neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

18.07.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών . Ειδικότερα, από την Τρίτη 18 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, από το 73,1ο έως το 72,34οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

17.07.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών . Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο: Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο: Για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, από το 63ο έως το 61,8οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (63ο έως το 61,8οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Χρυσή Διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards

14.07.23

Μία ακόμα Χρυσή Διάκριση απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2023, ενός θεσμού που για όγδοη συνεχή χρονιά, επιβράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, επενδύοντας στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός απέσπασε το Gold Βραβείο, στην κατηγορία «Υπεύθυνη Δράση για το Κλίμα» για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που εφαρμόζει με γνώμονα τους περιβαλλοντικούς στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως έχουν διαμορφωθεί σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για μία σειρά δράσεων ώστε να μειωθούν στο μέγιστο δυνατό οι εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου, μία δέσμευση που η εταιρεία υπηρετεί συστηματικά από το 2016. Ενδεικτικά, η Νέα Οδός προχώρησε στην ανάπτυξη του πρώτου και μεγαλύτερου υβριδικού φωτοβολταϊκού πάρκου και σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος Πολιτεία), καθώς και στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στη στέγη των κεντρικών της εγκαταστάσεων. Η παραγωγή πράσινης ενέργειας συνεχίστηκε μέσω της ανάπτυξης του πρώτου  φωτοβολταϊκού πάρκου σε ανεκμετάλλευτα πρανή στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού (Α/Κ Μεσολογγίου). Ταυτόχρονα, η Νέα Οδός είναι  η πρώτη εταιρία διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων που διαθέτει στο σύνολο του αυτοκινητοδρόμου της (σε όλους τους ΣΕΑ) ηλεκτροφορτιστές. Σε μια ακόμα πρωτιά,  η Νέα Οδός σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε ηλεκτρικά και υβριδικά, θέτοντας σε επιχειρησιακή λειτουργία το 1ο Green Van περίπολο στην Ελλάδα. Οι εν λόγω δράσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του στρατηγικού άξονα Νέα Οδός Go Green, μαζί με πλήθος άλλων πρωτοβουλιών όπως η δυνατότητα ανακύκλωσης καθ’ όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου, οι νέες φυτεύσεις και η αντικατάσταση των λαμπτήρων οδοφωτισμού με νέου τύπου LED. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Ροδιανός Αντωνακόπουλος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου, «Στη Νέα Οδό, έχουμε πλήρη επίγνωση της ευθύνης που μας αναλογεί και του ευρύτερου ρόλου που έχουμε αναλάβει ως διαχειριστές ενός δημόσιου αγαθού. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας  όλες μας οι δράσεις γίνονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα  «διψάμε»  και για καινοτομία .Ο συνδυασμός αυτών μας έχει οδηγήσει στο να  διαμορφώσουμε ένα στρατηγικό πλαίσιο δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης το οποίο ακολουθεί διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές.  Θέλουμε και είμαστε οι πιο πράσινοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας και κάθε τέτοια διάκριση μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε ακόμα πιο προσηλωμένοι στο έργο μας.» * Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τους σπουδαστές στο ατελιέ του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. Διοργανώνονται από την Boussias, σε παραγωγή και επικοινωνία της Paturn Communication & Consulting, ενώ τίθενται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, και του ΣΕΒ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

30.06.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, θα υλοποιούνται οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα: Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου από το 85ο έως 81,4οχλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ  από το 85ο έως το 81,4ο χλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 80ο έως 78,9οχλμ. Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ από το 80ο έως το 78,9οχλμ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα εφαρμόζονται ταυτόχρονα, θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών. Θα εφαρμόζονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. – Περιοχή Καμένα Βούρλα

26.06.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας και καθ’ όλο το 24ωρο θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην περιοχή των Καμένων Βούρλων (180ο χλμ. ως 185ο χλμ.), με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε διαδοχικές φάσεις και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και ειδικότερα, από την Τρίτη 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, θα ισχύουν τα εξής: • Ρεύμα προς Λαμία Για τα τμήματα από 179,05 χλμ. – 182,85 χλμ. & 182,10 χλμ. – 185,3 χλμ. αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή και έπειτα αριστερής με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά. • Ρεύμα προς Αθήνα Για τα τμήματα από 183,8 χλμ. – 180,2 χλμ. & 186,1 χλμ. – 182,5 χλμ. αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή και έπειτα αριστερής με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ θα τοποθετηθούν και σχετικές προσωρινές σημάνσεις. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 110 111 112 113 114 216

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου)

16.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (24ο χλμ έως 29,2ο χλμ), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 17 Μαΐου στις 21:00 έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 06:00, θα ισχύσει αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας στην κατεύθυνση προς Λαμία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Σάββατο έως και Πέμπτη, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, και Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας. Ειδικότερα για την υλοποίηση των εργασιών στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μπογιάτι (Αγ.Στέφανος)

11.05.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από τη Τετάρτη 11 Μαΐου έως την Τρίτη 31 Μάϊου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει κι εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων-εισόδων, από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση Άσκησης Ετοιμότητας

11.04.22

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι την Τρίτη 12 Απριλίου θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας), με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας. Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 18:30, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Δυτικού Ημικόμβου Καμένων Βούρλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Τέλος επισημαίνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Οινοφύτων

08.04.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στην περιοχή των Οινοφύτων (περί το 59,5ο χλμ.), για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 10:00 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 15:00, και καθ’ όλο το 24ωρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας και, σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσει αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Κατά τη διάρκεια των ως άνω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες ( δεξιά και Λ.Ε.Α. ή αριστερή και μεσαία αντίστοιχα) λωρίδες κυκλοφορίας. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν θα είναι δυνατή η χρήση του parking στο 59,4ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω αποκλεισμού του πλατώματος στον εν λόγω χώρο. Τέλος σημειώνεται, πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των ανωτέρων εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μπογιάτι (Αγ.Στέφανος)

28.03.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων και πως το μήκος αποκλεισμού των δεξιών λωρίδων και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης δεν θα ξεπερνάει τα δύο (2) χιλιόμετρα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Καλυφτάκη

28.03.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Πέμπτη 21 Απριλίου, και αναλόγως των κατασκευαστικών αναγκών, θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, καθώς και Σάββατο από τις 21:00 έως τις 06: 00 και Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης. Αποκλεισμός αριστερής και μεσαίας λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί για τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 23:00 έως τις 06: 00 της επομένης. Ταυτόχρονα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Πέμπτη 21 Απριλίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα εφαρμοστεί σταδιακός περιορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με εναπομένον πλάτος κυκλοφορίας τα 3,5μ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά σε όλες τις λωρίδες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 26 27 28 29 30 97