Νέα Οδός: Λειτουργία Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Σχηματαρίου

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι κατόπιν ολοκλήρωσης της ανακαίνισης, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Σχηματαρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, έχει ξεκινήσει από σήμερα, 29 Απριλίου 2021, η λειτουργία της υπηρεσίας εστίασης Everest καθώς και του Easy Market.

Ταυτόχρονα, με την άρση της απαγόρευσης μετακινήσεων από νομό σε νομό θα ακολουθήσει και η λειτουργία των υπηρεσιών εστίασης Forno Luca και Herbs & Olives .

Το ΣΕΑ Σχηματαρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία,   θα βρίσκεται σε λειτουργία   από σήμερα, 29 Απριλίου και έως τις 15 Μαΐου από τις  06:00 έως τις 22:00, με διαφοροποίηση όμως ειδικά για το Μ. Σάββατο, 01 Μαΐου και  την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου για την οποία θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Τέλος, στο ΣΕΑ Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την ολοκλήρωση της ανακαίνισης,  θα βρίσκεται σε λειτουργία η καντίνα Everest από τις 08:00 έως τις 20:00. *

*(Δυνατότητα αγοράς τυποποιημένων – συσκευασμένων τροφίμων από τη μικρή λιανική του παρακείμενου πρατηρίου υγρών καυσίμων)