neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο κόμβο Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου)

27.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, την Δευτέρα 30 Μαΐου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα από την Τρίτη 31 Μαΐου έως και την Πέμπτη 2 Ιουνίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα υλοποιηθεί μόνο ο αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

24.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήματα επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών κατασκευής. Ειδικότερα, από την Τρίτη 24 Μαΐου έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, θα ισχύσουν οι κάτωθι φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αμφίπλευρα, σε τμήματα της περιοχής Οινοφίτων έως Καμένα Βούρλα (58ο χλμ έως 185ο χλμ) : Ολιγοήμερος αποκλεισμός μακράς διάρκειας στο τμήμα μεταξύ αρτηρίας και κλάδου εξόδου σε Κόμβους, Χώρους Στάθμευσης καθώς κι εγκαταστάσεις Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α). Με την ολοκλήρωση της παραπάνω φάσης κυκλοφοριακής ρύθμισης στην έκαστη θέση, θα τίθενται σε ισχύ, κατά περίπτωση, προσωρινοί αποκλεισμοί μικρής διάρκειας της δεξιάς λωρίδας, της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), καθώς και του χώρου στάθμευσης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται ότι κάθε ημέρα, μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι την επανέναρξή τους, το σύνολο του οδοστρώματος θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία. Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τις ημέρες από Παρασκευή 10 Ιουνίου ως και Τρίτη 14 Ιουνίου, από Παρασκευή 12 Αυγούστου έως και Τρίτη 16 Αυγούστου , από Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ως και Κυριακή 30 Οκτωβρίου , καθώς και τα Σαββατοκύριακα της θερινής περιόδου ( από 18 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου) δε θα εκτελεστούν εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Αφιδνών, Καπανδριτίου και Αγ. Στεφάνου λόγω μετακίνησης Οπαδών Τελικού Κυπέλλου 2022

20.05.22

Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι το Σάββατο 21 Μαΐου, εν όψει μετακίνησης των οπαδών του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ , και με γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και ειδικότερα στην περιοχή των Αφιδνών, Καπανδριτίου και Αγ. Στεφάνου. Ειδικότερα, το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 08:00 έως την αποχώρηση των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους οπαδούς, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Aποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Καπανδριτίου (37ο χλμ. έως 35,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης στην περιοχή των Αφιδνών και Καπανδριτίου (34,7ο χλμ. έως 31,5ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Aποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου (27,2ο χλμ. έως 27,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τω ανωτέρω διάστημα θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου (ΗΜΚ) Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τους οδηγούς να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου). Τέλος σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 11:00 έως τις 18:00, καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης. Αντίστοιχα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 08:00 έως τις 16:00, καθώς και αμφίπλευρος αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.    
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.

20.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας. Ειδικότερα, από την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 07:00 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 19:00, θα ισχύσει προσωρινός αποκλεισμός τμημάτων της δεξιάς λωρίδας στο τμήμα από Αφίδνες έως Κάστρο Βοιωτίας (33,5ο χλμ έως 116ο χλμ) , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Συμπληρωματικά, από την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 07:00 έως και το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 15:00, θα ισχύσει προσωρινός αποκλεισμός τμημάτων της δεξιάς λωρίδας στο τμήμα από Αταλάντη έως Καμένα Βούρλα (147,7ο χλμ έως 183ο χλμ) , και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 19:00, και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται ότι καθημερινά με την ολοκλήρωση των εργασιών η εν λόγω λωρίδα θα δίνεται κανονικά σε κυκλοφορία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου)

16.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (24ο χλμ έως 29,2ο χλμ), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 17 Μαΐου στις 21:00 έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 06:00, θα ισχύσει αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας στην κατεύθυνση προς Λαμία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Σάββατο έως και Πέμπτη, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, και Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας. Ειδικότερα για την υλοποίηση των εργασιών στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μπογιάτι (Αγ.Στέφανος)

11.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Τετάρτη 11 Μαΐου έως την Τρίτη 31 Μάϊου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει κι εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων-εισόδων, από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 118 119 120 121 122 206

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων

31.03.16

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ Οινοφύτων) από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως και την Κυριακή 24 Απριλίου, με στόχο την εκτέλεση διαφόρων βελτιωτικών και ανακατασκευαστικών εργασιών. Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Μαλακάσας και διά του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου, οι χρήστες θα οδηγούνται στον Α/Κ Οινοφύτων μέσω κατευθυντηρίων πινακίδων. Τέλος, κατάλληλες πληροφοριακές πινακίδες θα τοποθετηθούν πριν τον Α/Κ Μαλακάσας, προκειμένου οι χρήστες να ενημερώνονται για τις ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από αυτόν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ασκήσεις Ετοιμότητας

13.11.15

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 10:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην περιοχή της Μαλακάσας θα υπάρξει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαρκοπούλου, ενώ παράλληλα θα ισχύει απαγόρευση της εισόδου των οχημάτων από το παράπλευρο οδικό δίκτυο στο ως άνω τμήμα του αυτοκινητοδρόμου. Τέλος στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία και από το 39,5ο έως το 40,5ο χλμ. θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ. Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
redirect arrow

Λειτουργία Σταθμών Διοδίων 4 και 5 Ιουλίου

02.07.15

Η Νέα Οδός, ανακοινώνει ότι έπειτα από σχετική οδηγία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3 Ιουλίου προς Σάββατο 4 Ιουλίου έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Ιουλίου, οι διελεύσεις των οχημάτων κατηγορίας 1 και κατηγορίας 2 (δίκυκλα και ΙΧ*), από το σύνολο των σταθμών διοδίων που διαχειρίζεται η εταιρία, θα πραγματοποιούνται ΧΩΡΙΣ καταβολή διοδίων τελών. H διαδικασία που καλούνται να ακολουθήσουν οι οδηγοί οχημάτων κατ. 1 και κατ. 2, είναι η συνήθης. Απλά, με την προσέγγιση τους στο θαλαμίσκο διοδίων, η μπάρα θα ανοίγει και θα πραγματοποιείται η διέλευση. Καθώς η μπάρα θα κατεβαίνει μετά από κάθε διέλευση, η Νέα Οδός επισημαίνει στους οδηγούς, να ανακόπτουν ταχύτητα και να αναμένουν την ολοκλήρωση της διέλευσης του προπορευόμενου οχήματος, προτού προχωρήσουν. Οι κάτοχοι πομποδεκτών Fast Pass, με οχήματα κατηγορίας 2, ανεξαρτήτως συνδρομητικού προγράμματος, θα μπορούν να πραγματοποιούν τις διελεύσεις τους από τις λωρίδες με την ειδική σήμανση, χωρίς να χρεώνεται ο λογαριασμός τους. Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ρύθμιση δεν αφορά σε οχήματα κατ. 3 και κατ. 4 (φορτηγά και λεωφορεία), τα οποία και θα έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο των μεθόδων πληρωμής διοδίων τελών. *Περιγραφή οχημάτων κατηγορίας 1 και 2 Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Νέας Οδού 22950 – 26900 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 – 20:00 και Κυριακή 10:00 – 18:00)
redirect arrow

Πρόσκληση των μετόχων σε επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση

23.06.15

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 23.06.2015 απόφασή του, καλεί τους μετόχους της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 6 Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30 πμ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους αρ. 87 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 8 εταιρικής χρήσης από 01.01.2014 έως 31.12.2014 και της έκθεσης διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 8 εταιρικής χρήσης (01.01.2014 – 31.12.2014). 3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών λογιστών για την 9 εταιρική χρήση (01.01.2015- 31.12.2015). 4. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 8 εταιρική χρήση (01.01.2014- 31.12.2014). 5. Έγκριση συμβάσεων αρ. 23 παρ. 2 ΚΝ 2190/1920. 6. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Στη συνεδρίαση έχουν δικαίωμα να παραστούν, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, καθώς επίσης και το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να συμμετάσχει στην ως άνω επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τράπεζα στην Ελλάδα τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση. Τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης των μετοχών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα πληρεξουσιότητας, πρέπει να κατατεθούν στο Ταμείο της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την ως άνω επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.
redirect arrow

Πρόσκληση των μετόχων σε τακτική γενική συνέλευση

26.05.15

Πρόσκληση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» ΑΡΜΑΕ: 62001/001/Β/06/0631 Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» με την από 26.03.2015 απόφασή του καλεί τους μετόχους της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 16 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους αρ. 87 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 8 εταιρικής χρήσης από 01.01.2014 έως 31.12.2014 και της έκθεσης διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 8 εταιρικής χρήσης (01.01.2014 – 31.12.2014). 3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών λογιστών για την 9 εταιρική χρήση (01.01.2015- 31.12.2015). 4. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 8 εταιρική χρήση (01.01.2014- 31.12.2014). 5. Έγκριση συμβάσεων αρ. 23 παρ. 2 ΚΝ 2190/1920. 6. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Στη συνεδρίαση έχουν δικαίωμα να παραστούν, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, καθώς επίσης και το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να συμμετάσχει στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τράπεζα στην Ελλάδα τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την τακτική Γενική Συνέλευση. Τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης των μετοχών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα πληρεξουσιότητας, πρέπει να κατατεθούν στο Ταμείο της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίστηκε για την τακτική Γενική Συνέλευση.
redirect arrow

Εργασίες διάνοιξης σήραγγας Κλόκοβας (ελεγχόμενες ανατινάξεις)

14.05.15

Η Νέα Οδός ανακοινώνει ότι οι εργασίες διάνοιξης της σήραγγας Κλόκοβας του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός» ξεκινούν την Τρίτη 19 Μαΐου από το μέτωπο εισόδου (περιοχή Ρίζας). Για τις ανάγκες της διάνοιξης θα πραγματοποιούνται ελεγχόμενες ανατινάξεις εντός της σήραγγας, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, για τις οποίες οι κάτοικοι θα ενημερώνονται μέσω ηχητικής ειδοποίησης ως εξής: - Προετοιμασία ανατίναξης: 3 σύντομοι ήχοι σειρήνας, διάρκειας 5 δευτερολέπτων, ανά 5 δευτερόλεπτα θα ηχούν 15 λεπτά πριν από κάθε ελεγχόμενη ανατίναξη. - Έναρξη ανατίναξης: ένας παρατεταμένος ήχος σειρήνας, διάρκειας 10 δευτερολέπτων θα ηχεί πριν από κάθε ελεγχόμενη ανατίναξη. Οι ηχητικές ειδοποιήσεις θα λάβουν τέλος όταν η διάνοιξη αποκτήσει ικανό μήκος, ούτως ώστε οι όποιες ελεγχόμενες ανατινάξεις να μη δημιουργούν ηχητική όχληση στις πλησιέστερες περιοχές. Κύριος στόχος μας είναι πάντα, οι κατασκευαστικές εργασίες να δημιουργούν την ελάχιστη δυνατή όχληση στους μόνιμους κατοίκους. Με αίσθημα ευθύνης προς τις τοπικές κοινωνίες, έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται οι παρακάτω επιπλέον δράσεις: Τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων σχετικά με τις ηχητικές ειδοποιήσεις πλησίον του έργου και σε πλήθος επιπλέον σημείων. Διανομή επεξηγηματικών φυλλαδίων σχετικά με τις ηχητικές ειδοποιήσεις στους πλησιέστερους οικισμούς Ρίζας και Μακύνειας. Εγκατάσταση ηχοπετασμάτων στα μέτωπα των κλάδων της σήραγγας για μείωση της ηχητικής όχλησης. Τοποθέτηση δονησιογράφων και ολοήμερη καταγραφή των φυσικών θορύβων και των θορύβων κυκλοφορίας της Ε.Ο. στις πλησιέστερες κατοικίες. Η Νέα Οδός, ευχαριστεί θερμά τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής για την κατανόηση.
redirect arrow
1 93 94 95 96 97