neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

19.01.24

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα,  από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00 έως και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 7:00, θα ισχύσουν: Αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από το 59,4ο χλμ. έως και το 62,9ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας και σε τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Αποκλεισμός της μεσαίας λωρίδας, της δεξιάς λωρίδας, καθώς και της ΛΕΑ από το 54,6ο χλμ. έως και το 62,9ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Ανισόπεδος Κόμβος Οινοφύτων (Α/Κ) με κατεύθυνση προς Λαμία, θα παραμείνει κλειστός. Οι οδηγοί που επιθυμούν να βγουν στον Α/Κ Οινοφύτων θα εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλακάσας, ενώ όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Οινοφύτων  θα εισέρχονται από την είσοδο του Ημικόμβου Σχηματαρίου. Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια των αποκλεισμών στο 59,4ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία ο χώρος στάθμευσης θα κλείνει προσωρινά με κώνους. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.

18.01.24

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα,  από σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στις 7:00, θα ισχύει αποκλεισμός της Δεξιάς και Μεσαίας Λωρίδας Κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α., από το 32,7ο έως το 34,3ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, με τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας να γίνεται από την Αριστερή Λωρίδα. Κατά την διάρκεια των ασφαλτικών εργασιών απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αφιδνών, (Χ.Θ. 33+765), στην κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αφιδνών, θα εξέρχονται από τον Α/Κ Μπογιατίου. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 19:00 έως τις 07:00. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται μετά το πέρας των εργασιών. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

18.01.24

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών. Από αύριο  Παρασκευή 19 Ιανουαρίου έωςκαιτην Τρίτη 30 Απριλίου 2024, θα ισχύσει αποκλεισμός στους ανοιχτούς χώρους στάθμευσης (διαπλατύνσεις) από το 66ο χλμ. έως και το 140,25ο χλμ. (παρακάμψεις Αγρινίου και Άρτας) στον αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός. Ειδικότερα θα ισχύσει αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στα παρακάτω χιλιόμετρα: Διαπλάτυνση 66,3ο χλμ.: Σήμανση από το 66,7ο χλμ. έως και το 66ο με κατεύθυνση προς Αντίρριο Διαπλάτυνση 68,68 χλμ.: Σήμανση από το 68,9ο χλμ. έως και το 68,25ο χλμ. με κατεύθυνση προς Αντίρριο Διαπλάτυνση 72,6ο χλμ.: Σήμανση από το 72,3ο χλμ. έως και το 72,95ο χλμ. με κατεύθυνση προς Ιωάννινα Διαπλάτυνση 138,1ο χλμ.: Σήμανση από το 138,5ο χλμ. έως και το 137,9ο χλμ. με κατεύθυνση προς Αντίρριο Διαπλάτυνση 139.9ο χλμ.: Σήμανση από το 140,3ο χλμ. έως και το 139,65ο χλμ. με κατεύθυνση προς Αντίρριο Διαπλάτυνση στο 139,9ο χλμ.: Σήμανση από το 139,4ο χλμ. έως και το 140,15ο χλμ. με κατεύθυνση προς Ιωάννινα Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν κάθε φορά σε ένα μόνο από τα ανωτέρω τμήματα. Οι αποκλεισμοί θα παραμένουν καθ’ όλο το 24ωρο μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 07:00 έως τις 16:00, με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από 15.03.2024 έως και 19.03.2024 και από 22.03.2024 έως και 26.03.2024, κατά τα οποία δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες και κατ’ επέκταση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον συνδετήριο κλάδο Σχηματαρίου – Χαλκίδας

18.12.23

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως κατόπιν εντολής Τροχαίας, σήμερα 18.12.2023 θα ισχύσει ολιγόωρη διακοπή κυκλοφορίας (10.00 – 12.00) στον συνδετήριο κλάδο Σχηματαρίου – Χαλκίδας,  στο ρεύμα προς Χαλκίδα, με σκοπό τη διέλευση υπερμεγέθους οχήματος, που αφορά τη μεταφορά παροπλισμένου μαχητικού σκάφους.Συγκεκριμένα τα οχήματα που θέλουν να βγουν στον συνδετήριο κλάδο με προορισμό τη Χαλκίδα θα εξέρχονται από τον Ημικόμβο (Η/Κ) Σχηματαρίου και θα κινούνται μέσω παράδρομου .Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 107 108 109 110 111 220

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

18.10.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου (ή εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ακύρωσης, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου) από τις 23:00 έως τις 05:00 της επόμενης ,θα ισχύσει αποκλεισμός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή της Μαλακάσας (από 49,3ο έως 48,3οχλμ), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Μαλακάσας. Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν θα λειτουργούν τα καταστήματα καθώς οι υπηρεσίες ανεφοδιασμού καυσίμου του ΣΕΑ Μαλακάσας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.  
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

17.10.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων. Ειδικότερα, από την Τρίτη 18 έως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 20:00 κάθε ημέρας, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Γαβρολίμνης. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Αβγό – Εγνατία

05.10.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αβγού και του Α/Κ Εγνατίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Αμπελιάς. Ειδικότερα, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο εν λόγω τμήμα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του Α/Κ Αβγού προς Ιωάννινα και του Α/Κ Εγνατίας προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο). Ακολούθως, όσοι οδηγοί, κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αβγού. Τέλος όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της Π.Ε.Ο με κατεύθυνση προς Άρτα. Τέλος, σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Τερόβου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Καλυφτάκη

31.08.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, εκτός Κυριακής, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας ή Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, αναλόγως της εξέλιξης των εργασιών, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (από 19,3ο έως 20,5ο χλμ.) και προς Αθήνα (από 21,8ο έως 18,8οχλμ.). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός: Σημαντική Διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards

22.07.22

Μία ακόμα σημαντική διάκριση απέσπασε η Νέα Οδός, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2022, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Ειδικότερα, η Νέα Οδός αναδείχθηκε μοναδικός νικητής με Bronze Βραβείο, στην κατηγορία «Υπεύθυνη Δράση για το Κλίμα» για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που εφαρμόζει με γνώμονα τους περιβαλλοντικούς στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως έχουν διαμορφωθεί σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για μία σειρά δράσεων ώστε να μειωθούν στο μέγιστο δυνατό οι εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου, μία δέσμευση που υπηρετούμε συστηματικά από το 2016. Ενδεικτικά, η Νέα Οδός προχώρησε στην ανάπτυξη του πρώτου πιλοτικού φωτοβολταϊκού πάρκου σε ανεκμετάλλευτα πρανή στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού (Α/Κ Μεσολογγίου), ώστε μέρος των ενεργειακών αναγκών του έργου να καλύπτεται με καθαρή πράσινη ενέργεια από τον ήλιο. Η παραγωγή πράσινης ενέργειας συνεχίστηκε μέσω της ανάπτυξης του πρώτου και μεγαλύτερου υβριδικού φωτοβολταϊκού πάρκου και σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος Πολιτεία), καθώς και στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στη στέγη των κεντρικών μας εγκαταστάσεων. Ταυτόχρονα, η Νέα Οδός είναι η πρώτη εταιρία διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων στη χώρα που, από το 2018 στην Ιόνια Οδό, διέθετε στο σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ηλεκτροφορτιστές. Σε μια ακόμα πρωτιά, η Νέα Οδός σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντικατάστασης του στόλου οχημάτων της σε ηλεκτρικά και υβριδικά, θέτοντας σε επιχειρησιακή λειτουργία το 1ο Green Van περίπολο στην Ελλάδα. Οι εν λόγω δράσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του στρατηγικού άξονα Νέα Οδός Go Green, μαζί με πλήθος άλλων πρωτοβουλιών όπως η δυνατότητα ανακύκλωσης καθ’ όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου, οι νέες φυτεύσεις και η αντικατάσταση των λαμπτήρων οδοφωτισμού με νέου τύπου LED.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Καπανδρίτι έως Μαρκόπουλο Ωρωπού

14.07.22

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν σε τμήματα επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε , και συγκεκριμένα από το ύψος του Καπανδριτίου έως και του Μαρκόπουλου Ωρωπού, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στις 21:00, έως και την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 06:00 θα ισχύσουν οι παρακάτω ρυθμίσεις: Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καπανδριτίου, καθώς και της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας (από 34,8ο χλμ. έως 36,1ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Καπανδριτίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο. Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκόπουλου, καθώς και της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας (από 37ο χλμ. έως 39ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μαρκόπουλου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών και προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μαρκόπουλου. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται κατά τις ημέρες Σάββατο έως και Τετάρτη από τις 20:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, Πέμπτη από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας και Παρασκευή από τις 23:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας. Τέλος, σημειώνεται ότι μόνο κατά τις ημέρες Παρασκευή 15 , Δευτέρα 18, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουλίου, θα ισχύσει αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ύψος του Καπανδριτίου (από 34,8ο χλμ. έως 37,6ο χλμ.), με ταυτόχρονο αποκλεισμό του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Καπανδριτίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.    
redirect arrow
1 23 24 25 26 27 97