neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα Οδός: Απαγόρευση Κυκλοφορίας Βαρέων Οχημάτων από Α/Κ Καλυφτάκη

09.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω εκδήλωσης Έκτακτων Καιρικών Φαινομένων τίθεται, σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, "καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας",στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Παράλληλα σύμφωνα με Ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, τίθεται σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., και ειδικότερα από τον Σταθμό Διοδίων Θήβας (93ο χλμ) έως και την περιοχή του Μαρτίνου-όρια με Ν. Φθιώτιδας (121ο χλμ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ υποχρεωτική καθίσταται και η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όλα τα οχήματα. Παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.    
redirect arrow

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

08.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από το πρωί της Τετάρτης 9/3 έως την Κυριακή 13/3 , προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τον κατά τόπους ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά την κεντρική και ανατολική Στερεά, τις πεδινές περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας και την Εύβοια. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ.   Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

04.03.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από το Σάββατο 5/3 έως την Κυριακή 6/3 , προβλέπεται επιδείνωση του καιρού που θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική και βόρεια χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2641 306 306. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Σχετικά με την οδήγηση υπό βροχήυπενθυμίζουμε ότι: Ελέγχουμε συχνά τους καθρέφτες και χρησιμοποιούμε πάντα τα προειδοποιητικά φωτεινά σήματα του αυτοκινήτου μας για αλλαγή πορείας ή στάση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάβουμε τα μικρά φώτα πορείας του αυτοκινήτου για να μπορούν όλοι οι οδηγοί να μας βλέπουν στις κακές συνθήκες ορατότητας. Αποφεύγουμε τους γρήγορους και απότομους χειρισμούς στο τιμόνι, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί υποστροφή ή υπερστροφή ανάλογα με την περίσταση. Αποφεύγουμε να ακολουθούμε μεγάλα αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία κλπ. καθώς το νερό που πετάγεται από τα ελαστικά τους μας μειώνει την ορατότητα. Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

02.03.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, την Πέμπτη 3 Μαρτίου από τις 21:00 μέχρι και τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 4 Μαρτίου, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τατοΐου, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας (από το 17ο χλμ έως το 16ο χλμ),στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

25.02.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από το Σάββατο 26/2 έως τη Τρίτη 1/3, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις στην κεντρική και βόρεια χώρα και την πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά την Ήπειρο, τη δυτική και ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και την Εύβοια. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075. Σχετικά με την οδήγηση υπό βροχήυπενθυμίζουμε ότι: Ελέγχουμε συχνά τους καθρέφτες και χρησιμοποιούμε πάντα τα προειδοποιητικά φωτεινά σήματα του αυτοκινήτου μας για αλλαγή πορείας ή στάση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάβουμε τα μικρά φώτα πορείας του αυτοκινήτου για να μπορούν όλοι οι οδηγοί να μας βλέπουν στις κακές συνθήκες ορατότητας. Αποφεύγουμε τους γρήγορους και απότομους χειρισμούς στο τιμόνι, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί υποστροφή ή υπερστροφή ανάλογα με την περίσταση. Αποφεύγουμε να ακολουθούμε μεγάλα αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία κλπ. καθώς το νερό που πετάγεται από τα ελαστικά τους μας μειώνει την ορατότητα. Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

21.02.22

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από τη Τρίτη 22/2 έως το απόγευμα της Πέμπτης 24/2, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν σταδιακά την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία ενώ χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειώνονται από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά - ημιορεινά της Ηπείρου, της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2641 306 306. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Σχετικά με την οδήγηση υπό βροχήυπενθυμίζουμε ότι: Ελέγχουμε συχνά τους καθρέφτες και χρησιμοποιούμε πάντα τα προειδοποιητικά φωτεινά σήματα του αυτοκινήτου μας για αλλαγή πορείας ή στάση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάβουμε τα μικρά φώτα πορείας του αυτοκινήτου για να μπορούν όλοι οι οδηγοί να μας βλέπουν στις κακές συνθήκες ορατότητας. Αποφεύγουμε τους γρήγορους και απότομους χειρισμούς στο τιμόνι, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί υποστροφή ή υπερστροφή ανάλογα με την περίσταση. Αποφεύγουμε να ακολουθούμε μεγάλα αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία κλπ. καθώς το νερό που πετάγεται από τα ελαστικά τους μας μειώνει την ορατότητα. Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνυπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά μας με χρήση αλυσίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεταιμόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Πληροφορίες για τουςΧώρους Προσωρινής Στάθμευσηςκαι τουςΣταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτεεδώ. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow
1 132 133 134 135 136 216

Δελτία Τύπου

Πρόσκληση Των Μετόχων σε Τακτική Γενική Συνέλευση

08.06.22

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Προς τους κ.κ. Μετόχους της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Ετήσια ΤακτικήΓενική Συνέλευση Γ.Ε.ΜΗ 7349501000   Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και μετά την από 08.06.2022 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 28η Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Θεμιστοκλέους 87, Αθήνα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.   ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ   Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 15ης εταιρικής χρήσης από 01.01.2021 έως 31.12.2021 και της Έκθεσης Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.   Λήψη απόφασης για μη διανομή κερδών.   Έγκριση κατ΄ άρθρο 108 Ν. 4548/2018 της συνολικής διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, που έλαβε χώρα κατά την εταιρική χρήση από 01.01.2021 έως 31.12.2021 και απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της ίδιας ως άνω χρήσης.   Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την 16η εταιρική χρήση (01.01.2022- 31.12.2022).   Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 15η εταιρική χρήση (01.01.2021 - 31.12.2021).   Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.   Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Αθήνα, 08.06.2022 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

06.06.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) και του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων, με στόχο την εκτέλεση τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. Ειδικότερα, από τη Τρίτη 7 έως και την Πέμπτη 9 Ιουνίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου και, μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων, να κατευθυνθούν έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον Αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα, από τη Τρίτη 21 έως και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων και, μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου, από όπου και θα επανεισάγονται στον Αυτοκινητόδρομο. Κατά τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό και Πλευρικό σταθμό διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου)

27.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, την Δευτέρα 30 Μαΐου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα από την Τρίτη 31 Μαΐου έως και την Πέμπτη 2 Ιουνίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα υλοποιηθεί μόνο ο αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

24.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήματα επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών κατασκευής. Ειδικότερα, από την Τρίτη 24 Μαΐου έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, θα ισχύσουν οι κάτωθι φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αμφίπλευρα, σε τμήματα της περιοχής Οινοφίτων έως Καμένα Βούρλα (58ο χλμ έως 185ο χλμ) : Ολιγοήμερος αποκλεισμός μακράς διάρκειας στο τμήμα μεταξύ αρτηρίας και κλάδου εξόδου σε Κόμβους, Χώρους Στάθμευσης καθώς κι εγκαταστάσεις Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α). Με την ολοκλήρωση της παραπάνω φάσης κυκλοφοριακής ρύθμισης στην έκαστη θέση, θα τίθενται σε ισχύ, κατά περίπτωση, προσωρινοί αποκλεισμοί μικρής διάρκειας της δεξιάς λωρίδας, της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), καθώς και του χώρου στάθμευσης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται ότι κάθε ημέρα, μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι την επανέναρξή τους, το σύνολο του οδοστρώματος θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία. Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τις ημέρες από Παρασκευή 10 Ιουνίου ως και Τρίτη 14 Ιουνίου, από Παρασκευή 12 Αυγούστου έως και Τρίτη 16 Αυγούστου , από Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ως και Κυριακή 30 Οκτωβρίου , καθώς και τα Σαββατοκύριακα της θερινής περιόδου ( από 18 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου) δε θα εκτελεστούν εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Αφιδνών, Καπανδριτίου και Αγ. Στεφάνου λόγω μετακίνησης Οπαδών Τελικού Κυπέλλου 2022

20.05.22

Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι το Σάββατο 21 Μαΐου, εν όψει μετακίνησης των οπαδών του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ , και με γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και ειδικότερα στην περιοχή των Αφιδνών, Καπανδριτίου και Αγ. Στεφάνου. Ειδικότερα, το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 08:00 έως την αποχώρηση των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους οπαδούς, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Aποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Καπανδριτίου (37ο χλμ. έως 35,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης στην περιοχή των Αφιδνών και Καπανδριτίου (34,7ο χλμ. έως 31,5ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Aποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου (27,2ο χλμ. έως 27,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τω ανωτέρω διάστημα θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου (ΗΜΚ) Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τους οδηγούς να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου). Τέλος σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 11:00 έως τις 18:00, καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης. Αντίστοιχα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 08:00 έως τις 16:00, καθώς και αμφίπλευρος αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.    
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.

20.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας. Ειδικότερα, από την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 07:00 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 19:00, θα ισχύσει προσωρινός αποκλεισμός τμημάτων της δεξιάς λωρίδας στο τμήμα από Αφίδνες έως Κάστρο Βοιωτίας (33,5ο χλμ έως 116ο χλμ) , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Συμπληρωματικά, από την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 07:00 έως και το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 15:00, θα ισχύσει προσωρινός αποκλεισμός τμημάτων της δεξιάς λωρίδας στο τμήμα από Αταλάντη έως Καμένα Βούρλα (147,7ο χλμ έως 183ο χλμ) , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται ότι καθημερινά με την ολοκλήρωση των εργασιών η εν λόγω λωρίδα θα δίνεται κανονικά σε κυκλοφορία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 25 26 27 28 29 97