neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στα διόδια Αφιδνών

18.10.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στα μετωπικά διόδια Αφιδνών με στόχο την εκτέλεση ερευνητικών εργασιών στην επιφάνεια του δύσκαμπτου οδοστρώματος. Ειδικότερα, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 17:00, θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ αποκλεισμός δυο κεντρικών λωρίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αντίστοιχα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας και από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός έξι λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία. Τέλος, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας και από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός έξι λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου, Καμένων Βούρλων και Αρκίτσας για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης συστημάτων σηράγγων

15.10.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, Καμένων Βούρλων και Αρκίτσας με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης των Συστημάτων Σηράγγων. Ειδικότερα τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως και τις 19:00 θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) / Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγίου Κωνσταντίνου (Λογγού), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως και τις 19:00 θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αρκίτσας έως τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αρκίτσας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύς των εν λόγω ρυθμίσεων, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό και πλευρικό σταθμό Τραγάνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Τέλος την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως και τις 19:00 θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αρκίτσας έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αρκίτσας και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μώλου. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό και πλευρικό σταθμό Τραγάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και στον Μετωπικό και στον πλευρικό σταθμό Τραγάνας και στον Μετωπικό σταθμό Αγίας Τριάδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Θήβα-Στρατόπεδο

12.10.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Στρατοπέδου και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Θήβας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS). Ειδικότερα, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως τις 19:00 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Στρατοπέδου (περί το 100,2οχλμ ) έως και τον Α/Κ Θήβας (περί το 89,8οχλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Στρατοπέδου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Θήβας. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (περί το 93,1ο χλμ), θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

11.10.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Μακύνειας και Κλόκοβας. Ειδικότερα, από την Τρίτη 12 έως και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 20:00 κάθε ημέρας, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Γαβρολίμνης. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου – Α/Κ Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Καπανδριτίου

04.10.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καπανδριτίου με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 4 έως το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από τις 20:00 έως τις 08:00 κάθε επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας στην περιοχή του Καπανδριτίου (από το 35,1ο έως το 33,6ο χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στην εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, θα ακολουθήσει αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στην εναπομείνασα αριστερή λωρίδα. Σημειώνεται ότι τις Κυριακές δε θα εκτελεστούν εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Οινόφυτα - Σχηματάρι

29.09.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Οινοφύτων και του Ημικόμβου Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικής κατασκευής της γέφυρας σήμανσης. Ειδικότερα, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 07:00 της επομένης θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Α) Διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Oινοφύτων έως και τον Ημικόμβο Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Oινοφύτων και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Ημικόμβο Σχηματαρίου. Β) Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τω ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον Ημικόμβο Σχηματαρίου από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Γ) Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας (από το 66,5ο έως το 65,4ο χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στις εναπομείνασες Μεσαία και Δεξιά λωρίδες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 131 132 133 134 135 206

Δελτία Τύπου

Update: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας

30.03.23

Σε συνέχεια του από 28 Μαρτίου Δελτίου Τύπου της Νέας Οδού αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου, καθημερινά από τις 21:00  έως τις 06:00 της επομένης, θα εφαρμοστεί  αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Πύρνας (από 17,4ο χλμ. έως 18,7ο χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Σημειώνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου καθώς και την Κυριακή. Τέλος, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες από την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου  στις 06:00 έως την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου στις 21:00 και από την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 06:00 έως και την Τρίτη 2 Μαΐου στις 21:00. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Ιόνια Οδός - Προσωρινή απενεργοποίηση ηλεκτροφορτιστή στον ΣΕΑ Αμφιλοχίας

28.03.23

Η Νέα Οδός ενημερώνει του οδηγούς πως από την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 08:00 έως και την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στις  20:00 θα απενεργοποιηθεί ο ηλεκτροφορτιστής στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Αμφιλοχίας (100,56οχλμ), λόγω των εργασιών μετεγκατάστασής του. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να φορτίσουν το όχημα τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτροφορτιστή που είναι διαθέσιμος στον προηγούμενο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Αμβρακίας (86,215ο χλμ), εφόσον κινούνται στο ρεύμα προς Ιωάννινα, ή στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Φιλιππιάδας  (154,13ο χλμ) εφόσον κινούνται στο ρεύμα προς Αντίρριο. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι οδηγοί μπορούν να ενημερωθούν καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Ιόνιας οδού στο 2641 306 306.
redirect arrow

Update: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας

28.03.23

Σε συνέχεια του από 27 Μαρτίου Δελτίου Τύπου της Νέας Οδού αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν, διαμορφώνονται ως εξής: Από την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 21:00 έως την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 06:00, θα εφαρμοστεί  αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Πύρνας (από 17,4ο χλμ. έως 18,7ο χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Επιπρόσθετα, από την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 21:00 έως την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 06:00, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ έως 17,6ο χλμ) καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Α/Κ Τατοΐου έως Α/Κ Πύρνας_Παράταση Α' Φάσης

27.03.23

Σε συνέχεια του από 20 Μαρτίου Δελτίου Τύπου της Νέας Οδού αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου έως και Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι θα ισχύσει παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στη Φάση Α από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 21:00 έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 06:00. Ειδικότερα υπενθυμίζουμε ότι θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ έως 17,6ο χλμ) καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου της κατεύθυνσης προς Λαμία κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας). Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

27.03.23

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου, από το  75,3oχλμ  έως 78,8ο χλμ στην κατεύθυνση προς Λαμία,  θα πραγματοποιηθούν εργασίες δύο φάσεων. Για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία από το 78ο  έως το78,8οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Στη δεύτερη φάση, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης εργασιών, θα εφαρμόζεται αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία από το 75,3ο έως το 78,8οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Επισημαίνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 12/4/2023 έως και 18/4/2023 δεν θα υλοποιηθούν εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 12 13 14 15 16 97