neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Πύρνας (Λυκόβρυσης) και Τατοΐου

02.08.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους Ανισόπεδους Κόμβους Πύρνας (Λυκόβρυσης) και Τατοΐου του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός κάθετης οδού και του κλάδου εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Πύρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται, με τη βοήθεια των κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων, μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και του Α/Κ Τατοΐου. Αντίστοιχα, τη Τρίτη 3 Αυγούστου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου 2 του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Μεταμόρφωση προς Λαμία. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από Μεταμόρφωση στην κατεύθυνση προς Λαμία μέσω του Α/Κ Τατοΐου, με τη βοήθεια των κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων θα κατευθύνονται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον Α/Κ Πύρνας, όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Κηφισιάς

26.07.21

Κυκλοφοριακές θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς (22οχλμ έως 21,4ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης ηχοπετασμάτων. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, έως την Κυριακή 1 Αυγούστου, από τις 20:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Ταυτόχρονα, μεταξύ 22ου χλμ- 21,4ου χλμ, θα ισχύσει και τοπικός αποκλεισμός, μέγιστου μήκους 20 μέτρων, τμήματος του αριστερού παράπλευρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός & Κεντρική Οδός: Χορηγοί οδικής ασφάλειας & προστασίας του περιβάλλοντος του Ράλλυ Ακρόπολις

22.07.21

Τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, στρέφονται το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, καθώς το ιστορικό και εμβληματικό ράλλυ Ακρόπολις, το «Ράλλυ των Θεών», όπως είναι διεθνώς γνωστό, επανέρχεται μετά από απουσία 8 ετών στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC). Με την πόλη της Λαμίας να αποτελεί την έδρα του αγώνα και την πλειοψηφία των ιστορικών και πλέον εντυπωσιακών ειδικών διαδρομών να λαμβάνουν χώρα στη Στερεά Ελλάδα, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, πέρα από «αυτοκινητόδρομοι του αγώνα» καθώς θα φροντίσουν για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά θεατών και αγωνιστικών πληρωμάτων, αναλαμβάνουν επίσημοι και αποκλειστικοί Χορηγοί Oδικής Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος της διοργάνωσης.   [video width="1024" height="576" mp4="http://www.neaodos.gr/wp-content/uploads/2021/07/Rally-Acropolis-Teaser-SomE-Video-Post-NOKO.mp4"][/video] Οι δύο εταιρίες, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή, θα προβούν σε μια σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης γύρω από την οδική ασφάλεια, οι οποίες θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα και θα κορυφωθούν τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα. Βασικό μήνυμα των ΝΟ και ΚΟ είναι ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί μια εξίσωση πολλών παραγόντων. Οι σύγχρονες υποδομές σε συνδυασμό με ποιοτικές υπηρεσίες οδικής ασφάλειας, η σωστή εκπαίδευση του οδηγού, η απόλυτη εφαρμογή του ΚΟΚ, η τακτική συντήρηση του οχήματος και ο εξοπλισμός ασφαλείας ανάμεσα σε άλλα, οδηγούν σε αρμονική και ασφαλή συνύπαρξη οδήγησης και ταχύτητας. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για αυτό. Παράλληλα, καθώς η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, είναι οι πλέον πρωτοπόρες εταιρίες διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης αυτοκινητοδρόμων, σε ότι αφορά στην προώθηση της μετάβασης της χώρας στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, δε θα μπορούσαν να μη συνδράμουν στη μέτρηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας διοργάνωσης παγκοσμίου βεληνεκούς, καθώς και στην προσπάθεια για τον περιορισμό του, στο μέτρο του δυνατού. Η Νέα Οδός και Κεντρική Οδός καλωσορίζουν και μεγάλη υπερηφάνεια υποστηρίζουν την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις τόσο φέτος όσο και του χρόνου στο πρόγραμμα του WRC.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων

21.07.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων, με στόχο την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, την Πέμπτη 22 Ιουλίου, από τις 20:00 έως τις 05:00 της επομένης, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τω ανωτέρω διάστημα, και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, θα ισχύσει εναλλάξ κυκλοφορία επί του δεξιού παράπλευρου δικτύου, ενώ οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται εγκαίρως προκειμένου να εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλακάσας και μέσω του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται στον Α/Κ Οινοφύτων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Δύο Χρυσά βραβεία στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

06.07.21

Δύο νέες χρυσές διακρίσεις απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2021, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός διακρίθηκε: Με Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Τεχνολογία και Περιβάλλον», για τις πρωτοβουλίες της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, καθώς η Ιόνια Οδός παραμένει ακόμα και σήμερα ο μόνος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων καθ’ όλο το μήκος του. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Οδός, έγινε στις αρχές του χρόνου, η 1η εταιρία λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε 100% ηλεκτρικά, εξοπλίζοντας ταυτόχρονα το σύνολο των εγκαταστάσεών της με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες υποδομές για τον πλήρη εξηλεκτρισμό του εταιρικού στόλου. Με Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Έκδοση Απολογισμού» για τη δημιουργία του «S.R Scorecard». Πρόκειται για ένα microsite, στο οποίο συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται με διαδριαστικό τρόπο σε ετήσια βάση, όλοι οι βασικοί δείκτες Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, προκειμένου να μπορεί ο κάθε συμμέτοχος (stakeholder) να ενημερωθεί «με μια ματιά» για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται. Παράλληλα, μέσω του CSR Scorecard, πραγματοποιείται και διαδικτυακή έρευνα η οποία και λειτουργεί και ως ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Στη Νέα Οδό, στόχος μας είναι να είμαστε ένας ενεργός εταιρικός πολίτης που συμβάλλει τα μέγιστα σε κάθε όμορη τοπική κοινωνία, καθώς και στο σύνολο της χώρας. Καθημερινά, επιδιώκουμε την υπεροχή στη λειτουργία και τη συντήρηση των αυτοκινητοδρόμων μας, ενώ σε κάθε μας βήμα, αναγνωρίζουμε την απόλυτη ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και προσπαθούμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην αειφόρο ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τη στρατηγική και τις δράσεις μας σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορείτε να βρείτε τόσο στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της Νέας Οδού, όσο και στο microsite, CSR Scorecard.      
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

05.07.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης του κόμβου. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Ιουλίου, από τις 21:00 έως και τις 06:00 της επόμενης ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου 1 στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (οδός Τατοΐου – κατεύθυνση προς Μεταμόρφωση) του Α/Κ Τατοΐου,. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Τατοΐου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα κατευθύνονται, μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και προσωρινών σημάνσεων, στον κλάδο εισόδου 2 του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Στη συνέχεια, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, από τις 21:00 έως και τις 06:00 της επόμενης ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 137 138 139 140 141 206

Δελτία Τύπου

Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Μεσολόγγι – Γαβρολίμνη

23.10.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Μεσολόγγι – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων της σήραγγας Καλυδώνας. Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 24 έως τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα με ταυτόχρονο αποκλεισμό του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο, του Α/Κ Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και τέλος του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου Ευηνοχωρίου με κατεύθυνσης προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου - Α/Κ Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

22.10.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Μακύνειας και Κλόκοβας. Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 23 έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του Α/Κ Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου - Α/Κ Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

15.10.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 16 έως και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα την Τρίτη 16 Οκτωβρίου από τις από τις 11:00 έως και τις 19:15, καθώς και την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως και τις 18:45, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Μακράς Διάρκειας στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων

04.10.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων από σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και για 10 περίπου ημέρες με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, κατά την πρώτη φάση εκτέλεσης των εργασιών (εκτιμώμενη διάρκεια έξι ημέρες), θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας, από το 54,1ο έως το 56,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα θα ισχύσει αποκλεισμός του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (είσοδος και έξοδος). Κατά τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων τα οχήματα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Οινοφύτων, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, ώστε να εξέλθουν στον Α/Κ Μαλακάσας (προηγμένος κόμβος) και μέσω του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγηθούν στον προορισμό του. Αντίστοιχα οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Οινοφύτων με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων στον Α/Κ Σχηματαρίου (επόμενος κόμβος), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά τη δεύτερη φάση εκτέλεσης των εργασιών (εκτιμώμενη διάρκεια τέσσερις ημέρες), θα σημειωθεί άρση των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 54,1ο έως το 56,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας . Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης εξοπλισμού σηράγγων

02.10.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και από τις 08:00 έως τις 19:15 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

24.09.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 25 έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα την Τρίτη 25, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και από τις από τις 08:00 έως και τις 00:00 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Λογγού με κατεύθυνση προς Λαμία από τις 10:00 έως τις 12:00, καθώς και της εξόδου του Δυτικού Ημικόβου Καμμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 14:00 έως τις 16:00. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 80 81 82 83 84 97