neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

21.02.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε (από το 98,05 έως 93,21χλμ) στο ρεύμα προς Αθήνα με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα από την Τρίτη 21/02/2023 έως και την Πέμπτη 23/03/2023, θα υλοποιούνται οι κάτωθι αποκλεισμοί: Αποκλεισμός Δεξιάς Λωρίδας και ΛΕΑ, μικρής διάρκειας στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Αποκλεισμός Αριστερής Λωρίδας, μικρής διάρκειας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιούνται ταυτόχρονα. Οι εργασίες, και συνεπώς και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 της ίδιας ημέρας και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 15:00. Δεν θα υλοποιηθούν εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το διάστημα από Πέμπτη 23/02/2023 και ώρα 19:00 έως και Τετάρτη 01/03/2023 και ώρα 07:00 πμ. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

17.02.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας,  θα ισχύσουν στον δεξιό παράδρομο του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μαλακάσας (47,8χλμ), με στόχο την εκτέλεση εργασιών σύνδεσης του παραδρόμου με το ΣΕΑ. Ειδικότερα από την Παρασκευή 17/02/2023 έως και την Παρασκευή 31/03/2023, θα υλοποιείται Στένωση Λωρίδας, μακράς διαρκείας, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) (Δεξιός Παράδρομος) τόσο στην κατεύθυνση προς Λαμία όσο και στην κατεύθυνση προς Αθήνα, με ελάχιστο πλάτος κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση 3,25m. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Update 11:00_08/02: Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

08.02.23

Η Νέα Οδός,  ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την Απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας, επιτρέπεται, από τις 11:05 σήμερα 8η Φεβρουαρίου, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τα όρια του Ν. Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, για λόγους ασφαλείας: Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους. Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.
redirect arrow

Νέα Οδός Update:08.00 | Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, σε όλο το δίκτυο του Α.Θ.Ε (Μεταμόρφωση – Σκάρφεια)

08.02.23

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Τροχαίας,  από σήμερα 8/2 στις 08.00 και μέχρι νεωτέρας, θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος  μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το δίκτυο του Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση-Σκάρφεια) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Υπενθυμίζεται ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλείτε το 1075. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow
1 … 127 128 129 130 131 … 226

Δελτία Τύπου

Update 5 Φεβρουαρίου-Ενημέρωση σχετικά με την ολίσθηση ορύγματος στην Ιόνια Οδό στο 128,2ο χλμ. (προς Αντίρριο)

05.02.26

Σε συνέχεια της ενημέρωσης περί της πορείας των εργασιών στο όρυγμα στο 128.2 χλμ. του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής: Από το βράδυ της χθεσινής ημέρας  καθώς και σήμερα 5 Φεβρουαρίου στην περιοχή εκδηλώνονται βροχοπτώσεις, οι οποίες όπως είχαν επισημάνει οι γεωλόγοι και μηχανικοί που είναι στο σημείο, οδήγησαν  σε επιπλέον εξέλιξη και σαφή επιδείνωση του φαινομένου της ολίσθησης. Οι προγνώσεις  των βροχοπτώσεων ισχύουν και για αύριο. Συνεπώς και μέχρι να ολοκληρωθεί η  εξέλιξη του φαινομένου δεν είναι εφικτή η οποία εκτίμηση περί παράδοσης του τμήματος σε κυκλοφορία .   Σημειώνεται ότι εχθές 4 Φεβρουαρίου, έως ότου να ξεκινήσει και πάλι η ολίσθηση λόγω της βροχής, προχωρήσαμε σε ενέργειες απομάκρυνσης υλικών από τον κλάδο του αυτοκινητοδρόμου προς Ιωάννινα. Στόχος η δημιουργία επιπλέον χώρου χρήσης και κίνησης των μηχανήματων έργου που θα συμβάλλουν στην απομάκρυνση των υλικών. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη μηχανήματα εκσκαφών, βαρέα οχήματα μεταφοράς υλικών και ομάδες εργασίας. Παραμένουν επί τόπου οι ομάδες μηχανικών, γεωλόγων και εξειδικευμένων μελετητών που προχωρούν σε επιπλέον αναλύσεις και οπτικές τοπογραφικές παρακολουθήσεις. Θα σας κρατάμε ενήμερους  για οτιδήποτε νεότερο.
redirect arrow

3 Φεβρουαρίου- Ενημέρωση σχετικά με την ολίσθηση ορύγματος στην Ιόνια Οδό στο 128,2ο χλμ. (προς Αντίρριο)

03.02.26

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας σχετικά με την αμφίπλευρη εκτροπή κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό από τον Α/Κ Άρτας έως τον Α/Κ Αμφιλοχίας, εξαιτίας ολίσθησης ορύγματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής: Α) Έπειτα από εκτεταμένες βροχοπτώσεις το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή, σημειώθηκε ολίσθηση του ορύγματος που βρίσκεται στο  128,2 χλμ. του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού  στο ρεύμα προς Αντίρριο. Η ολίσθηση ξεκίνησε περίπου 50 -100 μ. άνω του ορύγματος του έργου, εκτός ορίων του. Δε σημειώθηκε κανένα ατύχημα και για λόγους ασφαλείας τέθηκε άμεσα σε ισχύ εκτροπή κυκλοφορίας από τον Α/Κ Άρτας (141 χλμ.) έως τον Α/Κ Αμφιλοχίας (106 χλμ.), αμφίπλευρα. Β) Το όρυγμα / πρανές έχει ύψος 33 μ. με δυο αναβαθμούς. Για την ολοκλήρωση της κατασκευής του έγινε ειδική μελέτη καθώς τα εδάφη στην περιοχή το απαιτούν. Η μελέτη κατέληξε σε προτάσεις με  επιπλέον μέτρα τα οποία και υλοποιήθηκαν. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής μέτρα:  αγκύρια σε διάταξη  2.5 επί 2,5 μέτρα ώστε να είναι πυκνά και να μεγιστοποιούν την ευστάθεια, οπές με μήκος 20μ για αποστράγγιση υδάτων (βοηθούν εξτρά στην ευστάθεια), προστασία έναντι επιφανειακής διάβρωσης με γεωσυνθετικο πλέγμα σε συνδυασμό με γαλβανισμένο χαλύβδινο πλέγμα  και αναβαθμό επενδεδυμένο με στρώση σκυροδέματος. Η κλίση του ορύγματος είναι περίπου 1 προς 2. Δηλαδή είναι ένα ήπιο όρυγμα κατασκευαστικά για να έχει την καλύτερη δυνατή ευστάθεια. Γ) Η εξέλιξη του φαινομένου φάνηκε να ολοκληρώνεται χθες το απόγευμα αν και με δεδομένη την πρόγνωση περί βροχών στην περιοχή το επόμενο 4ημερο πιθανά να υπάρξει περαιτέρω ολίσθηση καθώς όπως αναφέραμε ήδη το φαινόμενο ξεκινά εκτός των ορίων του έργου μας. Δ) Ομάδα γεωτεχνικών και μηχανικών είναι στο σημείο από εχθές και σε εξέλιξη είναι οι παρακάτω ενέργειες: Δημιουργία 3D απεικόνισης της σημερινής κατάστασης με χρήση drones για μέγιστης ακρίβειας τοπογραφική αποτύπωση. Έτσι δημιουργείται ένας πλήρης χάρτης της κατάστασης σήμερα Γεωλογική αυτοψία επι τόπου και αξιολόγηση των στοιχείων που συγκεντρώνονται για σαφή αποτύπωση της στρωματογραφίας της περιοχής Επεξεργασία δεδομένων ώστε να γίνει επιλογή της ασφαλέστερής δυνατής μεθόδου απομάκρυνσης των χιλιάδων κυβικών υλικών. Ε) Παράλληλα και έως ότου ολοκληρωθεί η εξεργασία και ανάλυση των δεδομένων υλοποιούνται πρόδρομες εργασίες στο σημείο όπως: Α) Τοποθετήθηκε γεωύφασμα και στρώση άμμου στην άσφαλτο για να μην τραυματιστεί από τη λειτουργία των μηχανημάτων  έργου Β) Αφαιρέθηκαν τα στηθαία στο ρεύμα προς Ιωάννινα ώστε να είναι εξυπηρετηθεί η κυκλοφορία των μηχανημάτων έργου (μεγάλα μηχανήματων τόνων) Αν και οι προγνώσεις για βροχοπτώσεις στην περιοχή είναι πιθανό να δημιουργήσουν επιπλέον φαινόμενο ολίσθησης και να καθυστερήσουν τις εργασίες απομάκρυνσης των υλικών, θα σας κρατάμε ενήμερους για τα επόμενα βήματα.
redirect arrow

Τριπλή διάκριση για τη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό στα AI & Data Awards

29.01.26

Τρία σημαντικά βραβεία, ένα Χρυσό και δύο Ασημένια, απέσπασαν η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός στα AI & Data Awards, που διοργανώνονται από την Boussias Events, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική τους δέσμευση στην καινοτομία και την αξιοποίηση τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι διακρίσεις αφορούν ένα σύνολο καινοτόμων έργων που υλοποιούνται στους αυτοκινητοδρόμους ευθύνης της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού: AI κάμερες ανίχνευσης συμβάντων στους κόμβους των αυτοκινητοδρόμων, οι οποίες αξιοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη για την άμεση αναγνώριση κρίσιμων συμβάντων, όπως η είσοδος ζώων και πεζών στον αυτοκινητόδρομο και αντίθετη κίνηση οχημάτων, ενισχύοντας την πρόληψη ατυχημάτων. To συγκεκριμένο έργο έχει διακριθεί με χρυσό βραβείο από τη Διεθνή Οδική Ομοσπονδία (IRF) Συνεργασία με την εταιρεία Mobito για τη real-time παρακολούθηση της κατάστασης του οδοστρώματος, μέσω του εργαλείου Business Intelligence Road Health, το οποίο αποτυπώνει αναλυτικά και σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα του οδοστρώματος, επιτρέποντάς μας να πραγματοποιούμε άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις συντήρησης. Δορυφορική παρακολούθηση της γέφυρας Τσαγκαρόπουλου στην Ιόνια Οδό, με χρήση τεχνολογίας InSAR σε συνεργασία με την SkyGeo, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος επιθεωρήσεων τεχνικών έργων και επιτρέπει την έγκαιρη ανίχνευση δομικών μεταβολών, ενισχύοντας παράλληλα την ασφάλεια και την αξιοπιστία της γέφυρας. Τα παραπάνω έργα διακρίθηκαν στις κατηγορίες:   Χρυσό Βραβείο – Best Use of Generative AI Ασημένια Βραβεία– Best in Transportation & Logistics & Best Application of AI/Data for Social Impact Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν τη σταθερή δέσμευση της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού στην καινοτομία και την τεχνολογία, με στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη συνεχή βελτίωση των υποδομών για το όφελος της κοινωνίας.
redirect arrow

Διπλή διάκριση για τη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό στα Hellenic Responsible Business Awards 2025

16.10.25

Η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός διακρίθηκαν για ακόμη μία χρονιά στα Hellenic Responsible Business Awards, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους για υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, καινοτομία και ουσιαστική συνεισφορά στην κοινωνία και τις τοπικές κοινότητες. Οι δύο εταιρίες απέσπασαν: Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ταξίδι, Μεταφορές» για τις «Διαδρομές».Οι «Διαδρομές» είναι το πρώτο microsite πανευρωπαϊκού επιπέδου που δημιουργήθηκε από τη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό, στην Ελλάδα, για την Ελλάδα και δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να ανακαλύψει μοναδικούς θησαυρούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Με μήνυμα «Ζούμε σε μια χώρα γεμάτη θησαυρούς. Ας τους ανακαλύψουμε παρέα!» αποτυπώνεται πλήρως η φιλοσοφία των εταιρειών για υπεύθυνη, βιώσιμη και εμπλουτισμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Ενέργειες για την Κοινωνία» απέσπασαν οι εταιρείες για τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούν, με επίκεντρο την Οδική Ασφάλεια, την Πολιτιστική Ανάδειξη και την Εκπαίδευση των παιδιών. Αναλυτικότερα, οι πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνουν: την εγκατάσταση ΑΙ καμερών στους κόμβους των αυτοκινητοδρόμων ευθύνης τους, τη μακροχρόνια συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», καθώς και τη στρατηγική συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.Α.Σ.), στο πλαίσιο της οποίας από το 2015 υλοποιείται το πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ» για μαθητές Δημοτικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 δημιουργήθηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Σείριος» στον ΣΕΑ Μαλακάσας – ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα βιωματικής εκπαίδευσης στη σωστή οδική συμπεριφορά. Οι δύο εταιρείες συνεχίζουν με συνέπεια και όραμα να επενδύουν στην οδική ασφάλεια, την καινοτομία και την κοινωνική συνεισφορά, αποδεικνύοντας ότι οι αυτοκινητόδρομοι μπορεί να συνυπάρχουν αρμονικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Με δράσεις που εμπνέουν, έργα που αφήνουν ουσιαστικό αποτύπωμα και συνεργασίες που ενισχύουν την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός συνεχίζουν το ταξίδι τους προς ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για όλους.
redirect arrow

5 διακρίσεις για τη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό στα Energy Efficiency Awards

29.09.25

Η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός απέσπασαν πέντε σημαντικές διακρίσεις στα Energy Efficiency Awards 2025, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο τους ως πρωτοπόροι στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία. Τα Energy Efficiency Awards της Boussias Events, αναδεικνύουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές στην ενεργειακή διαχείριση και την αειφορία. Με 4 Χρυσά και 1 Ασημένιο βραβείο, οι δύο εταιρείες αναγνωρίστηκαν για τις πρωτοβουλίες τους που καθιστούν τους αυτοκινητόδρομους τους, τους πιο «πράσινους» της χώρας, με έργα που προωθούν την ηλεκτροκίνηση, μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα και αναβαθμίζουν την εμπειρία των οδηγών. Ειδικότερα, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός απέσπασαν: 2 Χρυσά Βραβεία στις κατηγορίες Transportation Infrastructure και Energy Efficiency Program για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης που περιλαμβάνει δράσεις ηλεκτροκίνησης, ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων, αντικατάσταση παλιών λαμπτήρων με LED νέας τεχνολογίας και χρήση «πράσινων» οχημάτων στον στόλο τους. 2 Χρυσά Βραβεία στις κατηγορίες Green Εnergy EV Charging Management και Parking Facility για τον πρώτο και μεγαλύτερο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, στον ΣΕΑ Μαλακάσας «Σείριος». Πρόκειται για μια επένδυση άνω του €1.000.000, που συνδυάζει την παραγωγή πράσινης ενέργειας με τη φόρτιση αυτοκινήτων. 1 Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Energy Monitoring Technologies για το «έξυπνο» Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας το οποίο ελέγχει, προβλέπει και ειδοποιεί για πιθανά προβλήματα, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Οι πέντε αυτές διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση της συνεχούς επένδυσης της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού σε πρωτοβουλίες που προάγουν την πράσινη κινητικότητα, τη σωστή ενεργειακή διαχείριση και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με συνέπεια στο όραμά τους, οι δύο εταιρείες χαράζουν τον δρόμο για πιο «πράσινες» και βιώσιμες υποδομές στη χώρα μας.
redirect arrow
1 2 3 4 … 98