neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

29.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 14:00 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 15:00, θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή της Μαλακάσας (μεταξύ του 45,9ου χλμ και 43,8ου χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες (μεσαία και δεξιά) λωρίδες. Επιπρόσθετα, κατά τω ανωτέρω διάστημα, πλην της Κυριακής, από τις 19:00 κάθε ημέρας έως τις 08:00 της επομένης, θα ισχύσει ταυτόχρονος αποκλεισμός μικρής διάρκειας και της μεσαίας λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Με το Fast Pass παντού, τώρα και με εκπτώσεις έως 50%!

26.11.21

Με δυο νέα εκπτωτικά προγράμματα εμπλουτίζει η Νέα Οδός, τη συνδρομητική γκάμα της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass! Από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, όλοι οι οδηγοί, θα έχουν στη διάθεσή τους, τα προγράμματα Frequent All 2 και Frequent All 3 & 4 και θα μπορούν με την εγγραφή τους, να απολαμβάνουν υψηλές εκπτώσεις στους σταθμούς διοδίων που λειτουργεί και διαχειρίζεται η εταιρία. Ειδικότερα, με το νέο πρόγραμμα το Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 2 , όλοι οι οδηγοί οχημάτων κατηγορίας 2 (Ι.Χ επιβατικό), κερδίζουν έως και 50% έκπτωση, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα των διελεύσεών τους. Το ποσοστό της έκπτωσης αυξάνεται αναλογικά, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα: Αριθμός Μηνιαίων Διελεύσεων Έκπτωση ανά Διέλευση 6-10 5,00% 11-20 10,00% 21-30 15,00% 31-40 20,00% 41-50 40,00% 51-60 50,00%   Επιπλέον και για τις ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών, η Νέα Οδός προχώρησε στη δημιουργία του Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 3 & 4, (οχήματα κατηγορίας 3 και 4 όπως πχ λεωφορεία και φορτηγά), το οποίο και προσφέρει εκπτώσεις έως και 30%, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα διελεύσεων. Οι κλιμακούμενες εκπτώσεις περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα: Αριθμός Μηνιαίων Διελεύσεων Έκπτωση ανά Διέλευση 6-10 7,00% 11-20 10,00% 21-30 15,00% 31-45 20,00% 46-60 30,00%   Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα εκπτωτικά προγράμματα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Fast Pass Νέα Οδός, καθώς και στην εφαρμογή MyOdos, ενώ στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται και το τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών* στα τηλέφωνα: (α) 22950 26900 (για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών Θεσσαλονίκης από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας) & (β) 2641 306 306 (για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα) *Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00. Τέλος, και με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των οδηγών, καθώς με το Fast Pass μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, η υπηρεσία μετονομάζεται σε Fast Pass Νέα Οδός, ώστε να είναι απολύτως κατανοητό ότι τυχόν εκπτώσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις διελεύσεις που πραγματοποιούνται στους σταθμούς διοδίων που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός. Το νέο λογότυπο της υπηρεσίας καθώς και τα αντίστοιχα των νέων προγραμμάτων μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

25.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

24.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα τη Τετάρτη 24 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Αντιστοίχως, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Τατοΐου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας και μέσω του Αυτοκινητοδρόμου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Τατοΐου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην εθνική οδό (περιοχή Μεταμόρφωσης)

19.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μεταμόρφωσης, για την εγκατάσταση νέας ηλεκτρονικής Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS) πάνω από τον Αυτοκινητόδρομο. Ειδικότερα, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και από τις 23:00έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας πριν τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης (κόμβος Αττικής Οδού), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, συμπεριλαμβανομένων και των κλάδων εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Μεταμόρφωσης (Νο8) της Αττικής Οδού, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στην παράπλευρη οδό Αναγεννήσεως (περί το 14,8ο χλμ στο ύψος των πολυκλαδικών σχολείων της Ν. Φιλαδέλφειας) και να κατευθυνθούν μέσω της οδού Τατοΐου (συνέχεια της Λεωφόρου Δεκελείας) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία, ενώ μέσω κατάλληλης κυκλοφοριακής ρύθμισης, θα είναι εφικτή η είσοδος στην Αττική Οδό τόσο προς Μαρκόπουλο όσο και προς Ελευσίνα μέσω του Α/Κ Μεταμόρφωσης. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

17.11.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα τη Τετάρτη 17 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Αντιστοίχως, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Τατοΐου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Τατοΐου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow
1 127 128 129 130 131 206

Δελτία Τύπου

Νέα Οδός – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

31.12.18

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απόσήμερα Δευτέρα 31/12/2018 έως και την Τρίτη 1/1/2019 , προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω: Να ενημερωθούν για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306. (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Αν χρειαστεί, να μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους για να αποφύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075. Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και εδώ. Καλή χρονιά!
redirect arrow

Νέα Οδός: Τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών 2019

28.12.18

Η «Νέα Οδός Α.Ε.», ανακοινώνει ότι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου προς Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 (ώρα 00:01), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών. Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις από 0.05€ έως 0.15€ και με μαύρο χρώμα, παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2018. Αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε (Μεταμόρφωση– Σκάρφεια) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2018 2019 2018 2019 2018 2019 2018 2019 Μετωπικός Αφιδνών 2.30 € 2,30 € 3.25 € 3,30 € 8.20 € 8,30 € 11.50 € 11,65 € Πλευρικός Καπανδριτίου 1.40 € 1.40 € 2.00 € 2.00 € 5.00 € 5.05 € 7.00 € 7.05 € Πλευρικός Μαλακάσας 0.95 € 1.00 € 1.40 € 1.40 € 3.55 € 3.60 € 4.95 € 5.00 € Πλευρικών Οινοφύτων 0.45 € 0.45 € 0.65 € 0.65 € 1.65 € 1.70 € 2.35 € 2.35 € Μετωπικός Θήβας 2.65 € 2.70 € 3.85 € 3.85 € 9.60 € 9.70 € 13.45 € 13.60 € Πλευρικός Θήβας 1.05 € 1.05 € 1.50 € 1.50 € 3.80 € 3.85 € 5.35 € 5.40 € Μετωπικός Τραγάνας 2.65 € 2.70 € 3.80 € 3.85 € 9.60 € 9.70 € 13.40 € 13.55 € Πλευρικός Τραγάνας 2.15 € 2.15 € 3.05 € 3.10 € 7.70 € 7.75€ 10.75 € 10.90 €   Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός (Αντίρριο – Ιωάννινα) Κατηγορία 1 Κατηγορία 2 Κατηγορία 3 Κατηγορία 4 Σταθμός Διοδίων 2018 2019 2018 2019 2018 2019 2018 2019 Μετωπικός Κλόκοβας 2.10 € 2.10 € 3.00 € 3.00 € 7.50 € 7.60 € 10.50 € 10.65 € Πλευρικός Γαβρολίμνης 1.45 € 1.50 € 2.10 € 2.15 € 5.30 € 5.35 € 7.45 € 7.50 € Πλευρικός Μεσολογγίου 0.85 € 0.85 € 1.25 € 1.25 € 3.15 € 3.20 € 4.40 € 4.45 € Μετωπικός Αγγελοκάστρου 2.45 € 2.50 € 3.50 € 3.55 € 8.85 € 8.95 € 12.35 € 12.50 € Πλευρικός Κουβαρά 1.15 € 1.15 € 1.60 € 1.65 € 4.10 € 4.15 € 5.75 € 5.80 € Μετωπικός Μενιδίου 2.10 € 2.10 € 3.00 € 3.00 € 7.50 € 7.60 € 10.55 € 10.65 € Πλευρικός Άρτας 0.50 € 0.50 € 0.75 € 0.75 € 1.90 € 1.95 € 2.70 € 2.70 € Πλευρικός Γοργόμυλου 0.70 € 0.70 € 1.00 € 1.00 € 2.55 € 2.55 € 3.55 € 3.60 € Μετωπικός Τερόβου 2.15 € 2.20 € 3.10 € 3.15 € 7.75 € 7.85 € 10.90 € 11.00 € Υπενθυμίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό, να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό, να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται ηΝέα Οδόςμπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτηFast Passγια γρήγορες και άνετες ηλεκτρονικές διελεύσεις. ΤοFast Pass,στο πλαίσιο συνεργασίας με τηνΚεντρική Οδό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους σταθμούς διοδίων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε από Σκάρφεια έως και Ράχες Φθιώτιδας, καθώς και στους σταθμούς διοδίων του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδας – Ε65, από Ξυνιάδα έως Τρίκαλα.
redirect arrow

Νέα Οδός – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

24.12.18

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απότη Δευτέρα 24-12-2018 έως και την Πέμπτη 27-12-2018, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην κεντρική και βόρεια χώρα. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω: Να ενημερωθούν για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306. (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Αν χρειαστεί, να μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους για να αποφύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων. Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075. Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και εδώ. Καλές γιορτές, με ασφάλεια!
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου

12.12.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και από τις 07:00 έως τις 17:15 κάθε ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) για διάστημα 200 περίπου μέτρων πριν από τον κόμβο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με προορισμό το Κάστρο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω προσωρινών σημάνσεων, καθώς και μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ακραιφνίου (προηγούμενος κόμβος) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου. Τέλος την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και από τις 07:00 έως τις 17:15 κάθε ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), για διάστημα 200 περίπου μέτρων πριν από τον κόμβο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με προορισμό το Κάστρο, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω προσωρινών σημάνσεων, καθώς και μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαρτίνου (προηγούμενος κόμβος) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ασκήσεις Ετοιμότητας

03.12.18

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού. Ειδικότερα, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α) και στις δύο κατευθύνσεις, οι οποίες στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα ξεκινήσουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου, στο δε ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα από το Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Τραγάνας. Αντίστοιχα, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, και από τις 09:00 έως τις 12:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 160ο έως το 166ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και από το 178ο έως το 167ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας των δύο αυτοκινητοδρόμων. Η Νέα Οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση, καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Σχηματάρι - Θήβα

30.11.18

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα ανάμεσα στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας και τον Ημικόβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 3,την Τρίτη 4και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και από τις 18:00 το απόγευμα κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του εν λόγω τμήματος. Οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα οι κινούμενοι προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow
1 78 79 80 81 82 97