neaodos-logo
>>Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα τελευταία νέα της Νέας Οδού, παρακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σχετικά με την εταιρία και τις δραστηριότητές της.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας είτε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2103447300 είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@neaodos.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρίας παρακαλούμε στείλε e-mail στο pressoffice@neaodos.gr αναγράφοντας στο θέμα: «προσθήκη στη λίστα» και στο σώμα του e-mail τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπείς.

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

08.09.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.  με στόχο την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης Συστημάτων Αναχαίτησης Πρόσκρουσης (ΣΑΕΠ) και των συναρμογών τους στον Α/Κ Στρατοπέδου. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα  11/09/2023 έως το Σάββατο 16/09/2023, θα ισχύει μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας λυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ): Από το 98, 3ο έως το 100, 3ο χλμ στην κατεύθυνση προς Λαμία. Από το 103,9ο  έως το 100, 30χλμ στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως και Παρασκευή με ωράριο από τις 07:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.      
redirect arrow

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. – Καμ. Βούρλα

08.09.23

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στην περιοχή Καμένα Βούρλα (180ο χλμ ως 185ο χλμ.),  με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα,  από σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο θα υλοποιείται: Κλάδος προς Λαμία Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 179,05ο έως το 182,85ο χλμ με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 182, 1ο έως το 185, 3ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε διαδοχικές φάσεις. Κλάδος προς Αθήνα Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 183,8ο έως το 180,2ο χλμ. , με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
redirect arrow
1 98 99 100 101 102 206

Δελτία Τύπου

1 5 6 7 8 9 97