neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχής της Μαλακάσας

30.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Τρίτη 30 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου από τις 20:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει καθημερινός αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Μαλακάσας (μεταξύ του 46,ου χλμ και 52ου χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μαρτίνο-Κάστρο

30.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, τη Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Μαρτίνου έως τον Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρτίνου προς Αθήνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Μαρτίνου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Κάστρου, από όπου και θα επανεισάγονται στον Αυτοκινητόδρομο. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μαλακάσα-Οινόφυτα

29.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαλακάσας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Οινοφύτων, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας έως και τον Α/Κ Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Μαλακάσας και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Οινοφύτων. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό σταθμό διοδίων Αφιδνών και στον πλευρικό σταθμό διοδίων Καπανδριτίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Τέλος, επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Μαλακάσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Μαλακάσας:   ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 144 +200 Αμφίπλευρος   Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

29.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 14:00 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 15:00, θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Μαλακάσας (μεταξύ του 45,9ου χλμ και 43,8ου χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες (μεσαία και δεξιά) λωρίδες. Επιπρόσθετα, κατά τω ανωτέρω διάστημα, πλην της Κυριακής, από τις 19:00 κάθε ημέρας έως τις 08:00 της επομένης, θα ισχύσει ταυτόχρονος αποκλεισμός μικρής διάρκειας και της μεσαίας λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Με το Fast Pass παντού, τώρα και με εκπτώσεις έως 50%!

26.11.21

Με δυο νέα εκπτωτικά προγράμματα εμπλουτίζει η Νέα Οδός, τη συνδρομητική γκάμα της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass! Από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, όλοι οι οδηγοί, θα έχουν στη διάθεσή τους, τα προγράμματα Frequent All 2 και Frequent All 3 & 4 και θα μπορούν με την εγγραφή τους, να απολαμβάνουν υψηλές εκπτώσεις στους σταθμούς διοδίων που λειτουργεί και διαχειρίζεται η εταιρία. Ειδικότερα, με το νέο πρόγραμμα το Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 2 , όλοι οι οδηγοί οχημάτων κατηγορίας 2 (Ι.Χ επιβατικό), κερδίζουν έως και 50% έκπτωση, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα των διελεύσεών τους. Το ποσοστό της έκπτωσης αυξάνεται αναλογικά, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα: Αριθμός Μηνιαίων Διελεύσεων Έκπτωση ανά Διέλευση 6-10 5,00% 11-20 10,00% 21-30 15,00% 31-40 20,00% 41-50 40,00% 51-60 50,00%   Επιπλέον και για τις ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών, η Νέα Οδός προχώρησε στη δημιουργία του Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 3 & 4, (οχήματα κατηγορίας 3 και 4 όπως πχ λεωφορεία και φορτηγά), το οποίο και προσφέρει εκπτώσεις έως και 30%, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα διελεύσεων. Οι κλιμακούμενες εκπτώσεις περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα: Αριθμός Μηνιαίων Διελεύσεων Έκπτωση ανά Διέλευση 6-10 7,00% 11-20 10,00% 21-30 15,00% 31-45 20,00% 46-60 30,00%   Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα εκπτωτικά προγράμματα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Fast Pass Νέα Οδός, καθώς και στην εφαρμογή MyOdos, ενώ στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται και το τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών* στα τηλέφωνα: (α) 22950 26900 (για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών Θεσσαλονίκης από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας) & (β) 2641 306 306 (για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα) *Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00. Τέλος, και με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των οδηγών, καθώς με το Fast Pass μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, η υπηρεσία μετονομάζεται σε Fast Pass Νέα Οδός, ώστε να είναι απολύτως κατανοητό ότι τυχόν εκπτώσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις διελεύσεις που πραγματοποιούνται στους σταθμούς διοδίων που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός. Το νέο λογότυπο της υπηρεσίας καθώς και τα αντίστοιχα των νέων προγραμμάτων μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

25.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 136 137 138 139 140 215

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός: Δωρεά στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής, του πρώτου ηλεκτρικού ανακριτικού περιπολικού σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο

20.03.24

Η Νέα Οδός πιστή στην στρατηγική της δέσμευση για προστασία του περιβάλλοντος και προαγωγή της αειφορίας, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί πλήθος δράσεων και έργων με στόχο να είναι στην πράξη ο πλέον πράσινος αυτοκινητόδρομος της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την αγαστή συνεργασία με την τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, παρέδωσε στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα, ανακριτικό περιπολικό, σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο. Η τελετή παράδοσης έγινε στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Μαλακάσας (Σείριος) με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κο Μάνο Λογοθέτη, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου, την Διοικητή του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑ.ΘΕ. Αττικής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρυσούλα Μπακού, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Νέας Οδού, κο Ροδιανό Αντωνακόπουλο και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Νέας Οδού.  Ο Γ. Γραμματέας, κος Λογοθέτης παραλαμβάνοντας το κλειδί ανέφερε:  «ιδιαίτερη χαρά σήμερα για την Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία και προφανώς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί της παραλαβής ενός σύγχρονου πράσινου οχήματος από τη Νέα Οδό. Η σημερινή ημέρα αποτελεί το πρώτο βήμα για την πράσινη αναβάθμιση του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Τροχαίας.» Ο κος Αντωνακόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: Σήμερα είναι διπλή η χαρά όλων μας στη Νέα Οδό. Καταρχάς παραδίδουμε το πρώτο στη χώρα ηλεκτρικό ανακριτικό όχημα σε Τροχαία αυτοκινητοδρόμων. Κατά δεύτερον αυτό συμβαίνει σε έναν χώρο σύμβολο για εμάς, τον γνωστό σε όλους μας Σείριο, όπου με την βοήθεια και τεχνογνωσία του Ομίλου μας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχουμε θέσει σε πιλοτική λειτουργία τον πρώτο και μεγαλύτερο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με φωτοβολταϊκά στα στέγαστρα των πάρκινγκ. Σήμερα λοιπόν παραδίδουμε και επισήμως το κλειδί! Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ και εύχομαι καλή πράσινη αρχή και συνέχεια σε όλες τις Τροχαίες Αυτοκινητοδρόμων! Το όχημα διαθέτει αυτονομία περίπου 300 χλμ. ενώ είναι εξοπλισμένο με ειδική υποδομή της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, στη διάθεση της Τροχαίας βρίσκεται το σύνολο των φορτιστών που έχει ήδη εγκαταστήσει και λειτουργεί η Νέα Οδός στις εγκαταστάσεις της, καθώς και στον ΣΕΑ Μαλακάσας Σείριος.
redirect arrow

Με το Fast Pass Smart Νέα Οδός πας παντού, τώρα και με έκπτωση από την 1η διέλευση!

22.02.24

Με δυο νέα προγράμματα που προσφέρουν έκπτωση σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση, σε κάθε σταθμό διοδίων του δικτύου της, εμπλουτίζει η Νέα Οδός, τη συνδρομητική γκάμα της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass Νέα Οδός! Ειδικότερα, για τους οδηγούς ΙΧ προσφέρεται έκπτωση 10%, σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση και χωρίς κανένα περιορισμό, είτε στον χρόνο τέλεσης είτε στη συχνότητα, ενώ για τους οδηγούς οχημάτων κατηγορίας 3 & 4, προσφέρεται έκπτωση 5% σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση και χωρίς κανένα περιορισμό είτε στο χρόνο τέλεσης είτε στη συχνότητα!  Τα δυο νέα αυτά Smart προγράμματα δημιουργήθηκαν με γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του συνόλου των οδηγών που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός. Αποδεσμευμένα από τη συχνότητα χρήσης, τα προγράμματα ωφελούν κάθε οδηγό, αφού  προσφέρουν πάντα, για όποια διέλευση, από όποιο σταθμό του δικτύου της Νέας Οδού, σταθερή έκπτωση σε συνδυασμό βέβαια με την ευκολία, την ταχύτητα και την άνεση κάθε ηλεκτρονικής διέλευσης. Κανένας χρονικός περιορισμός, καμία ανάγκη συχνότητας. Από την 1η διέλευση, για κάθε διέλευση σε όλους τους σταθμούς διοδίων του δικτύου της Νέας Οδού. Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα προγράμματα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Fast Pass, ενώ στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται και το τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών* στα τηλέφωνα: (α) 22950 26900 (για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών Θεσσαλονίκης από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας)    (β) 2641 306 306 (για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα) *Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00. Μάλιστα αν είστε ιδιώτης ή ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας τόσο ηλεκτρονικά όσο και τηλεφωνικά,  και με την υπηρεσία Call & Courier, να παραλάβετε εντελώς δωρεάν, τον πομποδέκτη σας σε σημείο επιλογής σας. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεσή σας για άμεση ανανέωση & πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας, καθώς και για πληθώρα επιπλέον υπηρεσιών μέσα από την οθόνη του κινητού σας, βρίσκεται πάντα και η εφαρμογή MyOdos!
redirect arrow
1 3 4 5 6 7 97