neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Update 22:00 I Νέα Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο Νομό Φθιώτιδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

09.03.22

ΗΝέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Βοιωτίας, «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσηςδυσμενών καιρικών φαινομένων», τίθεται σε ισχύ, από τις22:00της9ηςΜαρτίου,διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε και ειδικότεραστο νομό Φθιώτιδαςστο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι παραμένει σε ισχύ από τις22:00της 9ηςΜαρτίουδιακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, από το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στο νομό Βοιωτίαςστο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.
redirect arrow

Update 21:00 I Νέα Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο Νομό Βοιωτίας

09.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Βοιωτίας, «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων», τίθεται σε ισχύ, από τις 22:00 της 9ης Μαρτίου , διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε και ειδικότερα στο νομό Βοιωτίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και Λαμία. Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι παραμένει σε ισχύ από τις 22:00 της 9ης Μαρτίου διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, από το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.
redirect arrow

Νέα Οδός: Απαγόρευση Κυκλοφορίας Βαρέων Οχημάτων από Α/Κ Καλυφτάκη από τις 22:00 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εντός ορίων νομού Αττικής

09.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με την υπ ’αριθμόν 19822 απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, "για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων", τίθεται σε ισχύ, από τις 22:00 της 9ης Μαρτίου , διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.  
redirect arrow

Νέα Οδός: Απαγόρευση Κυκλοφορίας Βαρέων Οχημάτων από Α/Κ Καλυφτάκη

09.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω εκδήλωσης Έκτακτων Καιρικών Φαινομένων τίθεται, σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, "καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας",στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Παράλληλα σύμφωνα με Ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, τίθεται σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., και ειδικότερα από τον Σταθμό Διοδίων Θήβας (93ο χλμ) έως και την περιοχή του Μαρτίνου-όρια με Ν. Φθιώτιδας (121ο χλμ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ υποχρεωτική καθίσταται και η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όλα τα οχήματα. Παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.    
redirect arrow

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

08.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από το πρωί της Τετάρτης 9/3 έως την Κυριακή 13/3 , προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τον κατά τόπους ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά την κεντρική και ανατολική Στερεά, τις πεδινές περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας και την Εύβοια. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ.   Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow
1 136 137 138 139 140 220

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.

20.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας. Ειδικότερα, από την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 07:00 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 19:00, θα ισχύσει προσωρινός αποκλεισμός τμημάτων της δεξιάς λωρίδας στο τμήμα από Αφίδνες έως Κάστρο Βοιωτίας (33,5ο χλμ έως 116ο χλμ) , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Συμπληρωματικά, από την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 07:00 έως και το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 15:00, θα ισχύσει προσωρινός αποκλεισμός τμημάτων της δεξιάς λωρίδας στο τμήμα από Αταλάντη έως Καμένα Βούρλα (147,7ο χλμ έως 183ο χλμ) , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται ότι καθημερινά με την ολοκλήρωση των εργασιών η εν λόγω λωρίδα θα δίνεται κανονικά σε κυκλοφορία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου)

16.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (24ο χλμ έως 29,2ο χλμ), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 17 Μαΐου στις 21:00 έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 06:00, θα ισχύσει αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας στην κατεύθυνση προς Λαμία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Σάββατο έως και Πέμπτη, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, και Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας. Ειδικότερα για την υλοποίηση των εργασιών στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μπογιάτι (Αγ.Στέφανος)

11.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Τετάρτη 11 Μαΐου έως την Τρίτη 31 Μάϊου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει κι εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων-εισόδων, από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση Άσκησης Ετοιμότητας

11.04.22

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι την Τρίτη 12 Απριλίου θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας), με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 18:30, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Δυτικού Ημικόμβου Καμένων Βούρλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος επισημαίνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Οινοφύτων

08.04.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στην περιοχή των Οινοφύτων (περί το 59,5ο χλμ.), για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 10:00 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 15:00, και καθ’ όλο το 24ωρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας και, σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσει αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Κατά τη διάρκεια των ως άνω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες ( δεξιά και Λ.Ε.Α. ή αριστερή και μεσαία αντίστοιχα) λωρίδες κυκλοφορίας. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν θα είναι δυνατή η χρήση του parking στο 59,4ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω αποκλεισμού του πλατώματος στον εν λόγω χώρο. Τέλος σημειώνεται, πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των ανωτέρων εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μπογιάτι (Αγ.Στέφανος)

28.03.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων και πως το μήκος αποκλεισμού των δεξιών λωρίδων και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης δεν θα ξεπερνάει τα δύο (2) χιλιόμετρα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 26 27 28 29 30 97