Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή των Οινοφύτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στην περιοχή των Οινοφύτων (περί το 59,5ο χλμ.), για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 10:00 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 15:00, και καθ’ όλο το 24ωρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας και, σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσει αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Κατά τη διάρκεια των ως άνω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες ( δεξιά και Λ.Ε.Α. ή αριστερή και μεσαία αντίστοιχα) λωρίδες κυκλοφορίας.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν θα είναι δυνατή η χρήση του parking στο 59,4ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω αποκλεισμού του πλατώματος στον εν λόγω χώρο.

Τέλος σημειώνεται, πως  σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των ανωτέρων εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.