neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Πύρνας (Λυκόβρυσης) και Τατοΐου

02.08.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους Ανισόπεδους Κόμβους Πύρνας (Λυκόβρυσης) και Τατοΐου του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός κάθετης οδού και του κλάδου εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Πύρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται, με τη βοήθεια των κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων, μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και του Α/Κ Τατοΐου. Αντίστοιχα, τη Τρίτη 3 Αυγούστου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου 2 του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Μεταμόρφωση προς Λαμία. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από Μεταμόρφωση στην κατεύθυνση προς Λαμία μέσω του Α/Κ Τατοΐου, με τη βοήθεια των κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων θα κατευθύνονται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον Α/Κ Πύρνας, όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Κηφισιάς

26.07.21

Κυκλοφοριακές θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς (22οχλμ έως 21,4ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης ηχοπετασμάτων. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, έως την Κυριακή 1 Αυγούστου, από τις 20:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Ταυτόχρονα, μεταξύ 22ου χλμ- 21,4ου χλμ, θα ισχύσει και τοπικός αποκλεισμός, μέγιστου μήκους 20 μέτρων, τμήματος του αριστερού παράπλευρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός & Κεντρική Οδός: Χορηγοί οδικής ασφάλειας & προστασίας του περιβάλλοντος του Ράλλυ Ακρόπολις

22.07.21

Τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, στρέφονται το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, καθώς το ιστορικό και εμβληματικό ράλλυ Ακρόπολις, το «Ράλλυ των Θεών», όπως είναι διεθνώς γνωστό, επανέρχεται μετά από απουσία 8 ετών στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC). Με την πόλη της Λαμίας να αποτελεί την έδρα του αγώνα και την πλειοψηφία των ιστορικών και πλέον εντυπωσιακών ειδικών διαδρομών να λαμβάνουν χώρα στη Στερεά Ελλάδα, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, πέρα από «αυτοκινητόδρομοι του αγώνα» καθώς θα φροντίσουν για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά θεατών και αγωνιστικών πληρωμάτων, αναλαμβάνουν επίσημοι και αποκλειστικοί Χορηγοί Oδικής Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος της διοργάνωσης.   [video width="1024" height="576" mp4="http://www.neaodos.gr/wp-content/uploads/2021/07/Rally-Acropolis-Teaser-SomE-Video-Post-NOKO.mp4"][/video] Οι δύο εταιρίες, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή, θα προβούν σε μια σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης γύρω από την οδική ασφάλεια, οι οποίες θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα και θα κορυφωθούν τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα. Βασικό μήνυμα των ΝΟ και ΚΟ είναι ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί μια εξίσωση πολλών παραγόντων. Οι σύγχρονες υποδομές σε συνδυασμό με ποιοτικές υπηρεσίες οδικής ασφάλειας, η σωστή εκπαίδευση του οδηγού, η απόλυτη εφαρμογή του ΚΟΚ, η τακτική συντήρηση του οχήματος και ο εξοπλισμός ασφαλείας ανάμεσα σε άλλα, οδηγούν σε αρμονική και ασφαλή συνύπαρξη οδήγησης και ταχύτητας. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για αυτό. Παράλληλα, καθώς η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, είναι οι πλέον πρωτοπόρες εταιρίες διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης αυτοκινητοδρόμων, σε ότι αφορά στην προώθηση της μετάβασης της χώρας στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, δε θα μπορούσαν να μη συνδράμουν στη μέτρηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας διοργάνωσης παγκοσμίου βεληνεκούς, καθώς και στην προσπάθεια για τον περιορισμό του, στο μέτρο του δυνατού. Η Νέα Οδός και Κεντρική Οδός καλωσορίζουν και μεγάλη υπερηφάνεια υποστηρίζουν την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις τόσο φέτος όσο και του χρόνου στο πρόγραμμα του WRC.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων

21.07.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων, με στόχο την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, την Πέμπτη 22 Ιουλίου, από τις 20:00 έως τις 05:00 της επομένης, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τω ανωτέρω διάστημα, και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, θα ισχύσει εναλλάξ κυκλοφορία επί του δεξιού παράπλευρου δικτύου, ενώ οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται εγκαίρως προκειμένου να εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλακάσας και μέσω του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται στον Α/Κ Οινοφύτων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Νέα Οδός: Δύο Χρυσά βραβεία στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

06.07.21

Δύο νέες χρυσές διακρίσεις απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2021, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός διακρίθηκε: Με Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Τεχνολογία και Περιβάλλον», για τις πρωτοβουλίες της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, καθώς η Ιόνια Οδός παραμένει ακόμα και σήμερα ο μόνος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων καθ’ όλο το μήκος του. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Οδός, έγινε στις αρχές του χρόνου, η 1η εταιρία λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, που έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε 100% ηλεκτρικά, εξοπλίζοντας ταυτόχρονα το σύνολο των εγκαταστάσεών της με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες υποδομές για τον πλήρη εξηλεκτρισμό του εταιρικού στόλου. Με Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Έκδοση Απολογισμού» για τη δημιουργία του «S.R Scorecard». Πρόκειται για ένα microsite, στο οποίο συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται με διαδριαστικό τρόπο σε ετήσια βάση, όλοι οι βασικοί δείκτες Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, προκειμένου να μπορεί ο κάθε συμμέτοχος (stakeholder) να ενημερωθεί «με μια ματιά» για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται. Παράλληλα, μέσω του CSR Scorecard, πραγματοποιείται και διαδικτυακή έρευνα η οποία και λειτουργεί και ως ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Στη Νέα Οδό, στόχος μας είναι να είμαστε ένας ενεργός εταιρικός πολίτης που συμβάλλει τα μέγιστα σε κάθε όμορη τοπική κοινωνία, καθώς και στο σύνολο της χώρας. Καθημερινά, επιδιώκουμε την υπεροχή στη λειτουργία και τη συντήρηση των αυτοκινητοδρόμων μας, ενώ σε κάθε μας βήμα, αναγνωρίζουμε την απόλυτη ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και προσπαθούμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην αειφόρο ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τη στρατηγική και τις δράσεις μας σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορείτε να βρείτε τόσο στον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της Νέας Οδού, όσο και στο microsite, CSR Scorecard.      
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

05.07.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης του κόμβου. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Ιουλίου, από τις 21:00 έως και τις 06:00 της επόμενης ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου 1 στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (οδός Τατοΐου – κατεύθυνση προς Μεταμόρφωση) του Α/Κ Τατοΐου,. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Τατοΐου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα κατευθύνονται, μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και προσωρινών σημάνσεων, στον κλάδο εισόδου 2 του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. Στη συνέχεια, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, από τις 21:00 έως και τις 06:00 της επόμενης ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 137 138 139 140 141 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

30.06.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, θα υλοποιούνται οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα: Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου από το 85ο έως 81,4οχλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ  από το 85ο έως το 81,4ο χλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 80ο έως 78,9οχλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ από το 80ο έως το 78,9οχλμ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα εφαρμόζονται ταυτόχρονα, θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών. Θα εφαρμόζονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. – Περιοχή Κάστρο

15.06.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Παρασκευή 16 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κάστρου,  θα ισχύσει μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της ΛΕΑ  από το 119,8ο έως το 116,4οχλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Επιπλέον θα ισχύσει μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 114,5ο έως το 118,1ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, και το Σάββατο από 07:00 έως 15:00 το απόγευμα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών. Τέλος, από την Παρασκευή 23/6 έως και τη Δευτέρα 26/6 δεν θα υλοποιούνται εργασίες. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: Διπλή διάκριση στα Health & Safety Awards 2023

09.06.23

Μία ακόμα διπλή διάκριση απέσπασαν η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός στα Health & Safety Awards 2023. H BOUSSIAS Events με την Αιγίδα του ΕΛΙΝΥΑΕ αναδεικνύει και επιβραβεύει σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αυτούς που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς και υγιείς χώρους εργασίας και όσους καινοτομούν και επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στον εργαζόμενο. Τα Health & Safety Awards 2023, απονεμήθηκαν σε αυτούς που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών αναφορικά με τα θέματα Υγείας & Ασφάλειας στον χώρο εργασίας τους, καθώς και σε αυτούς που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες και τεχνολογίες τους, που συμβάλλουν στη μείωση των ατυχημάτων ή ασθενειών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των εργαζομένων. Ειδικότερα, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός έλαβαν  την κορυφαία διάκριση Winner στην κατηγορία Υποδομές Μεταφορών για το σύνολο των  δράσεων και ενεργειών που σχεδιάζουν και υλοποιούν γύρω από την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων. Ενδεικτικά,  αναφέρουμε πως αναδιοργανώσαμε και επεκτείναμε  τους τακτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους θεμάτων Ασφάλειας &Υγείας. Μόνο το 2022 διενεργήθηκαν συνολικά 122 επισκέψεις στο πλαίσιο των εσωτερικών ελέγχων και όσο ενισχύεται το σύστημα παρακολούθησης τόσο μειώνονται τα όποια ευρήματα.  Πραγματοποιήσαμε πλήρη αντικατάσταση των καμπινών διοδίων Αφιδνών & μεταλλική θωράκιση καμπινών διοδίων Κλόκοβας, αυξάνοντας τα επίπεδα ασφάλειας από πιθανή πρόσκρουση ενός οχήματος σε αυτά, ενώ παράλληλα βελτιώθηκαν σημαντικά και οι συνθήκες εργασίας των ανθρώπων μας. Επιπλέον με στόχο να ενισχύσουμε την ψυχική υγεία κι ευεξία των ανθρώπων μας, το 2022 προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Hellas EAP στη δημιουργία και παροχή ενός εξειδικευμένου προγράμματος συμβουλευτικής υποστήριξης για όλους τους εργαζόμενους και τα προστατευόμενα μέλη τους. Πολύ συχνά, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε λόγω του αντικειμένου των εργασιών μας σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την ακρίβεια με την οποία οφείλουμε να ανταποκριθούμε αυξάνουν σημαντικά την πίεση που μπορεί να νιώσει ένας εργαζόμενός μας κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μόνο το 2021 κληθήκαμε να διαχειριστούμε σχεδόν 40.000 συμβάντα διαφορετικών κατηγοριών με μέσο χρόνο ανταπόκρισης τα 6’ για τη Νέα Οδό και τα 8’ για την Κεντρική Οδό. Ειδικά για αυτή τη δράση της συμβουλευτικής υποστήριξης η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, έλαβαν ακόμα ένα βραβείο Bronze στην κατηγορία Διαχείριση Συμπεριφοριστικών Επικινδυνοτήτων. Ο κος Ροδιανός Αντωνακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος των Εταιρειών,  δήλωσε κατά την παραλαβή των βραβείων:  “Για εμάς οι Άνθρωποί μας, η Υγεία και η Ασφάλεια τους, είναι ύψιστη προτεραιότητα. Ειδικά με δεδομένο ότι το «γραφείο» πολλών εξ αυτών είναι οι αυτοκινητόδρομοι που λειτουργούμε και διαχειριζόμαστε. Είναι μεγάλη χαρά που το σύνολο των δράσεων μας αναγνωρίζεται και βραβεύεται καθώς αυτό μας δείχνει πως οι προσπάθειες μας καρποφορούν και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε με τα μάτια πάντα στραμμένα στους Ανθρώπους μας”. Και αυτή η διπλή διάκριση, βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με τους στρατηγικούς στόχους της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού για διαρκείς επενδύσεις στην προστασία των Ανθρώπων της.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

06.06.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών . Ειδικότερα, από την Τετάρτη 7 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο: Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα: Αρχικά, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 20,765οχλμ έως το 21,78οχλμ  , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (20,765οχλμ έως το 21,78οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο: Αρχικά, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 22,19οχλμ έως το 21,17οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (22,19οχλμ έως το 21,17οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σε όλες τις φάσεις εργασιών το μέγιστο επιτρεπτό πλάτος διέλευσης οχημάτων είναι 3,5μ αμφίπλευρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για όσο διαρκούν οι εργασίες. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

24.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, ισχύουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από χθες Τρίτη 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Αθήνα (108,7ο έως 104,75οχλμ)  ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τριών (3) φάσεων: Φάση 1η Από την Τρίτη 23 Μαΐου έως και την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 θα υλοποιείται αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας του Αυτοκινητοδρόμου από το 108,7οχλμ έως το 104,75οχλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Φάση 2η Από την Παρασκευή 26 Μαΐου έως κα την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023, από το 108,7ο χλμ έως το 106,433οχλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα θα υλοποιούνται: Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητόδρομου καθώς και του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ακραιφνίου. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Αυτοκινητόδρομο θα ενημερώνονται έγκαιρα  με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο Α/Κ Κάστρου του Α.Θ.Ε και  από εκεί θα ενημερώνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» για την πορεία μέσω της Δεξιάς Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Ακραφνίου. Αποκλεισμός κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Ακραιφνίου. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον Αυτοκινητόδρομο θα ενημερώνονται έγκαιρα  με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Αθήνα»  μέσω της Δεξιάς Παράπλευρης Οδού μέχρι τον προηγούμενο Α/Κ Κάστρου από όπου και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα. Φάση 3η Από την Τρίτη 06 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 θα υλοποιείται αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας του Αυτοκινητοδρόμου από το 108,7οχλμ έως το 104,75οχλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 8 9 10 11 12 97