neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

29.01.24

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι με βάση το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με Απόφαση της Τροχαίας, από σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 20:00 έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 10:00, θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, από τον Α/Κ Καλυφτάκη έως και το πέρας του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. που διαχειριζόμαστε (Σκάρφεια λίγο πριν τη Λαμία), καθώς και στον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι-Χαλκίδα. Επιπλέον τα ΙΧ οχήματα και τα λοιπά όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας στο 22950 26900. Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας για οδήγηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, μπορείτε να δείτε εδώ. Για την τοποθέτηση των αλυσίδων, σταματήστε το όχημα σας σε ασφαλές σημείο, δηλαδή είτε στον πλησιέστερο χώρο στάθμευσης, είτε σε Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ). Υπενθυμίζεται ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλείτε το 1075. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

27.01.24

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (της τάξεως των 10 βαθμών Κελσίου) και χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά της χώρας από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς: Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται  για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075 Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείνοντας, παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ ύλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

26.01.24

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 07:00 έως και τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στις 19:00, θα ισχύσουν από το 62,7ο χλμ. έως και το 59,7ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Α’ ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα και τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Β’ ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λ.Ε.Α.,  με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Οι εργασίες, και συνεπώς οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 19:00. Σημειώνεται ότι κατά τις περιόδους της Κ. Δευτέρας (15/03-19/03) και της 25ης Μαρτίου (22/3-26/03) δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, συνεπώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

23.01.24

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως σε συνέχεια του από 6 Οκτωβρίου Δελτίου Τύπου, από σήμερα 23 Ιανουαρίου 2024 στις 22:00 έως και αύριο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 06:00 θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου στην κατεύθυνση προς Αθήνα από το 17,4ο χλμ. έως και το 16,7ο χλμ. Όσοι οδηγοί επιθυμούν  να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο, θα εξέρχονται μέσω κατάλληλης σήμανσης από τον προηγούμενο κόμβο Α/Κ Πύρνας  στο 18,77ο χλμ.  και θα οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου από εναλλακτική διαδρομή που περιλαμβάνει πορεία μέσω της αριστερής παράπλευρης οδού και των οδών Δασκαλογιάννη και Αρτέμιδος. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 101 102 103 104 105 216

Δελτία Τύπου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης

18.02.19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του τελευταίου. Ειδικότερα, στις 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου και από τις 06:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται μέχρι τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται μέχρι τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν. Επισημαίνουμε ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Αταλάντης: ΣΕΑ Χ.Θ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ 24+535 Προς Αθήνα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 36+455 Προς Λαμία ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 47+875 Αμφίπλευρος ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 70+700 Αμφίπλευρος   Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.
redirect arrow

Νέα Οδός – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα

12.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ απότην Τετάρτη 13/2/2019 έως και την Παρασκευή 15/2/2019, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, τους θυελλώδεις βόρειος βορειοανατολικούς ανέμους, καθώς και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπειρωτικής χώρας, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, καθώς και της Θεσσαλίας. Το σχετικό αναλυτικό Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης μπορείτε να το βρείτεεδώ. Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω: Να ενημερωθούν για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, καλώντας τηνΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατώντης εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα τουαυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για τηνΙόνια Οδό(Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο2641 306 306(καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00). Να έχουν στο όχημά τουςαντιολισθητικές αλυσίδεςκαι να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους. Να διαθέτουνεπαρκή ποσότητα καυσίμουστο ρεζερβουάρ του οχήματός τους. Να ακολουθούνπιστά τις οδηγίες της Τροχαίας. Σε περίπτωσηέκτακτης ανάγκηςνα καλούν το1075 Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι: Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα. Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες. Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, μπορείτε να δείτε καιεδώ.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 7/2/2019

07.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Αγρινίου (Χαλικίου). Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία θα προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα από τις 19:00 έως τις 20:00. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Ιωάννινα), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Κουβαρά) από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Αντίρριο), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 6/2/2019

06.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Αγρινίου (Χαλικίου). Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία θα προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα από τις 18:00 έως τις 19:00. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Ιωάννινα), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Κουβαρά) από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Αντίρριο), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 5/2/2019

05.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Αγρινίου (Χαλικίου). Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία θα προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα από τις 18:00 έως τις 20:00. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Ιωάννινα), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Κουβαρά) από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα (κατεύθυνση προς Αντίρριο), θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow

Ιόνια Οδός: Αγροτικές κινητοποιήσεις 4/2/2019

04.02.19

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω των εν εξελίξει αγροτικών κινητοποιήσεων, έχουν αναπτυχθεί «μπλόκα» διαδηλωτών, στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και ειδικότερα, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Ηλία. Λόγω της κατάληψη μέρους του οδοστρώματος και για λόγους ασφαλείας, η τροχαία έχει προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στο υπό κατάληψη τμήμα. Όσοι οδηγοί κινούνται στο ανοδικό ρεύμα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Αγρινίου (Α/Κ Χαλικίου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Αντίστοιχα όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Ηλία και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS). Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Οδός παρακαλεί κάθε οδηγό πριν ξεκινήσει το ταξίδι του να καλεί την αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2641 306 306, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.
redirect arrow
1 76 77 78 79 80 97