neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα Οδός-Κεντρική Οδός: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 55ο Ράλλυ Ακρόπολις

17.09.21

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 55ου Ράλλυ Ακρόπολις, με χορηγούς Οδικής Ασφάλειας & Προστασίας του Περιβάλλοντος την Νέα Οδόκαι την Κεντρική Οδό. Μετά από 7 χρόνια απουσίας, το Ράλλυ των Θεών, επιβεβαίωσε ότι παραμένει ένα από τα πλέον δημοφιλή και ασφαλή γεγονότα , στον παγκόσμιοχάρτη του μηχανοκίνητουαθλητισμού! Δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα μοναδικό θέαμα με φόντο τα ορεινά τοπία της Στερεάς Ελλάδας, ενώ στην κορυφή της δημοσιότητας βρέθηκε και η Athens City Stage, η υπερ-ειδική που έλαβε χώρα γύρω από την πλατεία Συντάγματος και αποτέλεσε την καλύτερη προβολή για το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Ως χορηγοί Οδικής Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σημειώνουν τα εξής: Α) Το 55ο Ράλλυ Ακρόπολις, έλαβε για το πρόγραμμα περιβαλλοντικής διαχείρισης, πιστοποίηση 2 Αστέρων, τη μέγιστη δυνατή που μπορούσε να λάβει ως νεοεισερχόμενος αγώνας στο πρόγραμμα του WRC βάσει των κανονισμών. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση που ανοίγει το δρόμο, ώστε στη διοργάνωση του 2022, το Ράλλυ Ακρόπολις να μπορεί να αιτηθεί και την ανώτατη δυνατή διάκριση των 3 Αστέρων. Β) Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν όλες οι παράλληλες δράσεις οδικής ασφάλειας που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Λαμία. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη μεγάλη εκδήλωση που διεξήχθη στο Ζάππειο την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, παρουσία του προέδρου της FIA κ. Jean Todt. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έλαβε χώρα προσομοίωση σύγκρουσης με ταχύτητα 50χλμ / ώρα σε σταθερό σημείο και απεγκλωβισμού τραυματία, υπό την εποπτεία του εργαστηρίου οχημάτων του ΕΜΠ, ενώ η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» - Ι.Ο.Α.Σ και την κινητή μονάδα του, προσέφεραν στους καλεσμένους τη δυνατότητα προσομοίωσης ανατροπής και σύγκρουσης ενός οχήματος. Στη Λαμία δε, κατά τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα, οι εταιρίες μας και πάλι σε συνεργασία με τον ΙΟΑΣ υποδέχονταν στην είσοδο του Service park όλους τους μικρούς φίλους του Ράλλυ, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα ποδηλασίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην πράξη σε καλές και ασφαλείς πρακτικές, μέσω του βραβευμένου προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ». Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Νέα Οδόςκαι η Κεντρική Οδός σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, έδωσαν στη δημοσιότητα και δύο σύντομα βίντεο, μέσω των οποίων ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην κωπηλασία Στέφανος Ντούσκος και ο Αργυρός Ολυμπιονίκης και αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γιάννης Φουντούλης, μεταδίδουν σημαντικά μηνύματα οδικής ασφάλειας που μας αφορούν όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ολυμπιονίκες μας! Βίντεο Στέφανου Ντούσκου: http://youtu.be/xWkyxI8_hOs Βίντεο Γιάννη Φουντούλη: http://youtu.be/ffKTQndf9_c  
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Βόρειος)

03.09.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και ειδικότερα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγρινίου (Βόρειος), με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 6 έως και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Α’ Φάση: Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου κι εξόδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι κινούμενοι, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγρινίου (Βόρειος), θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πρέβεζας). Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αγρινίου (Βόρειος), με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα οδηγούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Νότιος) από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στην Ιόνια Οδό. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εξόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα καθώς και εναλλάξ κυκλοφορία επί της κάθετης οδού του εν λόγου κόμβου με τη χρήση φωτεινής σηματοδότησής B’ Φάση: Από τη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εξόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα καθώς κι εναλλάξ κυκλοφορία επί της κάθετης οδού του εν λόγου κόμβου με τη χρήση φωτεινής σηματοδότησής. Γ’ Φάση: Από τη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι κινούμενοι, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αγρινίου (Βόρειος), θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πρέβεζας). Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εξόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα κι εναλλάξ κυκλοφορία επί της κάθετης οδού του εν λόγου κόμβου με τη χρήση φωτεινής σηματοδότησής. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου)

01.09.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης , θα ισχύσει αποκλεισμός της λωρίδας επιβράδυνσης καθώς και του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη

11.08.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου. Ειδικότερα, από τη Τετάρτη 11 έως και την Πέμπτη 12 Αυγούστου, από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης, και από τη Τρίτη 17 έως και την Πέμπτη 19 Αυγούστου, από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των κλάδων εισόδου κι εξόδου, καθώς και των κάθετων οδών του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Κόμβο Καλυφτάκη. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας
redirect arrow
1 133 134 135 136 137 206

Δελτία Τύπου

Εκτροπή κυκλοφορίας στον ΑΘΕ - περιοχή Λατομείο

07.05.23

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως έχει γίνει εκτροπή κυκλοφορίας στον Α.Θ.Ε, στο ύψος του Λατομείου, εξαιτίας συμβάντος στη Σήραγγα Σ2 στην κατεύθυνση προς Λαμία. Συγκεκριμένα όσοι κατευθύνονται προς Λαμία θα χρειαστεί να εξέλθουν στον Ανισόπεδο Κόμβο Λατομείου, - 172,7ο χλμ και να εισέλθουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων- 179,9οχλμ. Επιπλέον έχει γίνει μείωση κομίστρων στον μετωπικό και πλευρικό σταθμό  διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ρεύμα προς Αθήνα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

05.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (64,45ο έως 62,6ο χλμ) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα υλοποιείται  αποκλεισμός δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης του Αυτοκινητοδρόμου. Επιπρόσθετα θα υλοποιείται μικρής διάρκειας αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο της Οινόης (62,915οχλμ) στον κλάδο προς Αθήνα,  καθώς και μικρής διάρκειας αποκλεισμός του χώρου στάθμευσης (Parking) στο 64οχλμ. Οι εργασίες θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα στις 19:00 έως και την Κυριακή στις 07:00 το πρωί. Για  την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών θα τοποθετηθεί στον προηγούμενο Ημικόμβο Σχηματαρίου (67,655οχλμ), προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη. Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου. Αντίστοιχα, επί του Συνδετήριου Κλάδου του ΑΘΕ από το Σχηματάρι έως την Χαλκίδα, θα τοποθετηθεί στον αμέσως προηγούμενο κόμβο Χαλκίδα-2, προειδοποιητική σήμανση που θα προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν αυτή την έξοδο για Οινόη. Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη περιλαμβάνει πορεία μέσω αρχικά της Κάθετης Οδού και στη συνέχεια της Αριστερής Παράπλευρης Οδού μέχρι τον κόμβο Οινόης. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί θα κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης «Παράκαμψη» και στο τέλος με τις υφιστάμενες πινακίδες του τοπικού δικτύου. Σημειώνεται ότι το διάστημα από την Παρασκευή 19/05/2023 στις 07:00 το πρωί έως και την Δευτέρα 22/05/2023 στις 19:00 το απόγευμα δεν θα υλοποιούνται εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμναση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

05.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (5,0ο έως 200,9ο χλμ), θα υλοποιούνται κατά περίπτωση και διαδοχικά οι κάτωθι αποκλεισμοί: Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λ.Ε.Α. Αποκλεισμός χώρου στάθμευσης Αποκλεισμοί ραμπών εισόδου-εξόδου κόμβων Αποκλεισμοί λωρίδων διοδίων (μετωπικών και πλευρικών) Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από ανατολή έως δύση ηλίου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιηθούν το διάστημα από 02/06/2023 έως και 06/06/2023, καθώς και τα Σαββατοκύριακα της καλοκαιρινής περιόδου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Έκτακτη ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Αντίρριου – Α/Κ Γαβρολιμνης από τις 13:30 ως τις 22:00

03.05.23

Με στόχο την εκτέλεση έκτακτων εργασιών αποκατάστασης, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι σήμερα 3 Μαΐου και από τις 13:30 ως τις 22:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου έως  Α/Κ Γαβρολίμνης. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

02.05.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (57,4ο έως 53,4ο χλμ) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει μικρής διάρκειας αποκλεισμός αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα έως και Κυριακή στις 07:00 το πρωί. Σημειώνεται ότι το διάστημα από την Παρασκευή 19/05/2023 στις 07:00 έως και τη Δευτέρα 22/05/2023 στις 20:00 δεν θα υλοποιούνται εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε – Α/Κ Οινόης

10.04.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης (62,915χλμ) με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από την Τρίτη 11 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, έχουν χωριστεί σε έξι (6) φάσεις και οι εργασίες κατασκευής κάθε τμήματος θα είναι μικρής διάρκειας. Οι εργασίες θα γίνονται διαδοχικά και θα πραγματοποιείται εναλλάξ κυκλοφορία αμφίπλευρα,  και στις δύο κατευθύνσεις, ανάλογα με το σημείο επέμβασης. Αναλυτικότερα: ΦΑΣΗ 1 Στο  τμήμα της Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Δερβενοχώρια) μέχρι την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Οινόη, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Δερβενοχώρια. ΦΑΣΗ 2 Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Δερβενοχώρια) μέχρι την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Δερβενοχώρια, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Οινόη. ΦΑΣΗ 3 Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Λαμία) μέχρι τη συμβολή με την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λαμία. Για την κίνηση προς Οινόη και την κυκλική πλατεία, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού μέχρι την Επαρχ. Οδού Οινόης – Μαγούλας. ΦΑΣΗ 4 Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Λαμία) μέχρι τη συμβολή με την κυκλική πλατεία (roundabout), στην κατεύθυνση προς Λαμία, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της Κάθετης Οδού του ανισόπεδου κόμβου μεταξύ των δυο ισόπεδων κόμβων. Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού μέχρι την ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Για την κίνηση προς Οινόη & Οινόφυτα, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου. ΦΑΣΗ 5 Στο τμήμα της ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Αθήνα) μέχρι τη συμβολή με κάθετη οδό, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λαμία. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της κάθετης οδού του ανισόπεδου κόμβου μεταξύ επί της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου. Για την κίνηση προς Οινόη & Οινόφυτα, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου. Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της Επαρχ. Οδού Νεοχωρακίου – Σχηματαρίου προς Αθήνα και στη συνέχεια μέσω κάθετης οδού  μέχρι την ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης. ΦΑΣΗ 6 Στο τμήμα της ΠΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το όριο ‘Έργου Παραχώρησης (προς Αθήνα) μέχρι τη συμβολή με κάθετη οδό, στην κατεύθυνση προς Λαμία, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός της και η κίνηση θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Απαιτείται επίσης και αποκλεισμός της κάθετης οδού προς Δήλεσι. Για την κίνηση προς Δήλεσι, προτείνεται εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη μέσω αρχικά της ΠΕΟ προς Λάμια και στη συνέχεια μέσω της Λεωφ. Σχηματαρίου Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως και Σάββατο από τις 19:00 έως τις 07:00 το επόμενο πρωί. Τα διαστήματα από 13/04/2023 από τις 07:00π.μ. έως 19/04/2023 στις 20:00μ.μ., και από 28/04/2023 στις 07:00π.μ. έως 02/05/2023 στις 19:00μ.μ. δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 10 11 12 13 14 97