία. Υπενθυμίζουμε πως οι βλάβες είχαν προκληθεί το μεσημέρι της προηγούμενης, όταν όχημα που υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπτό ύψος εισήλθε στη σήραγγα, προκαλώντας φθορές που είχαν σαν αποτέλεσμα την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και την εκτροπή της στην Παλαιά Εθνική Οδό για λίγα χιλιόμετρα. Η Νέα Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
redirect arrow

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Καμένων Βούρλων λόγω συμβάντος εντός της τοπικής σήραγγας

24.08.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν εκτάκτως από σήμερα το απόγευμα και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, λόγω συμβάντος με όχημα που υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπτό ύψος, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στον εξοπλισμό φωτισμού της τοπικής σήραγγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Έως την αποκατάσταση των φθορών και την ανάκτηση του απαραίτητου επιπέδου φωτισμού εντός της σήραγγας, οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (Χ.Θ 180+000) και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Ανατολικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (ΧΘ 177+500), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Βόρειος)

24.08.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και ειδικότερα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγρινίου (Βόρειος), με στόχο την εκτέλεση γεωλογικών εργασιών. Ειδικότερα, από τις 27 Αυγούστου στις 08:00, έως και τις 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα ισχύσει αποκλεισμός ενός τμήματος της λωρίδας επιτάχυνσης. Τέλος από 10 Σεπτεμβρίου στις 08:00, έως και 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 81 82 83 84 85 97