neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Ιόνια οδός - Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

28.09.23

Σε συνέχεια του από 19/7/2023 Δελτίου Τύπου Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό – ΝΕΑ ΟΔΟΣ (neaodos.gr), η Νέα οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παραταθούν  έως την Πέμπτη 21/12/2023. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από ανατολή έως δύση ηλίου, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δε θα υλοποιούνται τα Σαββατοκύριακα. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

25.09.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση εργασιών . Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο, θα υλοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας αποκλεισμοί δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και ΛΕΑ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα ,στα παρακάτω δύο τμήματα του αυτοκινητόδρομου: από το 187,4ο έως το 189,88ο χλμ από το 196,3ο έως το 196,87ο χλμ Επιπλέον  με τη δύση του ηλίου θα ισχύσει αποκλεισμός της ΛΕΑ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, στα παρακάτω δύο τμήματα του αυτοκινητόδρομου: από το 189, 43ο έως το 189,88ο χλμ από το 196,4ο έως το 196,87ο χλμ Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.  
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - Οινόφυτα

19.09.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Λαμία (52,1ο έως 60,1οχλμ) θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύο φάσεων: Φάση Α΄: Μικρής διάρκειας αποκλεισμός Αριστερής και Μεσαίας Λωρίδας κυκλοφορίας από το 52,1ο έως το 60,1ο χλμ Φάση Β΄: Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Μεσαίας, Δεξιάς Λωρίδας και Λ.Ε.Α από το 52,1ο έως το 60,1ο χλμ Μικρής διάρκειας αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου από τον Αυτοκινητόδρομο του Ανισόπεδου Κόμβου Α/Κ Οινοφύτων Οι οδηγοί που θέλουν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Οινοφύτων στην κατεύθυνση προς Λαμία, θα ακολουθούν μέσω κατάλληλης σήμανσης εναλλακτική διαδρομή που περιλαμβάνει πορεία στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και είσοδο στον Αυτ/μο από τον Ημικόμβο Σχηματαρίου. Οι οδηγοί που θέλουν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο θα ακολουθούν μέσω κατάλληλης σήμανσης πορεία που περιλαμβάνει έξοδο από τον προηγούμενο Α/Κ Μαλακάσας και πορεία μέσω της Π.Ε.Ο προς τον Α/Κ Οινοφύτων. Κατά τη διάρκεια της Β΄ Φάσης ο χώρος στάθμευσης περί στο 59,4ο χλμ θα κλείνει προσωρινά. Οι δύο φάσεις θα υλοποιηθούν διαδοχικά, με την Φάση Β’ να ξεκινά μετά την ολοκλήρωση της Φάσης Α΄. Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο  19:00 - 07:00,  και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 107 108 109 110 111 216

Δελτία Τύπου

13:00 – Νεότερη Ενημέρωση: Προσωρινή Άρση Απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο τμήμα του ΑΘΕ

16.01.21

Η Νέα Οδός, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω πρόσκαιρης ύφεσης των Έντονων Καιρικών Φαινομένων,επιτρέπεται προσωρινά εκ νέου από τη 13:00, με απόφαση της Τροχαίας, η κυκλοφορίας των βαρών οχημάτωνάνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε και ειδικότεραστους νόμους Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας, η οποία και είχε είχε διακοπεί από τις 05:45 το πρωί. Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι σε ισχύ, στο ύψος του Ανισόπεδο Κόμβου Καλυφτάκη - με την κυκλοφορία στο σημείο να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία – θα παραμείνουν ως έχουν, ώστε σε περίπτωση που διαταχθεί εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, η τροχαία να είναι σε θέση να επιβάλλει την υποχρεωτική αναστροφή τους προς Αθήνα. Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα_14.01.2021

14.01.21

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ με ισχύ από το βράδυ τηςΠέμπτης 14και έωςτην Τρίτη 19 Ιανουαρίουπροβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους και τον ισχυρό παγετό. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν βαθμιαία την Ήπειρο, τη Στερεά, την Εύβοια και τη Θεσσαλία. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Σε κάθε περίπτωση όμως και καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για σφοδρότατα φαινόμενα συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Κλείνοντας παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε και εδώ. Τέλος, αναλυτικές πληροφορίες για τους Χώρους Προσωρινής Στάθμευσης και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών μπορείτε να βρείτε εδώ.  
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

11.01.21

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ με ισχύ από το απόγευμα τηςΔευτέρας 11και έωςτην Τετάρτη 13 Ιανουαρίουπροβλέπεταιεπιδείνωσητου καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν βαθμιαία τη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρέπει να ταξιδέψουν: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντάς παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» , μπορείτε να δείτε και εδώ.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

08.01.21

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αρμών της γέφυρας της άνω διάβασης. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 11 έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λατομείου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 52 53 54 55 56 97